Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

jókis kütyü, elég sokm indent tud, csak nelenne ilyan kis csúnya..
Persze a púlos kinaiak a jókis Panasonic telójukat nemnagyon osztják meg velünk, nemtom váttátok e mien komoly telefonjaik vannak ccc
ezek néznek ki valahogy..

[ Szerkesztve ]

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#2) juliabrilke válasza sNORh (#1) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Tök olyan, mint a Panasonic régebbi katonai mindentkibíró cuccai. Bár küldőre még egy kicsit szokatlan nekem.

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#3) dekoninck válasza sNORh (#1) üzenetére

dekoninck
(senior tag)
LOGOUT blog

Persze a púlos kinaiak...
Kinaiak????? :Y Ráadásul i-vel?

[ Szerkesztve ]

(#4) sNORh válasza dekoninck (#3) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

Mivan mivagyte, nyelvtantanár?

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#5) kovy79 válasza sNORh (#4) üzenetére

kovy79
(őstag)

Ő szerintem először is a .jp webcímre gondolt, ami elég valőszínű, h Japán rövidítése...

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#6) .mf válasza sNORh (#1) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

>>"csak nelenne ilyan kis csúnya.."

Az ipari/katonai Toughbook széria sosem a szépségéről, hanem az ellenállóképességéről volt híres ;) Pl. az az eset, amikor egy katonát eltaláltak, és a Toughbook megfogta a golyót. Egy ph-s gépjavító kollégától pedig azt hallottam, hogy kapott javításra egy toughbookot, ami motorrol esett le 180-as tempónál - és csak a merevlemez ment benne tönkre :Y :C :DDD

(#7) o0tomy0o

o0tomy0o
(fanatikus tag)

"két akkumulátort mellékelnek az UMPC-hez, melyek menet közben cserélhetők" ???

Azt mégis hogy? Pl viszed be az adatokat mondjuk excelbe és kezd pittyegni hogy merül, kikapod az akksit, tatyóból elő a másikat, bepasszintod és mind eközben megy a gép folyamatosan? :F

"Gyerekek! Amíg én élek, ennél a háznál ááállat lesz!!!" (Bödőcs T)

(#8) Stehe válasza o0tomy0o (#7) üzenetére

Stehe
(tag)

Gondolom egymás mellett van 2 hely az akkumulátornak, és ha valamelyik benne van, az elég a működéshez...

(#9) Rover623 válasza sNORh (#4) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha szerinted a japók(:R) kínaiak, akkor nem tévedek nagyot, ha téged románnak gondollak...;]

primus inter pares

(#10) Puma K válasza Rover623 (#9) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Van benne valami... ;] :D
Ez kemény hsz XD

Kezd iPon szint lenni...

(#11) dekoninck válasza o0tomy0o (#7) üzenetére

dekoninck
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy nyelvtanártól nem rossz, ha azt mondom, hogy bridge aksi is van benne?
Egyébként még ki szerint kínai a Panasonic?

(#12) LonGleY válasza sNORh (#4) üzenetére

LonGleY
(senior tag)

Nem kell ahhoz nyelvtanárnak lenni, hogy kinézzük azt, aki egy magyar mondatot sem tud helyesen leírni.

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#13) Maestrohun válasza .mf (#6) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

"egy toughbookot, ami motorrol esett le 180-as tempónál - és csak a merevlemez ment benne tönkre" - Álllat!!!!! Ilyen kell nekem is!!! ;] Meg egy a gyereknek, hadd dobálja, legalább hamar megismerkedik a számítógéppel... :C

[ Szerkesztve ]

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#14) xedos válasza o0tomy0o (#7) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

El lehet küldeni sleepbe a notit, majd akksi csere...
Nekem Macbook pronál csinálták meg:
Ment a noti, lecsukta az LCD-t, majd akksi ki, akksi be, felnyit és ment tovább...

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#15) erdoke válasza xedos (#14) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mármint hibernálásra gondoltál? Sleep módban elvileg használ áramot, anélkül lehal a rendszer.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#16) domi007 válasza erdoke (#15) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

very Deep-Deep Sleep :DDD

Ez a tipikus Panasonic, pontosan ilyen gépeket gyártanak már régebb óta, én is sok ilyen sztorit hallottam, hogy milyen ellenállóak, és teljesen el is hiszem őket, nagyon jó a minőségük.

DOMy

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#17) macilaci78 válasza dekoninck (#11) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Ami nem kínai, az hamisítvány! :D

Másrészt itt a Ph!-n is van 3 éves hírek közt katona notiról szóló is, épp a Panasonic gyártotta, rajta ugrál a katona. Discoveryn láttam filmen, egy gumhernyótalpas ment át rajta gyenge 30km/h-val, miközben valami másolást végzett a ketyere, hiba nélkül. :)

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#18) :-I válasza xedos (#14) üzenetére

:-I
(kvázi-tag)

Lehet, hogy "picit" izmosabb a cmos elem. :DDD

"A férfiak, érthető okokból, nem akarják nézni a hüvelygomba-krém, nedvszívó szárnyasbetét, változókori inkontinencia és hüvelyszárazság reklámokat." by Csemike

(#19) xedos válasza :-I (#18) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

Nyertél!
Amúgy MACnél csak sleep van ami olyan mint hibernálás. csak 1000x gyorsabban éled fel!

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#20) tomyoy válasza o0tomy0o (#7) üzenetére

tomyoy
(senior tag)
LOGOUT blog

ott van a képen, ami a hátulját mutatja: "akksi szimbólum" 1 és "akksi szimbólum" 2 job és bal oldalt...

Astra F 1.6i

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.