Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Várjuk szeretettel.. remélem odavág majd az Intel-nek egy picit..

(#2) FRENK1988 válasza iSonic (#1) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég ps szaga van pár képnek. De lehet csak nekem:D remélem ittlesz nemsoká. Váltani akarok:DDD
Nem válasz akart lenni :DDD

[ Szerkesztve ]

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#3) Antibazsi válasza iSonic (#1) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

Én is remélem és várom! Ha i7 930 szintjét hozza én máris vevő leszek rá.

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#4) Oliverda válasza FRENK1988 (#2) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pedig ezek még messziről sem láttak PS-t.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#5) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tehát a dobozokról :DDD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#6) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

ez valahogy nagyon nem kémfotónak néz ki:D

(#7) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

AMD valamit kitalálhatott, hogy 125W-ba belepréselte a 6 magot, 3GHz-en. :C

(#8) Segal

Segal
(tag)

Engem nem győzött meg én továbbra is a Bulldozer-t várom :C

www.nokiaprogramok.hu

(#9) Arni90

Arni90
(kvázi-tag)

Reméljük nemsoká befutnak.

Adok, veszek, üzletelek.

(#10) Segal válasza akosf (#7) üzenetére

Segal
(tag)

stepping váltás tőrtént ez már E0 lesz

www.nokiaprogramok.hu

(#11) Oliverda válasza Antibazsi (#3) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt hozhatja majd a 1055-ös az erősen többszálasított alkalmazásokban. A kevésbé többszálasítottakban pedig a +500MHz-es Turbo miatt.

akosf:

3.2GHz-en. :)

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#12) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Tesztet! ;]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#13) subaruwrc válasza Oliverda (#11) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nincs nagyobb kép?

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#14) FRENK1988 válasza Oliverda (#4) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor lepihenek :DDD

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#15) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért van 2009 ráírva? mért nem 2010?Vagy mindig azt írják rá amikor neki áltak tervezni?

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#16) atti_2010 válasza Segal (#8) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Valószínű hogy érdemes lesz várni.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#17) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valahova a 930-as köré fog érkezni teljesitményileg , elvileg 6 mag gyorsabb mint 4, de majd meglátjuk. AMDéknél minden megeshet. :K

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#18) House M.D

House M.D
(kvázi-tag)

Na akkor erre jöhet a Sandy Bridge :D

"A zenészek nem mennek nyugdíjba, egyszerűen abbahagyják, ha már nincs bennük több zene." /Louis Amstrong/

(#19) Televan

Televan
(senior tag)

Szép kék a doboza. Vennem kell egyet. ;)

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#20) Robi BALBOA válasza akosf (#7) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

:K
Mondjuk az árakkal remélem nem fognak elszálni. ;)

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#21) jones965 válasza LackoMester (#17) üzenetére

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

Nem a magok száma határozza meg a gyorsaságot, hanem az egy órajel ciklus alatt elvégzett számítási teljesítmény.
Árban valószínűsíthető, hogy a core i7 930-as procik köré árazzák be.

Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

(#22) gempula válasza Televan (#19) üzenetére

gempula
(tag)

Én is inkább kéknek mondanám ezeket a dobozokat, mint lilának. :K

Just when I thought I was out... they pull me back in!

(#23) Boxi88 válasza szuper-t (#6) üzenetére

Boxi88
(őstag)

én is ugyan erre gondoltam mikor a képeket néztem :U remélem nem lesz horribilis az ára!

(#24) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép, de nem a dobozáért fogják venni. :)

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#25) Oliverda válasza jones965 (#21) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Viszont hiába tud több műveletet elvégezni egy bizonyos mag egy órajel ciklus alatt ha kevesebb van belőle. Sok lúd disznót győz. :) Persze csak akkor ha ki tudja valami használni a több magot.

A csúcsmodell fog kb annyiba kerülni mint a 930. Az 1055 olcsóbb lesz.

(#26) G4NXST4 válasza Segal (#8) üzenetére

G4NXST4
(tag)

ja ja már én is ezen a véleményen vagyok.

nagyonromlik

(#27) robyeger

robyeger
(PH! addikt)

Kár hogy a képekről nem tudtuk meg konkrétan 95W vagy 125W lesz a termikus kerete a 1055T-nek? AMD roadmap szerint kezdetben 125W, de a Gigabyte szerint már most 95W. Lehet mrá tudni hónap végén mely procik debütálnak? Gigabyte szerint csak 1055T és 1035T, nagy kérdés a 960T mikor eresztik el? De ott van még az 1075T és 1090T. Végül is a Q2 Júniusig tart. Az is lehet, hogy 1055T-ből Black editon lesz 125W, a szorzózáras pedig 95W és közel azonos időben indulnak??

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#28) Oliverda válasza robyeger (#27) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lesz belőle 95-ös meg 125-ös is.[link]

1055T (95W): HDT55TWFK6DGR
1055T (125W): HDT55TFBK6DGR

A képen a 125-ös van.

(#29) robyeger válasza Oliverda (#28) üzenetére

robyeger
(PH! addikt)

Kösz! :R Kár hogy a többi kérdésemre nem tudsz válaszolni :) Állítólag egy árban indul a 95 és a 125W verzió, így elég érdekes lesz.

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#30) TeeBee73

TeeBee73
(őstag)

Lila liba... :DDD
Blokkolnám... :DDD
Megeszik ezt az AM2-es deszkák? Konkrétan: ez...
MOD: A fogyasztás nem érdekel (céges gép), a mostani 7750BE-t Idle ~15°C körül tartja a CM H TX3, Load ~30°C. :))

[ Szerkesztve ]

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#31) Oliverda válasza robyeger (#29) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Rajta van a slide-on szinte az összes válasz.

Az X6-ból csak az 1090T lesz a Black Edition.

(#32) LackoMester válasza jones965 (#21) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze, világos, igazad van. Egy olyan érzésem van , ez is kevés lesz a C i7-hez, mondjuk a 930-hoz. Meglátjuk. ;)

(#33) szuper-t válasza LackoMester (#32) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Máár csak 1 nagy baj van....
mi támogatja a 2 nél több magot (reálisan..)
a Linuxon kívül?:D
(el ne kezdje nekem megint valaki a Win7 es hunbugot mert felmászok a falra:D )
Akarom mondani ami használja is és nem csak felismeri:D

[ Szerkesztve ]

(#34) Oliverda válasza LackoMester (#32) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Megérzések helyett: [link]

A 860 és a 930 számítási teljesítménye közel azonos.

szuper-t:

"Máár csak 1 nagy baj van....
mi támogatja a 2 nél több magot (reálisan..)
a Linuxon kívül?"

[link]

Csak még mielőtt elkezdődne a szokásos lámázás, hogy semmi sem használja ki a kettőnél több magot de még a kettőt se'. :)

Amúgy a Windows-ok is kezelik és használják is a több magot már jó pár éve.

[ Szerkesztve ]

(#35) LackoMester válasza szuper-t (#33) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már egy csomószor megbeszéltük ( reálisan ) kevés ( de van, és egyre több ) alkalmazás, de azért vannak területek, aminél előny a több mag, és igen akár win7 alatt is. :K
Tény az átlagfelhaználónak felesleges. :K

Oliverda igen közben már meglestem. köszi ;)

[ Szerkesztve ]

(#36) daa-raa válasza TeeBee73 (#30) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Jó hideg lehet a szobádban...

Si vis pacem, para bellum.

(#37) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"A Thuban lapkára épülő Phenom II CPU-k legnagyobb újítása a Turbo CORE funkció"

Szerintem meg az, hogy 6-magos. :DDD

Abu, nem lehet, hogy esetleg színtévesztő vagy? ;)

(#38) szuper-t válasza LackoMester (#35) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Igen erre akartam kitérni átlag felhasználóknak :K
Oliverda Sajna a kompatibilitással nem vagyok megelégedve még gyúrhatnának az optimalizálásra is nem csak a minél több magra:) :U

(#39) Joachim21

Joachim21
(fanatikus tag)

Miután nagy újdonságot már úgysem lehet mondani, arra lennék kíváncsi mi az ami ezt a színválasztást indokolta. Miért nem ATI piros, vagy a fene se tudja, de pont kék, mint a rivális? :F

off:
Kínaiaknál szivárgott ki, lehet ez csak vmi kínai piacon árult hamisítvány, és nem volt kedvük új dobozt készíteni. Belerakták a régi core2-es hamisítvány dobozába, csak átmatricázták és elárasztották a képekkel a netet. :DD

Téma:
Miért ne használnák ki a több magot? Legutóbbi 5 játék amivel találkoztam, és érdemesnek arra hogy kipróbáljam mind használta a 4 magot rendesen. El vagytok maradva 2 évvel, frissíteni kell a nem használja ki szlogeneket vmi másra, mert ez elcsépelt és idejétmúlt!

[ Szerkesztve ]

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#40) Joachim21 válasza Joachim21 (#39) üzenetére

Joachim21
(fanatikus tag)

Nem vagyok teljesen idióta :W , csak ezt most így sikerült megfogalmazni az előbb, szóval:
Miért ne használnák ki a programok a 4 magot? Legutóbbi 5 játék amit érdemesnek találtam a megvételre mind kihasználta a 4 magot rendesen. Mass effect2, football Manager 2010, FarCry 2, battlefield BadCompany2 ... és ezek csak játékok. Lassan behozzák a szoftverek a lemaradásukat. 2-3 éve mikor az első quadok megjelentek még tényleg nem használták ki őket, de mára ez a helyzet megváltozott. Ez a hatmagos dolog is előbb utóbb alapkövetelmény lesz majd nem kuriózum.

[ Szerkesztve ]

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#41) dezz válasza szuper-t (#38) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Sajna a kompatibilitással nem vagyok megelégedve még gyúrhatnának az optimalizálásra is"

:F

(#42) szuper-t válasza dezz (#41) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Előzmények..:D

(#43) Oliverda válasza dezz (#41) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

linux lover

(#44) dezz válasza szuper-t (#42) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Láttam, de ezt nem kompatibilitásnak hívják. :)
Meg hát az optimalizálás és többszálúsítás sem egyforma fogalmak. (Van, amit pl. nem lehet többszálúsítani, de egy szálon belül lehet optimalizálni. Olyan is van, hogy többszálúsítanak, de nem igazán optimalizálnak.)

(#45) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Valóban egészen vonzó az árcédula, csak kiváncsi vagyok, hogy ez reális-e plussz még arra, hogy mennyi lessz, mire bejut ide magyarországra :)

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#46) LordX válasza szuper-t (#33) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bármilyen OS, amennyiben kettőnél (egynél) több programot futtatsz egyszerre...

(#47) szuper-t válasza Oliverda (#43) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Mind1 ha elmondanám a véleményem tuti lenne 1 ujjonc aki beleköt és tömeg veszekedés alakul ki:)
am nem vagyok begyepesedett linux fan
most is win7 ről írok csak kicsit elszomorít h a pingvinem gyorsabb és erősebb mint a winem :(
elég volt az offból :R

(#48) skitzoo

skitzoo
(tag)
LOGOUT blog

szerintem jók lesznek :C :C

"Jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van,mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza." (Mahatma Gandhi)

(#49) userbit

userbit
(újonc)

Otthoni felhasznalasra szerintem a core i7 es X6 is tulzas, szerintem erdemes ravarni vagy 1 evet es utana beszerezni, addigra a "tamogatott" programok szama is jocskan megno. Ezek a processzorok komoly munkaallomasokba valok.

(#50) antikomcsi válasza TeeBee73 (#30) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Valószínű ha csinálnak hozzá biost akkor specifikációk szerint igen, de én bele nem raknám abba a lapba. Ha már ilyen procit veszel, akkor valami értelmes lap nem ártana alá, még egy 15K-s új asrock is 100x-jobb, mint az a régi butított nf5-ös giga.

Ja, és mint írták, biztos megy a klíma nállatok még télen is. ;] Hány fok van a helységben 8-10?

(#33) szuper-t

Nem tudom, hogy támogatásnak számít e, de példáúl nemrég raktam össze egy gépet phenom 2 550 procival. Nem nagyon tesztelgettem az igaz,(mármint ezt a töbszálas sebesség dolgot) de a microsoft securiti essential futtatásánál az derült ki, hogy azonos órajelen hamarabb végez a gyors kereséssel a proci, ha aktiválva van benne a +2 mag.

Egy kicsit igényesebb felhasználó számára szerintem igenis van értelme a 4 magnak, főleg, hogy nem is annyival drágább már. Esetleg egy tesztelt 2@4 magos phenom, nagyon költséghatékony tud lenni. Még win 7-el is.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.