Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) devast

devast
(őstag)

Inkább mazda mx-3 kéne :DDD :DDD :DDD

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#2) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Lassan már hűtőborda sem kell, csak fogkefével bedörzsölöm a procit

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#3) Bagira01

Bagira01
(PH! kedvence)

9 ojró 4 grammért :U Hát nem olcsó cucc az már biztos :DDD mx-2 2x-ese árban.Ezzel az erővel lehetne mx-4 is a neve ;]

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

(#4) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remélem ebből is lesz 30g-os kiszerelés.
Az MX-2 nagyon bevált. De a jót jobbért... :K

(#5) oliba

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Teszt is volt valahol róla és valóban ennyivel jobb a többinél. Talán a legjobb paszta jelenleg a boltok poclain? :) :C

(#6) Alg válasza Bagira01 (#3) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

2250 euró kilója, azaz 607.500 forint, 270es euróval számolva :Y

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#7) divrapier

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

Engem az érdekelne, annak hány euro grammja, amitől ilyen cimek jönnek:
"Kicsim, meddig bírod?", "Kend a procidra!"... Csak nem valami holland kapcsolat? :D

GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

(#8) Bagira01 válasza Alg (#6) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Ennyi pénzért már aranyat is rakhatnának bele. Az biztos h én ilyet nem veszek, 4g-ot egy hét alatt elkenek :DD

(#9) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem értek hozzá de érdekelne hogy egy ilyen 4 grammos kiszerelés hány procira elég?

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#10) EarL 007 válasza divrapier (#7) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hozatnak tulipánt, beőrlik a leveleit, lehet, hogy ebből van nekik valami?

[ Szerkesztve ]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#11) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Tesztet! :D

(#12) subaruwrc válasza Bagira01 (#8) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

4g-ot egy hét alatt elkenek hova? :DDD

amúgy az mx2-höz képest kellett volna elhelyezni nem? oké hogy a többit veri de azt az mx2 is tudja-.

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#13) BR4D válasza divrapier (#7) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

SÍROK!!! :C :C :C

(#14) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

egy apró elütés:

Az Arctic Cooling új prémium hővezető pasztájánakt 4 grammos kiszereléséért...

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#15) wwhy

wwhy
(PH! addikt)

1,5 réteg MX2 = 1 réteg MX3 ;]

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#16) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mikor lesz Arctic Cooling "Kend a Hajdra" változat?
Vagy ha nem kented fel és kitépnéd a hajad, akkor valami hajhullás gátló?

True Success is Blonde

(#17) Ste válasza Alg (#6) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A zsír vagy a fogkrém lényegesen olcsóbb :D Lehet azzal is próbálkozni
ínyenceknek ott a levkár vagy a májkrém

True Success is Blonde

(#18) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bacsis kollégát kérném fel itt és most hivatalosan, hogy tesztelje le, vesse össze különböző lekvárokkal, krémekkel, meg mindenféle praktikus kenceficével. :DDD
Jah, mert én csak neki hiszek! :D

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#19) Bagira01 válasza subaruwrc (#12) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Heti szinten jár nálam 4-5 proci, aztán ha indiánosdit jászik az ember akkor gyorsan fogy ám. Én már rég óta artic ceramique-ot használok, jó ragacsos, lónyugtató fecskendőbe :DD

(#20) CsíkosMókus

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

Ok, akkor félkiló lesz elvitelre, csomagolja kérem :D
Jópofa, de tényleg szükség van arra a -2 fokra:F Működjön, ne fagyjon szét, és ne kelljen tudnom, hány fokon teszi ezt.

(#21) daa-raa válasza subaruwrc (#12) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Csak ezekből a tesztekből hogy, hogy nem mindig kimaradnak a Shin Etsu X23-ak... Mert mondjuk a Shin Etsu X23-778D nem is kicsivel jobb mint az MX-2. De pl a Noctua NT-H1 és a Tuniq TX-2 pont ugyan azt a teljesítményt mutatja fel, mint az MX-2.

Si vis pacem, para bellum.

(#22) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

"Az új termék hővezető képessége 8,2 W/mK, ami a felhasznált szén mikroszemcséknek köszönhető, emellett továbbra sem tartalmaz semmilyen fémadalékot"

Szen miota NEM vezeti az aramot?

Lasd villanymotor szenkefei, meg amikor meg grafitceruzaval rajzoltunk az alaplapra, hogy nagyobb feszultseget adjon a procinak.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#23) Bagira01 válasza nyunyu (#22) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Ezt még a NASA is tudja :C AC leülhet fizikából 1-es ;]

[ Szerkesztve ]

(#24) DBob válasza nyunyu (#22) üzenetére

DBob
(őstag)
LOGOUT blog

"Szen miota NEM vezeti az aramot?"

HAHA, épp erre gondoltam amikor rányomtam a hozzászólások gombra, kifejtendő az aggályomat e téren ;)

Persze biztos ki van találva már olyan szén alapú komponens ami nem vezeti az áramot, csak így leírva nekem is első gondolatom ez volt hogy nem kenném bele befalazott röfi orrlyukaiba ;)

DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p

(#25) Tituka

Tituka
(senior tag)

nah vegre megjott :DDD

nelkule nem tudtam volna ma aludni.... ;]

Skizofrén vagyok, és én is...

(#26) pacorro válasza divrapier (#7) üzenetére

pacorro
(VIP)

Jó anyag, mi? :D

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#27) brumesz

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

nem is olyan drága. ha ezt elszívom,mi történik? :DDD

omg. igen. most esett le. nehezen lehetne elszívni. kellemetlen is lenne ha 2-300fokon elkezdene égni/izzani :DD

[ Szerkesztve ]

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#28) Bagira01 válasza Tituka (#25) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Alkalmazás: külsőleg ;)

(#29) KrenAtesz válasza brumesz (#27) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jobb lesz a hőleadásod :DDD Minek ide OldSpice.. :D

[ Szerkesztve ]

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#30) brd

brd
(PH! kedvence)

Ez mekkora LOL. Bázzeg', ahol ilyenre van szükség, ott nem ilyenre van szükség. :D (Hanem jobb levegőáramlásra/hűtőfolyadékáramlásra/nagyobb bordára.) Persze vérpistike biztos megveszi. ;)

One trend a day keeps the doctor away

(#31) daa-raa válasza DBob (#24) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A gyémánt pl szigetelő...

Si vis pacem, para bellum.

(#32) HyP3b0y válasza Tituka (#25) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

Uhh én ezzel fogom a parasztokat vakítani: "nekem mx-3 van a procimon és sokkal rajabb mint a te sz@ros mx2esed! :P" :DDD

BTW:mik ezek a címek, mert látom a ph!-n a tulipánt tekerik, mien?:D

[ Szerkesztve ]

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#33) Bagira01 válasza brd (#30) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Az nem baj, ha megveszi, csak ne egye meg. Biztos lesz aki megveszi, de ennyiért 2 tubus 4g-os mx-2-t lehet venni és még marad is pénzed, 1-2 fokot nem veszel észre :N Esetleg ha olyan pasztát csinálnának ami extrém hűtéseknél jobb hatásfokot biztosít akkor azt mondom áldásom rá :B

(#34) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

MX2-vel én nagyon meg vagyok elégedve, de ennyit azért biztos nem fogok adni 4g-ért. Pláne,ha az csak hővezető paszta. :DDD Osztálytársam apja kohóban dolgozik ő vitt haza "véletlenül" ilyen 5kg-os hővezető ragacs rudat. Azóta a srác azzal neki a nála járó gépeket, azt mondta eddig nem volt baj. :DD Bacsis-nak kéne szerezni ebből meg a kohó anyagból azt meglesni a lekvár ellen. ;]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#35) twollah válasza Bagira01 (#3) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Furdeni akarsz benne, hogy soknak tartod az arat?

(#36) g@bo

g@bo
(PH! kedvence)

hurrá. nekem a zalman mellé adott paszta ( pár gramm ) kitart éve. :U

(#37) DBob válasza daa-raa (#31) üzenetére

DBob
(őstag)
LOGOUT blog

Így van...és szigeteli a hőt is, nem csak az elektronok szabad áramlását. Nagyon kevés azon elemeknek a száma amik csak hőt vezetnek (és jól), cserébe elektromosan szigetelnek. Ennek az oka hogy a hő-, és elektromos vezetés összefüggnek.

DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p

(#38) Bagira01 válasza twollah (#35) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Ha már hővezető pasztát veszek az sokrétűen felhasználható legyen. Ahhoz kell a mennyiség, indiánosdi, kocsi glettelés stb... :DDD

(#39) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha síkosítóként is lehetne használni talán vennék, de mivel csak paszta elég drága...

(#40) vottokar válasza daa-raa (#21) üzenetére

vottokar
(fanatikus tag)

De ahogy látom a Shin Etsu X23-778D még drágább, cca. 10 dollár grammja. :Y De gondolom az, aki hajlandó kiadni akár százezer forint feletti összeget egy processzorért, már megengedheti magának ezeket a spéci pasztákat is.

"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

(#41) Jim Tonic válasza nyunyu (#22) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Jó, hogy elolvastam a hozzászólásokat, mert ezt akartam írni. Érdekes lenne, ha a szén nem vezetné az áramot.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#42) Jim Tonic válasza vottokar (#40) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

9 euro vs. 10 dollár?

[ Szerkesztve ]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#43) Psych0 válasza Jim Tonic (#41) üzenetére

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

a gyémánt az egyik legjobb szigetelő...

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#44) Lenry válasza Napfénysüti (#9) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sokra... én 2 év alatt nem tudtam elfogyasztani egy ~4g-os sima pasztát

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#45) ^Clown válasza nyunyu (#22) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezen nekem is megakadt a szemem... Oké, hogy fém nincs benne, de a szén (illetve a grafit) vezeti az áramot.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#46) brd válasza Bagira01 (#33) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Pontosan erről van szó, nem éri meg. Olyan sokat azért nem számít a paszta milyensége...

(#47) brd válasza Psych0 (#43) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

A gyémánt az nem szén, hanem gyémánt. Igen, szénatomokból épül fel, de nem csak az határozza meg egy anyag tulajdonságait, hogy milyen atomokból áll. Ott van pl. az ózon, ha így vesszük, az is oxigén, nem? Mégsem örülnénk, ha O2 helyett azt kellene lélegezni...

(#48) shteer válasza wwhy (#15) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

de minek kennéd vastagabban? ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#49) hibavissza

hibavissza
(senior tag)

Vaz, nem mind1, hogy 40 vagy 47 fok C full load-on? Ez olyan büdös marketing...a fogorvosok 94,5%-a ajánlja!
Másrészt, ha lenne egy lotto ötösöm, vagy volt kb tag apám, akkor biztos megvenném :DDD

[ Szerkesztve ]

(#50) Bagira01 válasza hibavissza (#49) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Hidd el ha 7 fok különbség lenne akkor igenis megvennék, de nincs annyi max 1-2 fok. Persz így is lesz aki ezt veszi, mert ha van hát miért ne :))

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.