az ilyesmi bővíthető megvétel után?
ha nem akkor elég szűk az a feladat amire érdemes lehet ilyet venni.
(#1) hejesírásó
az ilyesmi bővíthető megvétel után?
ha nem akkor elég szűk az a feladat amire érdemes lehet ilyet venni.

Jó a háttér... 
i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

Annyira, mint egy notebook.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
az az atom kb. annyira "dübörög", mint a gazdaság ![;]](/dl/s/v1.gif)
ezt leszámítva nem rossz a speckója...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
(#5) Depression
"DVD-olvasó"
Fejlődünk.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Na ja, szuper lesz ez...
Gondolom intelesen drága árat ragasztanak rá.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Átlagos otthoni(vagy irodai) felhasználásra, továbbra is bőven elég lesz.
Nem mindenki játszik a géppel. 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
te hallottál már procit "dübörögni"? (és gazdaságot?)
én 15-20év alatt még eddig nem... cd-rom-ban hallottam már lemezt szétrobbanni meg hitvány tápot is hallottam durrogni, de procit még nem hallottam "dübörögni" 
netre oké, hogy elég lehet meg irodai alkalmazásokra/filmekre, de akkor minek a dx10.1-es gma500 bele, ami szintén nem az erejéről híres? (árcímkéje meg vastagon lesz írva...)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Sorry ilyen értelemben(dübörgés) teljesen igazad van. 
"minek a dx10.1-es gma500 bele, ami szintén nem az erejéről híres?"
Gondolom, hogy azért a hd videókat elbírja(a dx10 meg gondolom win 7-hez). Minek kellene bele erősebb? 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Dx10.1 a Windows 7-nek jó, mert az asztal kevesebb memóriát / procit foglal Dx10 alatt mint Dx9 alatt. (Még jobb lenne a helyzet Dx11 alatt.)

de akkor minek a dx10.1-es gma500 bele
A Windows 7 miatt.
(lassú voltam)
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=billu
+#10+#11: közben leesett... 
[ Szerkesztve ]
ez lenne az új atom platform? mégis miben jobb mint a mostani?
Jó az a háttér nincs meg valakinek véletlenül? 
Family Guy Online - Closed Beta

Melyik marketinges engedte ezt a képet? Há' hogy áll az az egér? 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

22" FullHD aranyosabb lett vna. Sebaj, nem én vagyok a közönség. Esetleg IONnal, 22 colos verzióba 80 eFt körül érdekelne 
Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.

Így elsőre nem tűnik valami nagy dolognak, de majd kiderül.
CSS (Hun)Bloodkiller
Integrált videovezérlő. Ami egyébként köröket röhög a jelenlegiben levőre, és mellesleg Dx10.1-es.

Bakker. Ez k.rva jó!
tutira valami titkárnő rendezte be. 
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Teszt mikor lesz az uj platformmal?

Valami ilyesmi méret és forma kéne ebből a gépből. De lehet, hogy csak nekem tetszik
Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.