Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) mcroberto

mcroberto
(tag)
LOGOUT blog

Ohh nice. Egy ilyen pont jó lenne a konyhába Mádörnek :D

IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI// MacMini Server // Samsung LE32C650 // HP Proliant N36L Microserver // Lenovo TR400 hybrid //

(#2) dekoninck

dekoninck
(senior tag)
LOGOUT blog

Cuki, de az a hajlítgatott fényes támaszték nagyon agyonvágja a dizájnt.

(#3) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Azt sajnálom, hogy a csatlakozókból a zsinórok nem a hátlap síkjával párhuzamosan, hanem arra merőlegesen mennek, pedig ez egy falon, mozgatható állványon jó lenne. :(
Pixelgarancia esetén cserélik a komplett gépet? :P

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#4) Gordiann

Gordiann
(őstag)

a'la IMac... kevés az ilyen próbálkozás, pedig sikere lenne...

(#5) simonzé válasza macilaci78 (#3) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is pont ezen agyaltam, hogy miért nem tették a csatlakozókat a monitor egyik orövid élén 4-5 centire süllyesztve, hogy a dugók ne álljanak ki az oldalából.
egyébként sikerre ítélt darab, bár nekem a különálló kis EEE box praktikusabbnak tűnik, mert pl a nagytévé alá is berakható internetes HTPC-nek.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#6) dani0907 válasza Gordiann (#4) üzenetére

dani0907
(lelkes újonc)

eeeMac ^^

To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: BOCSI MINDENKINEK DE EZ NEM KÖRLEVÉL!!!!

(#7) Mercutio_ válasza simonzé (#5) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

szvsz HTPC-nek gyengécske az a gép:(

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#8) gulupeti

gulupeti
(tag)

Nem igazán értem, ha az Asus azt akarja, hogy ez az Eee Monitor is a visszafogott árú számítógépek családjába tartozzon akkor miért kell bele 19 colos kijelző, meg Denon hangszórók?? Nem lenne jó ez egy 16-17-es kijelzővel is?

[ Szerkesztve ]

(#9) WD40 válasza Gordiann (#4) üzenetére

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mibe, hogy nemsokára jön az MSI az Acer meg a HP a hasonló gépeivel? ;]

Ez nem vatera. Nem kéne "fixárazni" meg licitálgatni, már vannak aukciós oldalak. Ott tessék aukciózni, ha nem megy a normál apróhirdetés feladása!!! És könyörgöm, JELÖLD MÁR BE, HOL TALÁLHATÓ A TERMÉK!

(#10) worthless

worthless
(tag)

és már rakták fel a hackintosht atom procis gépre, szal :)

http://browsehappy.com/

(#11) Csacsa75

Csacsa75
(újonc)

Érdekes!
De még érdekesebb az, hogy ez az egész EEE PC mizéria azzal kezdődőtt, hogy OLCSÓ gépeket a fejlődő országoknak. Erre létrejött egy írányvonal, csak épp a lényeg veszett el.

(#12) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem hiszem hogy megáll 100k-ban az ára
más oldalakon 19-20"-ra tippelik

wlan még mehetne bele

True Success is Blonde

(#13) simonzé válasza Mercutio_ (#7) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mé? Aszongyák elbírja a HD videókat is. Az megint más kérdés hogy külső BD drive kell mellé, annyiból meg már kijön egy igazi nagypécé is, ami kompromisszummentes.

(#14) (Kolombusz) válasza Csacsa75 (#11) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha tényleg 500 dollár lesz, akkor szerintem ez olcsó.

2507 napot kellett várni az első hozzászólásodra. Nem vagy egy szófosós típus. :)

(#15) simonzé válasza gulupeti (#8) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valószínűleg már nem drágább egy 19-es LCD mint egy 17-es, mert a mennyiséget már abból gyártják, így akár olcsóbb is lehet, mint a kihalásra ítélt 17-es. láttunk már karón pókot vagy falon varjut vagy mit.
CsaCsa - az EEE nem a fejlődő országoknak készült, hanem a fejletteknek, de valóban olcsó (és akkor még a 200 USD volt az olcsó, nem a 400+) gépnek szánták.

(#16) pilóta válasza (Kolombusz) (#14) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

És nem felejtette el a jelszavát sem 7 év után :D

Aki él és nem boldog, az téved!

(#17) arty válasza simonzé (#13) üzenetére

arty
(senior tag)

nem birja el

lehet találni olyan 720p videot, amivel megbirkozik, maradjunk ennyiben :)

---

sztem vagy minimum 24" colossal kéne egybeépiteni vagy ha az olcso szegmensben akarnak tarolni, akkor alap hangszorok + 17", szebb dizájn

(#18) bugger válasza arty (#17) üzenetére

bugger
(lelkes újonc)

MPEG2-t se? Mert abban van a bluray-ek cca 90%-a kódolva.... és azt -főleg 720p vagy 480p felbontásban- nagyon kevés dolog van, ami nem játssza le...

(#19) monstre válasza Gordiann (#4) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen, en mar evek ota varok ilyenre, ami nem mac...es lon vilagossag :D
nekemtetszik, remelem egyszer felvaltjak majd a nagy bohom asztali gepeket ezek a kis dolgok :)

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#20) Reac^

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy wlan bőven elfért volna még a keretbe és sokkal életképesebbé tenné a gépet. Ez így télleg amolyan konhya-pc feelinget kelt, főleg ha falra lehetne szerelni.
Lehetne akár érintőképernyős is. Sőt azt is eltudom képzelni, hogy oskolák pályázaton vesznek 1 rakattal ilyet (feltéve ha olcsóbb lesz mint 1 eccerű konfig ami oda való).

Elsőre nekem is a mac jutott eszembe, de nagyon nem egy kategória, főleg árban. :U

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

(#21) macilaci78 válasza simonzé (#5) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Az EEE Boxot is felfúrnám a falra a TFT alá. :o
Most is úgy van, amit lehet, felakasztottam szögre. :P Kábelek méretre igazítva, szellős, rendezett, monitor mögött elfér sok minden, büszke vagyok magamra. :))

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#22) rviktor25 válasza macilaci78 (#21) üzenetére

rviktor25
(tag)

az én pc-met nem szeretnéd megpróbálni felfúrni a falra? csak 15k kb. :)

Chiwasuu!!!

(#23) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Végre kezdenek rájönni a gyártók, hogy az átlagos felhasználóknak nem egy erőműre van szükségük.

(#24) Mercutio_ válasza rviktor25 (#22) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

2 dűbel, 2 karabíner, egy kis acélrodrony és áll mint katiban :DDD

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#25) PrinczA

PrinczA
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem tecc, de én tennék bele a gyár helyében egy wifi kértyát meg leszerződnék vmi billnetyű egyér gyártóval egy vezetéknélküli kombóra.
Csak, hogy csökkentsem a kábelek számát!

http://www.facebook.com/princzautok

(#26) arty válasza bugger (#18) üzenetére

arty
(senior tag)

az a 90% igaz volt 2 éve ;)

most mondjuk ugy 5% körül lehet ... amugy azt elbirná talán :) nade hol van ebben bluray meghajto? :)

(#27) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

mér van az hogy bizonyos hirek címének szinei kékek lesznek egy idő után ?

(#28) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Wlan nélkül szvsz hatalmas hiba kihozni... Milyen jó lenne már kirakni irodákba, vagy előterekbe, hadd netezzen rajta a nép, nem kéne annyi kábellel bajlódni.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#29) Maestrohun

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak ezt a "hülye" Eee logót hagynák már el... Olyan kis idétlenke! Inkább lenne mondjuk egy meggy vagy egy körte a logója az apple után. pfff :U

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#30) Yahhher válasza arty (#17) üzenetére

Yahhher
(tag)

Külső BD drive-ról beszéltek itt, arról simán viszi a videókat.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.