Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

az ilyesmi bővíthető megvétel után?

ha nem akkor elég szűk az a feladat amire érdemes lehet ilyet venni.

(#2) New Life

New Life
(fanatikus tag)

Jó a háttér... :DDD

i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

(#3) Jim Tonic válasza hejesírásó (#1) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Annyira, mint egy notebook.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#4) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az az atom kb. annyira "dübörög", mint a gazdaság ;]

ezt leszámítva nem rossz a speckója...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"DVD-olvasó" :F Fejlődünk.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#6) Móci válasza mephi666 (#4) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ja, szuper lesz ez... :D
Gondolom intelesen drága árat ragasztanak rá.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#7) BloodRay válasza mephi666 (#4) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Átlagos otthoni(vagy irodai) felhasználásra, továbbra is bőven elég lesz.
Nem mindenki játszik a géppel. :U

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#8) mephi666 válasza BloodRay (#7) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

te hallottál már procit "dübörögni"? (és gazdaságot?) ;] én 15-20év alatt még eddig nem... cd-rom-ban hallottam már lemezt szétrobbanni meg hitvány tápot is hallottam durrogni, de procit még nem hallottam "dübörögni" :)

netre oké, hogy elég lehet meg irodai alkalmazásokra/filmekre, de akkor minek a dx10.1-es gma500 bele, ami szintén nem az erejéről híres? (árcímkéje meg vastagon lesz írva...)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#9) BloodRay válasza mephi666 (#8) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Sorry ilyen értelemben(dübörgés) teljesen igazad van. :B

"minek a dx10.1-es gma500 bele, ami szintén nem az erejéről híres?"
Gondolom, hogy azért a hd videókat elbírja(a dx10 meg gondolom win 7-hez). Minek kellene bele erősebb? :F

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#10) LordX válasza mephi666 (#8) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Dx10.1 a Windows 7-nek jó, mert az asztal kevesebb memóriát / procit foglal Dx10 alatt mint Dx9 alatt. (Még jobb lenne a helyzet Dx11 alatt.)

(#11) Billu válasza mephi666 (#8) üzenetére

Billu
(fanatikus tag)

de akkor minek a dx10.1-es gma500 bele

A Windows 7 miatt.

(lassú voltam)

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=billu

(#12) mephi666 válasza BloodRay (#9) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

+#10+#11: közben leesett... :B

[ Szerkesztve ]

(#13) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

ez lenne az új atom platform? mégis miben jobb mint a mostani?

(#14) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó az a háttér nincs meg valakinek véletlenül? :B

Family Guy Online - Closed Beta

(#15) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Melyik marketinges engedte ezt a képet? Há' hogy áll az az egér? :C

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#16) nLali

nLali
(fanatikus tag)

22" FullHD aranyosabb lett vna. Sebaj, nem én vagyok a közönség. Esetleg IONnal, 22 colos verzióba 80 eFt körül érdekelne :DDD

Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.

(#17) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Így elsőre nem tűnik valami nagy dolognak, de majd kiderül.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#18) LordX válasza zsirfecske (#13) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Integrált videovezérlő. Ami egyébként köröket röhög a jelenlegiben levőre, és mellesleg Dx10.1-es.

(#19) Jim Tonic válasza macilaci78 (#15) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Bakker. Ez k.rva jó! :D tutira valami titkárnő rendezte be. :DDD

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#20) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Teszt mikor lesz az uj platformmal?

(#21) nLali

nLali
(fanatikus tag)

Valami ilyesmi méret és forma kéne ebből a gépből. De lehet, hogy csak nekem tetszik :U

Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.

(#22) Duree

Duree
(PH! addikt)

Jól néz ki,de a hardware milyen,föleg az uj vga vezérlö.Majd meglátjuk,addig ne mondjunk róla rosszat

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.