szep, de ez nekem ki fog maradni
am3 cpu belemegy a mostaniba is, max veszek ddr2-1200at, majdnem ugyanott leszek, mint ddr3-1333al 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
gyiku
(PH! kedvence)

motoros2
(újonc)
Ötletes a sata portok helye...
de a bekapcsgombot kerestem egy darabig 
Már ha szeretni fogja az alaplapod és a procid a RAMot. A DDR2-1200 már elég ingoványos talaj.
Nagyítsd ki a felső képet és nézd meg hogy mi van a foglalat bal alsó sarka alá írva (a HT 3.0 alá). 
Kíváncsi vagyok hogy majd mekkora max. feszt lehet állítani a RAMoknak. Remélem 2.2V-ig el lehet majd menni. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Hasonlóra pedig nem kell majd számítani az biztos. 
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Köszönöm a hírt, Thrawn 
androbit.org | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.
Tényleg, ezt eddig észre se vettem...
Így már eléggé tuningos gamer konfig lesz a az am3:
-hd4000 széria (kitudja, márciustól lehet a javított, 40 nm-es gpukkal)=jó tuningpotenciál
-phenom2 (ha jól tudom, a 945-ös 95W TDP-s lesz, szóval valószínű várható magasabb órajelű phenom2)=jó tuningpotenciál
-ddr3 ram, feszemeléssel=jó tuningpotenciál
Nyáron lehet befektetek egy ilyenbe, bár kiváncsi vok a core i5-re
Szerk.: most veszem észre, tag lettem
[ Szerkesztve ]

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Igen 2 nyomi ddr2-s slotot rá tolhattak volna. Csak hogy ne lygyen kötelező ddr3-t venni. Mer aki most akar ilyet venni kénytelen drágán ddr3-t használni. A reaper 2x1 1200 meg tényleg jó áron van.
Egyébként tetszetősek. Az áruk lenne érdekes még.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

robyeger
(PH! addikt)
szerintem lesz itt idővel a "T" betű helyett "C" jelzésű DDR2+DDR3 Combo-s deszka is, én megvárom az tuti.
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

Produkció
(senior tag)
ha barátibb áron lesz a konfig mint az I7 akkor visszatérek 1év kihagyás után az AMD-hez
...pedig sokáig gondolkoztam még Q9550en
Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P
Szép lap. Csak lesz még kb fél vagy egy év mire az AM3 megfizethető lesz szvsz. Az AM2+ lapba meg belemegy Phenom II is
A ddr2 olcsóbb és egy kis tuningal 1200Mhz-es ram órajellel kihúzható mig a DDR3 ramok ára normalizálódik. 
Nem szép, de legalább jó öreg!
Hát nem tudom... Ez a phenom II sem váltja, váltotta meg a világot, legalábbis teljesítmény szempontjából biztos nem... szóval játékra még marad mindíg inkább az intel.
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu
Szép lap. Csak lesz még kb fél vagy egy év mire az AM3 megfizethető lesz szvsz. Az AM2+ lapba meg belemegy Phenom II is
A ddr2 olcsóbb és egy kis tuningal 1200Mhz-es ram órajellel kihúzható mig a DDR3 ramok ára normalizálódik.
A flopy csati helyett lehetne inkább egy ide csatival több.
Nem szép, de legalább jó öreg!
jééé... sikerült a gigának úgy lapot terveznie, h nem használta fel hozzá az összes filctollat a 24-es készletből ![;]](/dl/s/v1.gif)
ez a lap szép 
[ Szerkesztve ]
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Devid_81
(PH! kedvence)
Szépen bekékültek ezek a lapok 
.::www.megadanceradio.hu::.
Igaz, a világot tényleg nem váltja meg. Viszont azt is kell nézni, hogy elődjéhez képest elég sokat fejlődött (főleg tuningban). Meg úgy vagyok vele, nekem elég lenne egy q9400 teljesítménye (+tuning)

as_Rock
(őstag)
Melyik játék az, ahol nem a videókártya teljesítménye a szűk keresztmetszet, hanem egy pl. X2 6000+ (vagy épp X4 9850)? 
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
Talán a GTA4?

sNORh
(PH! addikt)
inkább kékek maragtak ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Terentius
(tag)
Azért játékra ugyanolyan jó az AMD is!A két gyártó közti különbség más feladatokban mutatkozik meg!
[ Szerkesztve ]
"A gyémántot csak a gyémánt vágja, Erős legyél, ki az ütést is állja!"
Infók alapján teccik.
Kérek egyet névnapomra! Addig már proci is lesz bele, jóféle.
42

[CS]Blade2
(őstag)
Szerintem aki drága csúcslapot vesz, annak belefér a ddr3 is.

v.tom
(őstag)
Ez a lap igen el van találva. Nem kell millió pce-e 16, hogy ha valaki csak két karit használ, akkor se férjen el. Felesleges, 2x 4870x2 mellé egyébként sem lehet többet benyomni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Játékokat nézve az i7 sem váltotta meg a világot. Alig gyorsabb mint a q9xxx. Az i5 meg lehet, hogy lassabb is lesz.
Elmondanám mi a lényeg, de mivel csak fikázni tudsz gyere rá magad.
Vegyél i7-t és gyere vissza nagyobb arccal. 
robyeger: nem hátrány az ha van rajt. Örülök, hogy nem nekem egyedül van ilyen izlés ficamom. 
[CS]Blade2: miért? Ez nem az i7 span. Azért 2x2 giga ram 800-s 10k, 2x2 giga 1066 meg 17. Ezzel a drr3 még nem tud versenyezni. Illetve ha a proci tudja kezelni miért ne használhatnám ki ha akarom? Megint csak ez nem az i7. 
[ Szerkesztve ]

Pepe78
(senior tag)
Tetszik nekem a hűtőbordák színe......
Ez Fontos!!!
![;]](/dl/s/v1.gif)
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

Majstor
(senior tag)
Szép GIGA deszka. 
http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
"szóval játékra még marad mindíg inkább az intel."
Éppen a játékoknál hozta a legnagyobb előrelépést a Deneb az Agena-val szemben. Nyilván nem a vilgámegváltás volt a célkitűzés hanem egy jó ár/teljesítmény mutatóval rendelkező viszonlyag alacsony fogysztású CPU amivel szintén jó ár/teljesítmény arányú platformot lehet építeni. Arról pedig még nincs semmiféle konkrét infó vagy eredmény hogy a DDR3 esetenként mennyi pluszt fog hozni még ezen. Kíváncsi leszek egy 2000/CL7 tesztre.
Amúgy a K6-III+ sem váltotta meg a világot...sőt. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

siriq
(őstag)
Nekem kifejezetten bejon ez a lap. DFI tol is ilyesmi kellene.
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

varga911
(senior tag)
Végre látszik hogy tud a Giga is szép lapot gyártani, abbahagyták a kifestőkönyvezést.

Majstor
(senior tag)
De a K6-II széria nem volt annyira rossz... nekem 500-as volt annó, jó kis proci volt. 
"A termék energiagazdálkodási funkcióval (Easy Energy Saver) és AMD Overdrive támogatással is rendelkezik, sőt bekapcsológomb és Reset kapcsoló is található rajta."
A türkíz SATA-k fölé egy CirMOS CLEAR gomb is került. Hasznos dolog.
Majstor: A Phenom-II sem rossz annyira szvsz.

Majstor
(senior tag)
Egyáltalán nem erre céloztam szvsz.

[CS]Blade2
(őstag)
Egy csúcs lap esetén gondolom a létező legújabbat, legjobbat várja az ember. Prémium minőséggel, gazdag felszereltséggel. A célközönség az elérhető legerősebb CPU-t, és DDR3-at képzel el egy ilyen mellé.
A ddr2-800 mellé egy jóval szerényebb lap is megteszi.
Ez egy elég kemény kis lap lesz, s végre esztétikusabb, mint az eddigiek.
Ha jól számoltam, akkor nem spóroltak a fázisokkal, s egyből rávágtak 9db-ot 
Egyébként hogyan fogja meghajtani a most debütáló CPU ezeket a RAM-okat
Tudtommal csak 1333-ig tudják alapvetően a Phenom II-k kezelni a DDR3-at, vagy van újabb info? Esetleg a tuning miatt írták rá az 1666-ot?
[ Szerkesztve ]
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300
Lehet hogy teljesen véletlenül még belekerült 1-2-3 szorzó az IMC-be (8x, 9.33x esetleg 10x). S939 esetében már volt hasonlóra példa (nem hivatalos DDR-500 támogatás).
“Spider platform will be replaced with Dragon, introducing AM3 and DDR3-1333 support. Of course, you can expect that DDR3-1333 is only “on paper” support, since we have received information about DDR3-1600 and even DDR3-1866 working on prototype motherboards from a very-well known AMD partner."
TomBoy: 10 lesz az a 9
"The PWM controller is a chip that supports 6 phases at max so there's no way this thing has 8 real CPU phases. Thus, it is actually 4 phases with parallel inductors per phase, it doesn't seem there would be doubled FETs per phase as I think the PWM area is too small."
Ugyanaz a szitu mint az ASUS lapok esetében.
[ Szerkesztve ]
Akkor gyorsabb lesz az AM3, mint az AM2+. 1333-mal nehéz lett volna...
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

gyiku
(PH! kedvence)
akkor jobbfajta 1066, 1150-1200re rantva. nem lesz lassabb annyival, mint amennyivel olcsobb 
Nem biztos. Majd kiderül. Nyilván lesz jópár olyan teszt ahol majd összemérik ugyanazon az órajelen a procikat DDR2-1066 és DDR3-1333 mellett is.
Hát ez a lap dönörű!
(Vajon mennyibe fog fájni?)
Nekem nagyon tetszik ez az új design!
Akkor már nem cserélem le a GA-MA790GP-UD4H-ra
(Tesónak is azért vettem a P45-UD3R-as lapot)

Cagm^c
(kvázi-tag)
Lehet, hogy én nézek el valamit, de a 3. képen DDR3 1333+ van. 
WoT: CAGMC ; BF3: CptCagmc ; LoTRO: Cagmc
A CPU_FAN és a SYS_FAN miért 4 pólusú? Mi ennek az értelme? Van egy hibajelző külön?
42
Valóban. Valamelyik nyomdahiba lesz. 

whitehand
(senior tag)
"Kíváncsi leszek egy 2000/CL7 tesztre"
Én meg a ramra ami ezt képes lesz vinni. Sokáig kellene keresgetned az biztos.

csatahajós
(fanatikus tag)
"jééé... sikerült a gigának úgy lapot terveznie, h nem használta fel hozzá az összes filctollat a 24-es készletből"
LOL

EGyébként maximálisan egyetértek, végre egy szép Giga lap és még jól is néz ki, mondjuk rakhattak volna rá még két PCI-E-16X-t a sima PCI-k helyett...
A cikkben 8 SATA-t írnak de én 10-et látok hátul... az is tetszetős 
Gyönyörű ez a lap!
De ilyenem se lesz.
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
Csak egy példa: Link
Már lassan mindegyik gyártónak van ilyen ramja.
Different songs for different moods.
Corsair Dominator GT 2000MHz CL7 Launches this Month
2000/CL7@1.65V, mennyit mehet 2.0V mellett? 
Most az alaplapgyártóknak arra volt szüksége, hogy az AMD hivatalosan támogassa a DDR3-at, vagy arra, hogy lehessen tuningolni? Csak mert a Phenom II-k közeledtével látok csak megjelenni olyan lapokat, amik hasonlítanak designban a kortárs Intel művekre...
(#43)csatahajós: " végre egy szép Giga lap és még jól is néz ki" hmm, ezt vajon hogy csinálják?

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Meeer PWM-es! Egyéb kérdés?

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Nem lesz sok az nekik?
Illetve a sebességét érdemes terrorizálni vagy az idözitést csökkenteni?