Várjuk szeretettel.. remélem odavág majd az Intel-nek egy picit..
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Elég ps szaga van pár képnek. De lehet csak nekem
remélem ittlesz nemsoká. Váltani akarok
Nem válasz akart lenni 
[ Szerkesztve ]
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Antibazsi
(fanatikus tag)
Én is remélem és várom! Ha i7 930 szintjét hozza én máris vevő leszek rá.
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO
Pedig ezek még messziről sem láttak PS-t.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
tehát a dobozokról 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
ez valahogy nagyon nem kémfotónak néz ki
AMD valamit kitalálhatott, hogy 125W-ba belepréselte a 6 magot, 3GHz-en. 

Segal
(tag)
Engem nem győzött meg én továbbra is a Bulldozer-t várom 
www.nokiaprogramok.hu

Arni90
(kvázi-tag)
Reméljük nemsoká befutnak.
Adok, veszek, üzletelek.

Segal
(tag)
stepping váltás tőrtént ez már E0 lesz
www.nokiaprogramok.hu
Azt hozhatja majd a 1055-ös az erősen többszálasított alkalmazásokban. A kevésbé többszálasítottakban pedig a +500MHz-es Turbo miatt.
akosf:
3.2GHz-en. 
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Tesztet! ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
nincs nagyobb kép?
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Akkor lepihenek 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
Miért van 2009 ráírva? mért nem 2010?Vagy mindig azt írják rá amikor neki áltak tervezni?
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

atti_2010
(PH! kedvence)
Valószínű hogy érdemes lesz várni.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Valahova a 930-as köré fog érkezni teljesitményileg , elvileg 6 mag gyorsabb mint 4, de majd meglátjuk. AMDéknél minden megeshet. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

House M.D
(kvázi-tag)
Na akkor erre jöhet a Sandy Bridge 
"A zenészek nem mennek nyugdíjba, egyszerűen abbahagyják, ha már nincs bennük több zene." /Louis Amstrong/

Televan
(senior tag)
Szép kék a doboza. Vennem kell egyet. 
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

Robi BALBOA
(őstag)

Mondjuk az árakkal remélem nem fognak elszálni. 
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM
Nem a magok száma határozza meg a gyorsaságot, hanem az egy órajel ciklus alatt elvégzett számítási teljesítmény.
Árban valószínűsíthető, hogy a core i7 930-as procik köré árazzák be.
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

gempula
(tag)
Én is inkább kéknek mondanám ezeket a dobozokat, mint lilának. 
Just when I thought I was out... they pull me back in!

Boxi88
(őstag)
én is ugyan erre gondoltam mikor a képeket néztem
remélem nem lesz horribilis az ára!
Szép, de nem a dobozáért fogják venni. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Viszont hiába tud több műveletet elvégezni egy bizonyos mag egy órajel ciklus alatt ha kevesebb van belőle. Sok lúd disznót győz.
Persze csak akkor ha ki tudja valami használni a több magot.
A csúcsmodell fog kb annyiba kerülni mint a 930. Az 1055 olcsóbb lesz.

G4NXST4
(tag)
ja ja már én is ezen a véleményen vagyok.
nagyonromlik

robyeger
(PH! addikt)
Kár hogy a képekről nem tudtuk meg konkrétan 95W vagy 125W lesz a termikus kerete a 1055T-nek? AMD roadmap szerint kezdetben 125W, de a Gigabyte szerint már most 95W. Lehet mrá tudni hónap végén mely procik debütálnak? Gigabyte szerint csak 1055T és 1035T, nagy kérdés a 960T mikor eresztik el? De ott van még az 1075T és 1090T. Végül is a Q2 Júniusig tart. Az is lehet, hogy 1055T-ből Black editon lesz 125W, a szorzózáras pedig 95W és közel azonos időben indulnak??
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052
Lesz belőle 95-ös meg 125-ös is.[link]
1055T (95W): HDT55TWFK6DGR
1055T (125W): HDT55TFBK6DGR
A képen a 125-ös van.

robyeger
(PH! addikt)
Kösz!
Kár hogy a többi kérdésemre nem tudsz válaszolni
Állítólag egy árban indul a 95 és a 125W verzió, így elég érdekes lesz.
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

TeeBee73
(őstag)
Lila liba... 
Blokkolnám... 
Megeszik ezt az AM2-es deszkák? Konkrétan: ez...
MOD: A fogyasztás nem érdekel (céges gép), a mostani 7750BE-t Idle ~15°C körül tartja a CM H TX3, Load ~30°C. 
[ Szerkesztve ]
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."
Rajta van a slide-on szinte az összes válasz.
Az X6-ból csak az 1090T lesz a Black Edition.
Persze, világos, igazad van. Egy olyan érzésem van , ez is kevés lesz a C i7-hez, mondjuk a 930-hoz. Meglátjuk. 
Máár csak 1 nagy baj van....
mi támogatja a 2 nél több magot (reálisan..)
a Linuxon kívül?
(el ne kezdje nekem megint valaki a Win7 es hunbugot mert felmászok a falra
)
Akarom mondani ami használja is és nem csak felismeri
[ Szerkesztve ]
Megérzések helyett: [link]
A 860 és a 930 számítási teljesítménye közel azonos.
szuper-t:
"Máár csak 1 nagy baj van....
mi támogatja a 2 nél több magot (reálisan..)
a Linuxon kívül?"
Csak még mielőtt elkezdődne a szokásos lámázás, hogy semmi sem használja ki a kettőnél több magot de még a kettőt se'. 
Amúgy a Windows-ok is kezelik és használják is a több magot már jó pár éve.
[ Szerkesztve ]
Már egy csomószor megbeszéltük ( reálisan ) kevés ( de van, és egyre több ) alkalmazás, de azért vannak területek, aminél előny a több mag, és igen akár win7 alatt is. 
Tény az átlagfelhaználónak felesleges. 
Oliverda igen közben már meglestem. köszi 
[ Szerkesztve ]

daa-raa
(MODERÁTOR)
Jó hideg lehet a szobádban...
Si vis pacem, para bellum.
"A Thuban lapkára épülő Phenom II CPU-k legnagyobb újítása a Turbo CORE funkció"
Szerintem meg az, hogy 6-magos. 
Abu, nem lehet, hogy esetleg színtévesztő vagy? 
Igen erre akartam kitérni átlag felhasználóknak 
Oliverda Sajna a kompatibilitással nem vagyok megelégedve még gyúrhatnának az optimalizálásra is nem csak a minél több magra

Joachim21
(fanatikus tag)
Miután nagy újdonságot már úgysem lehet mondani, arra lennék kíváncsi mi az ami ezt a színválasztást indokolta. Miért nem ATI piros, vagy a fene se tudja, de pont kék, mint a rivális? 
off:
Kínaiaknál szivárgott ki, lehet ez csak vmi kínai piacon árult hamisítvány, és nem volt kedvük új dobozt készíteni. Belerakták a régi core2-es hamisítvány dobozába, csak átmatricázták és elárasztották a képekkel a netet. 
Téma:
Miért ne használnák ki a több magot? Legutóbbi 5 játék amivel találkoztam, és érdemesnek arra hogy kipróbáljam mind használta a 4 magot rendesen. El vagytok maradva 2 évvel, frissíteni kell a nem használja ki szlogeneket vmi másra, mert ez elcsépelt és idejétmúlt!
[ Szerkesztve ]
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

Joachim21
(fanatikus tag)
Nem vagyok teljesen idióta
, csak ezt most így sikerült megfogalmazni az előbb, szóval:
Miért ne használnák ki a programok a 4 magot? Legutóbbi 5 játék amit érdemesnek találtam a megvételre mind kihasználta a 4 magot rendesen. Mass effect2, football Manager 2010, FarCry 2, battlefield BadCompany2 ... és ezek csak játékok. Lassan behozzák a szoftverek a lemaradásukat. 2-3 éve mikor az első quadok megjelentek még tényleg nem használták ki őket, de mára ez a helyzet megváltozott. Ez a hatmagos dolog is előbb utóbb alapkövetelmény lesz majd nem kuriózum.
[ Szerkesztve ]
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]
"Sajna a kompatibilitással nem vagyok megelégedve még gyúrhatnának az optimalizálásra is"

Előzmények..
linux lover
Láttam, de ezt nem kompatibilitásnak hívják. 
Meg hát az optimalizálás és többszálúsítás sem egyforma fogalmak. (Van, amit pl. nem lehet többszálúsítani, de egy szálon belül lehet optimalizálni. Olyan is van, hogy többszálúsítanak, de nem igazán optimalizálnak.)
Valóban egészen vonzó az árcédula, csak kiváncsi vagyok, hogy ez reális-e plussz még arra, hogy mennyi lessz, mire bejut ide magyarországra 
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23
Bármilyen OS, amennyiben kettőnél (egynél) több programot futtatsz egyszerre...
Mind1 ha elmondanám a véleményem tuti lenne 1 ujjonc aki beleköt és tömeg veszekedés alakul ki
am nem vagyok begyepesedett linux fan
most is win7 ről írok csak kicsit elszomorít h a pingvinem gyorsabb és erősebb mint a winem 
elég volt az offból 
szerintem jók lesznek

"Jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van,mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza." (Mahatma Gandhi)

userbit
(újonc)
Otthoni felhasznalasra szerintem a core i7 es X6 is tulzas, szerintem erdemes ravarni vagy 1 evet es utana beszerezni, addigra a "tamogatott" programok szama is jocskan megno. Ezek a processzorok komoly munkaallomasokba valok.

antikomcsi
(PH! kedvence)
Valószínű ha csinálnak hozzá biost akkor specifikációk szerint igen, de én bele nem raknám abba a lapba. Ha már ilyen procit veszel, akkor valami értelmes lap nem ártana alá, még egy 15K-s új asrock is 100x-jobb, mint az a régi butított nf5-ös giga.
Ja, és mint írták, biztos megy a klíma nállatok még télen is.
Hány fok van a helységben 8-10?
(#33) szuper-t
Nem tudom, hogy támogatásnak számít e, de példáúl nemrég raktam össze egy gépet phenom 2 550 procival. Nem nagyon tesztelgettem az igaz,(mármint ezt a töbszálas sebesség dolgot) de a microsoft securiti essential futtatásánál az derült ki, hogy azonos órajelen hamarabb végez a gyors kereséssel a proci, ha aktiválva van benne a +2 mag.
Egy kicsit igényesebb felhasználó számára szerintem igenis van értelme a 4 magnak, főleg, hogy nem is annyival drágább már. Esetleg egy tesztelt 2@4 magos phenom, nagyon költséghatékony tud lenni. Még win 7-el is.
[ Szerkesztve ]