Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

szep, de ez nekem ki fog maradni :K
am3 cpu belemegy a mostaniba is, max veszek ddr2-1200at, majdnem ugyanott leszek, mint ddr3-1333al :U

(#2) motoros2

motoros2
(újonc)

Ötletes a sata portok helye... :K de a bekapcsgombot kerestem egy darabig :))

(#3) Oliverda válasza gyiku (#1) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Már ha szeretni fogja az alaplapod és a procid a RAMot. A DDR2-1200 már elég ingoványos talaj.

Nagyítsd ki a felső képet és nézd meg hogy mi van a foglalat bal alsó sarka alá írva (a HT 3.0 alá). :)

Kíváncsi vagyok hogy majd mekkora max. feszt lehet állítani a RAMoknak. Remélem 2.2V-ig el lehet majd menni. ;]

Hasonlóra pedig nem kell majd számítani az biztos. :))

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#4) Sweet Lou 6

Sweet Lou 6
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm a hírt, Thrawn :R

androbit.org | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.

(#5) Sweet Lou 6 válasza Oliverda (#3) üzenetére

Sweet Lou 6
(őstag)
LOGOUT blog

Tényleg, ezt eddig észre se vettem... ;]
Így már eléggé tuningos gamer konfig lesz a az am3:
-hd4000 széria (kitudja, márciustól lehet a javított, 40 nm-es gpukkal)=jó tuningpotenciál
-phenom2 (ha jól tudom, a 945-ös 95W TDP-s lesz, szóval valószínű várható magasabb órajelű phenom2)=jó tuningpotenciál
-ddr3 ram, feszemeléssel=jó tuningpotenciál
:) Nyáron lehet befektetek egy ilyenbe, bár kiváncsi vok a core i5-re

Szerk.: most veszem észre, tag lettem :))

[ Szerkesztve ]

(#6) Gyuri27 válasza gyiku (#1) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Igen 2 nyomi ddr2-s slotot rá tolhattak volna. Csak hogy ne lygyen kötelező ddr3-t venni. Mer aki most akar ilyet venni kénytelen drágán ddr3-t használni. A reaper 2x1 1200 meg tényleg jó áron van.

Egyébként tetszetősek. Az áruk lenne érdekes még.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#7) robyeger válasza Gyuri27 (#6) üzenetére

robyeger
(PH! addikt)

szerintem lesz itt idővel a "T" betű helyett "C" jelzésű DDR2+DDR3 Combo-s deszka is, én megvárom az tuti.

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#8) Produkció

Produkció
(senior tag)

ha barátibb áron lesz a konfig mint az I7 akkor visszatérek 1év kihagyás után az AMD-hez;)...pedig sokáig gondolkoztam még Q9550en

Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P

(#9) csongi

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

Szép lap. Csak lesz még kb fél vagy egy év mire az AM3 megfizethető lesz szvsz. Az AM2+ lapba meg belemegy Phenom II is :D A ddr2 olcsóbb és egy kis tuningal 1200Mhz-es ram órajellel kihúzható mig a DDR3 ramok ára normalizálódik. :)

Nem szép, de legalább jó öreg!

(#10) bacsis válasza Sweet Lou 6 (#5) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nem tudom... Ez a phenom II sem váltja, váltotta meg a világot, legalábbis teljesítmény szempontjából biztos nem... szóval játékra még marad mindíg inkább az intel.

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#11) csongi

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

Szép lap. Csak lesz még kb fél vagy egy év mire az AM3 megfizethető lesz szvsz. Az AM2+ lapba meg belemegy Phenom II is :D A ddr2 olcsóbb és egy kis tuningal 1200Mhz-es ram órajellel kihúzható mig a DDR3 ramok ára normalizálódik. :) A flopy csati helyett lehetne inkább egy ide csatival több.

Nem szép, de legalább jó öreg!

(#12) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

jééé... sikerült a gigának úgy lapot terveznie, h nem használta fel hozzá az összes filctollat a 24-es készletből ;]

ez a lap szép :K

[ Szerkesztve ]

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#13) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Szépen bekékültek ezek a lapok :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#14) Sweet Lou 6 válasza bacsis (#10) üzenetére

Sweet Lou 6
(őstag)
LOGOUT blog

Igaz, a világot tényleg nem váltja meg. Viszont azt is kell nézni, hogy elődjéhez képest elég sokat fejlődött (főleg tuningban). Meg úgy vagyok vele, nekem elég lenne egy q9400 teljesítménye (+tuning)

(#15) as_Rock válasza bacsis (#10) üzenetére

as_Rock
(őstag)

Melyik játék az, ahol nem a videókártya teljesítménye a szűk keresztmetszet, hanem egy pl. X2 6000+ (vagy épp X4 9850)? :DDD

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#16) Sweet Lou 6 válasza as_Rock (#15) üzenetére

Sweet Lou 6
(őstag)
LOGOUT blog

Talán a GTA4? :DDD

(#17) sNORh válasza Devid_81 (#13) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

inkább kékek maragtak ;]

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#18) Terentius válasza bacsis (#10) üzenetére

Terentius
(tag)

Azért játékra ugyanolyan jó az AMD is!A két gyártó közti különbség más feladatokban mutatkozik meg!

[ Szerkesztve ]

"A gyémántot csak a gyémánt vágja, Erős legyél, ki az ütést is állja!"

(#19) Adrian Mole

Adrian Mole
(senior tag)
LOGOUT blog

Infók alapján teccik. :DDD Kérek egyet névnapomra! Addig már proci is lesz bele, jóféle.

42

(#20) [CS]Blade2 válasza Gyuri27 (#6) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

Szerintem aki drága csúcslapot vesz, annak belefér a ddr3 is.

(#21) v.tom

v.tom
(őstag)

Ez a lap igen el van találva. Nem kell millió pce-e 16, hogy ha valaki csak két karit használ, akkor se férjen el. Felesleges, 2x 4870x2 mellé egyébként sem lehet többet benyomni. ;]

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#22) Gyuri27 válasza bacsis (#10) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Játékokat nézve az i7 sem váltotta meg a világot. Alig gyorsabb mint a q9xxx. Az i5 meg lehet, hogy lassabb is lesz. :P
Elmondanám mi a lényeg, de mivel csak fikázni tudsz gyere rá magad.
Vegyél i7-t és gyere vissza nagyobb arccal. :K

robyeger: nem hátrány az ha van rajt. Örülök, hogy nem nekem egyedül van ilyen izlés ficamom. :DDD

[CS]Blade2: miért? Ez nem az i7 span. Azért 2x2 giga ram 800-s 10k, 2x2 giga 1066 meg 17. Ezzel a drr3 még nem tud versenyezni. Illetve ha a proci tudja kezelni miért ne használhatnám ki ha akarom? Megint csak ez nem az i7. ;)

[ Szerkesztve ]

(#23) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

Tetszik nekem a hűtőbordák színe......
Ez Fontos!!! ;] ;] ;] ;] ;]

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#24) Majstor

Majstor
(senior tag)

Szép GIGA deszka. :D

http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel

(#25) Oliverda válasza bacsis (#10) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"szóval játékra még marad mindíg inkább az intel."

Éppen a játékoknál hozta a legnagyobb előrelépést a Deneb az Agena-val szemben. Nyilván nem a vilgámegváltás volt a célkitűzés hanem egy jó ár/teljesítmény mutatóval rendelkező viszonlyag alacsony fogysztású CPU amivel szintén jó ár/teljesítmény arányú platformot lehet építeni. Arról pedig még nincs semmiféle konkrét infó vagy eredmény hogy a DDR3 esetenként mennyi pluszt fog hozni még ezen. Kíváncsi leszek egy 2000/CL7 tesztre.

Amúgy a K6-III+ sem váltotta meg a világot...sőt. :D

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#26) siriq

siriq
(őstag)

Nekem kifejezetten bejon ez a lap. DFI tol is ilyesmi kellene.

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#27) varga911

varga911
(senior tag)

Végre látszik hogy tud a Giga is szép lapot gyártani, abbahagyták a kifestőkönyvezést.

(#28) Majstor válasza Oliverda (#25) üzenetére

Majstor
(senior tag)

De a K6-II széria nem volt annyira rossz... nekem 500-as volt annó, jó kis proci volt. :K

(#29) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"A termék energiagazdálkodási funkcióval (Easy Energy Saver) és AMD Overdrive támogatással is rendelkezik, sőt bekapcsológomb és Reset kapcsoló is található rajta."

A türkíz SATA-k fölé egy CirMOS CLEAR gomb is került. Hasznos dolog.

Majstor: A Phenom-II sem rossz annyira szvsz.

(#30) Majstor válasza Oliverda (#29) üzenetére

Majstor
(senior tag)

Egyáltalán nem erre céloztam szvsz. :U :N

(#31) [CS]Blade2 válasza Gyuri27 (#22) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

Egy csúcs lap esetén gondolom a létező legújabbat, legjobbat várja az ember. Prémium minőséggel, gazdag felszereltséggel. A célközönség az elérhető legerősebb CPU-t, és DDR3-at képzel el egy ilyen mellé.
A ddr2-800 mellé egy jóval szerényebb lap is megteszi.

(#32) TomBoy1986

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez egy elég kemény kis lap lesz, s végre esztétikusabb, mint az eddigiek.

Ha jól számoltam, akkor nem spóroltak a fázisokkal, s egyből rávágtak 9db-ot :D

Egyébként hogyan fogja meghajtani a most debütáló CPU ezeket a RAM-okat :F Tudtommal csak 1333-ig tudják alapvetően a Phenom II-k kezelni a DDR3-at, vagy van újabb info? Esetleg a tuning miatt írták rá az 1666-ot?

[ Szerkesztve ]

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#33) Oliverda válasza TomBoy1986 (#32) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lehet hogy teljesen véletlenül még belekerült 1-2-3 szorzó az IMC-be (8x, 9.33x esetleg 10x). S939 esetében már volt hasonlóra példa (nem hivatalos DDR-500 támogatás).

[link]

“Spider platform will be replaced with Dragon, introducing AM3 and DDR3-1333 support. Of course, you can expect that DDR3-1333 is only “on paper” support, since we have received information about DDR3-1600 and even DDR3-1866 working on prototype motherboards from a very-well known AMD partner."

(#34) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

more pics

TomBoy: 10 lesz az a 9

"The PWM controller is a chip that supports 6 phases at max so there's no way this thing has 8 real CPU phases. Thus, it is actually 4 phases with parallel inductors per phase, it doesn't seem there would be doubled FETs per phase as I think the PWM area is too small."

Ugyanaz a szitu mint az ASUS lapok esetében.

[ Szerkesztve ]

(#35) TomBoy1986 válasza Oliverda (#33) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor gyorsabb lesz az AM3, mint az AM2+. 1333-mal nehéz lett volna...

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#36) gyiku válasza Oliverda (#3) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

akkor jobbfajta 1066, 1150-1200re rantva. nem lesz lassabb annyival, mint amennyivel olcsobb :K

(#37) Oliverda válasza TomBoy1986 (#35) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem biztos. Majd kiderül. Nyilván lesz jópár olyan teszt ahol majd összemérik ugyanazon az órajelen a procikat DDR2-1066 és DDR3-1333 mellett is.

(#38) Gerisz

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ez a lap dönörű!
(Vajon mennyibe fog fájni?)
Nekem nagyon tetszik ez az új design!
Akkor már nem cserélem le a GA-MA790GP-UD4H-ra
(Tesónak is azért vettem a P45-UD3R-as lapot)

(#39) Cagm^c válasza Oliverda (#34) üzenetére

Cagm^c
(kvázi-tag)

Lehet, hogy én nézek el valamit, de a 3. képen DDR3 1333+ van. :F

WoT: CAGMC ; BF3: CptCagmc ; LoTRO: Cagmc

(#40) Adrian Mole

Adrian Mole
(senior tag)
LOGOUT blog

A CPU_FAN és a SYS_FAN miért 4 pólusú? Mi ennek az értelme? Van egy hibajelző külön?

42

(#41) Oliverda válasza Cagm^c (#39) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Valóban. Valamelyik nyomdahiba lesz. :D

(#42) whitehand válasza Oliverda (#25) üzenetére

whitehand
(senior tag)

"Kíváncsi leszek egy 2000/CL7 tesztre"

Én meg a ramra ami ezt képes lesz vinni. Sokáig kellene keresgetned az biztos.

(#43) csatahajós válasza Muton (#12) üzenetére

csatahajós
(fanatikus tag)

"jééé... sikerült a gigának úgy lapot terveznie, h nem használta fel hozzá az összes filctollat a 24-es készletből"

LOL :DD :R

EGyébként maximálisan egyetértek, végre egy szép Giga lap és még jól is néz ki, mondjuk rakhattak volna rá még két PCI-E-16X-t a sima PCI-k helyett...

A cikkben 8 SATA-t írnak de én 10-et látok hátul... az is tetszetős :)

(#44) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gyönyörű ez a lap! :) De ilyenem se lesz.

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#45) Thrawn válasza whitehand (#42) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak egy példa: Link
Már lassan mindegyik gyártónak van ilyen ramja.

Different songs for different moods.

(#46) Oliverda válasza whitehand (#42) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Corsair Dominator GT 2000MHz CL7 Launches this Month

2000/CL7@1.65V, mennyit mehet 2.0V mellett? :U

(#47) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most az alaplapgyártóknak arra volt szüksége, hogy az AMD hivatalosan támogassa a DDR3-at, vagy arra, hogy lehessen tuningolni? Csak mert a Phenom II-k közeledtével látok csak megjelenni olyan lapokat, amik hasonlítanak designban a kortárs Intel művekre...

(#43)csatahajós: " végre egy szép Giga lap és még jól is néz ki" hmm, ezt vajon hogy csinálják? ;] :DDD

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#48) Gerisz válasza Adrian Mole (#40) üzenetére

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meeer PWM-es! Egyéb kérdés?

(#49) Gyuri27 válasza Oliverda (#46) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nem lesz sok az nekik?
Illetve a sebességét érdemes terrorizálni vagy az idözitést csökkenteni?

(#50) Oliverda válasza Gyuri27 (#49) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Passz, lehet. Nem tudom.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.