Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

nagyon jól néz ki és az ára is rendben van

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#2) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Ezek tényleg szépek. Semmi csicsa, csak letisztult és ízléses forma.

VIGYORRRGAZMUS.....

(#3) orbano válasza Fáraó (#2) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

leszámítva a gagyi kék világítást. mondjuk nem kötelező bekapcsolni.

A vér nem válik VAZZE!™

(#4) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nem rossz, de ez is inkább egy kocka, igazán lehetne több laposabb megoldás is, amibe csak lowprofile kártyák férnek el, de rendes mATX alaplapot fogad, és akkor akár egy egyszerű, olcsó 5.25"-os ODD is elférne az alaplap mellett, nem felette, összesen 31-32cm lenne a szélessége.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#5) orbano válasza VaniliásRönk (#4) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

legyen csak 43cm a szélessége a HTPC házaknak...

A vér nem válik VAZZE!™

(#6) szuper-t válasza orbano (#5) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

én arra mennék h minél kisebb és erősebb:)
igen a kék kicsit gagyi
de jól néz ki mint apa régi erősítője:D

(#7) VaniliásRönk válasza orbano (#5) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Szélesebb lehet, csak magasabb ne legyen :D, ezektől a tömzsi vackoktól a hideg futkos a hátamon...

Szerk.: Nem tudom mi a baj a kékkel, a retro sárgás-narancsos most trendibb? :D Szerintem teljesen mindegy milyen színnel világít az arcodba mikor filmet néznél sötétben, a lényeg hogy ki lehessen kapcsolni. :))

[ Szerkesztve ]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#8) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Igen, a LED-et kikapcsolod, vagy nem kötöd be.

[ Szerkesztve ]

VIGYORRRGAZMUS.....

(#9) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

Mikor szoknak le ezekről az ultra-gagyi VFD kijelzőkről (és távirányítókról)? Tudom, nincs normális alternatíva, de akkorish.

[ Szerkesztve ]

(#10) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Nagyon tetszik, HTPC amiben gondolkodom egy ilyen Media II-ben jól mutatna, 60$ meg nem sok érte.

(#11) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Kiváncsi leszek az amerikás 12 ruppós ár itthon mennyi lesz.
Amúgy tetszetős.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#12) VaniliásRönk válasza Gyuri27 (#11) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Szorozd meg az aktuális árfolyammal és úgy 1.5-tel... :(

(#13) Gyuri27 válasza VaniliásRönk (#12) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Akkor meg már nem éri meg (nekem legalábbis).

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#14) Gorneck23 válasza VaniliásRönk (#12) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Annyit nem ér meg viszont...főleg ha abból indulok ki, hogy a CM elit 360-ja 9-10k vagy point of view M2-station-je 10k környékén beszerezhető...ha nem is ilyen szépek azok a házak, de nagyságra hasonlóak. Nekem CMem van és nagyon elégedett vagyok vele...

(#15) beencee válasza orbano (#5) üzenetére

beencee
(őstag)

Igen, csak 10 percet kellene beszélgetni egy erősítő, vagy egyéb szórakoztató elektronikai termék tervezővel...

MPark, a legolcsóbb parkolási mód ------------------------------ http://www.mpark.hu Paticard - ütőkártya az egészséghez ------------------------ http://www.paticard.hu Aquasoft - Systems & Solutions ------------------------------------ http://www.aquasoft.hu

(#16) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Latom mindenkinel bevallt ez a kek led :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#17) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Mé' kell mindent szálcsiszolni?

Si vis pacem, para bellum.

(#18) kételkedem válasza daa-raa (#17) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még mindig inkább, mint a zongora lakk fekete.

A kék ledeket tuti nem kötném be, de az LCD kijelzős szerintem jól néz ki.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#20) Gusztáv

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Egész szép, csak kérdéses, hogy lehet e majd itthon kapni. Nekem M2 station van, és meg vagyok vele elégedve, de a szálcsiszolt előlap jobb mint a lakfekete műanyag. Az Imon-ra meg nem igazán tudnék alternatívát, nem tudom mitől gagyi. Mondjuk ezeknél a házaknál inkább a mélység problémás. Én szívesen látnék olyat ami lapos + mATX-es és a táp az alaplap mellett van.

Laci

(#21) daa-raa válasza Gusztáv (#20) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

[link]

(#22) VaniliásRönk válasza daa-raa (#21) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Na ez majdnem tökéletes, csak még drágább. :D Zavarnak a nagy üres felületek, pusztán azért kéne rá valami kijelző, hogy ott legyen.

(#23) bogyo112 válasza daa-raa (#21) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Vannak ennél szebbek is..... [link]

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#24) kukorizz

kukorizz
(lelkes újonc)

Szép elegánsak :C

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

(#25) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Erősítő :D Csak ez a kék... :U

(#26) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem is szépek elegánsak..
És nem is tul drágák..

Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation

(#27) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

ez már igen! végre egy igényes anyagból készült, modern letisztult formájú HTPC ház ... ráadásul elég baráti áron! igazán tetszik! kár hogy nem tervezek HTPC-t építeni :(

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#28) Trolluska

Trolluska
(kvázi-tag)

A 125$ elírás, vagy tényleg ennyi?? Az imon VFD magában 100 euro. A hasonló házak mind 35-40k környékén vannak minimum. Ami nem teljesen világos a weblapjukon sem, hogy a szélesség vagy a mélység 470mm? (ők a 370-et hossznak írják) Ha már hifi formájú egy ház, akkor a mérete is illeszkedjen a hifihez szerintem.

(#29) daa-raa válasza bogyo112 (#23) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nézőpont kérdése, nekem a Chieftec ezen házai nem jönnek be.

(#30) bogyo112 válasza daa-raa (#29) üzenetére

bogyo112
(őstag)

"Élőben" nem ismerem őket, de külsőre talán ezek még kevésbé "PC-sek", inkább "HiFi-sek"...

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#31) VaniliásRönk válasza bogyo112 (#30) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Ha már HTPC, akkor ne egy nagy kocka legyen egy Power gombbal és két USB-kivezetéssel. :))

(#32) engusz válasza Trolluska (#28) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Szerintem is túl alacsonyak az árak.

(#33) FID

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem szépek és meg is érik az árukat!

www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

(#34) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jók

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#35) csongi

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

Nem is olyan rossz.
Lassan csak lesznek a piacon, még olcsóbb termékek is. Olyan 5-10 K körül. Egy olyanra már lehet beruháznék.

Nem szép, de legalább jó öreg!

(#36) Mercutio_ válasza bogyo112 (#23) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

HT-01-ek egész jók, de nem tiszta, hogy a DVD alatt iMON, vagy csak egy szimpla IR-vevő van?

Na ez a Live2 még ha euróban 125 lesz is megérné :K

iMON VFD-nek van a piacon megfizethető alternatívája?
Van valami 7"-os ODD helyére építhető LCD azt hol, és mennyiért lehet beszerezni?

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#37) forgonati

forgonati
(senior tag)

Fúbazz. Ez igen. Tetszetősek, bejövősek. Ha akarnék épiteni htpc-t, igy képzelném el.

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#38) Quan-Chi válasza engusz (#32) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

nekem is gyanús! :K

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#39) G4ga válasza engusz (#32) üzenetére

G4ga
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon jól néznek ki, épp most kezdek bele HTPC épitésébe.
Ugyan egy régi IBM házba szerettem volna épitkezni, de ha lesznek ilyenek ilyen áron, meggondolandó...

Nálad elérhetöek lesznek? :)

Battleforge IGN: LFGGaga, Steam ID : G4ga !!!Battleforge Pontok Eladó!!!

(#40) priti

priti
(őstag)
LOGOUT blog

Ezeket úgy kéne csinálni, mint a konzolokat. Egyedi oprendszerrel egy jól kitalált konfig, ami csak a filmről és a zenéről szól, "integrált" TV-tunerrel amiről ki lehetne vezetni a bemeneteket, a hangkariról szépen le lehetne venni az előerősített bemeneti jeleket a végfoknak és hozzá valami netről leszedhető oprendszer, aminek még telepítés előtt választod ki az összetevőit személyre szabhatóan és szépen frissíti magát a netről. Kvázi száműzné a DVD lejátszókat és a házimozi rendszereket, csak elég nehéz megoldani az audio erősítést közvetlen a számgéppel egy dobozban elég zajos, tele kéne rakni árnyékolással az egészet hogy a végfok ne szedje össze.
A távirányító effektíve egy USB billentyűzet, hotkey mindenre, aztán kész, most is van rengeteg ami eltérő formájú bill, csak egy lépés. Persze lehet építeni is, de igazi HT oprendszer nélkül szerintem illúzió valahol ez az egész még. Attól hogy ilyen házba rakom az mATX lapot még ugyanúgy csak egy hangkari kimenetem van, ha meg kell mellé a házimozi szett is akkor meg minek, benyomom az USB-be a penen a filmet azt megnézem azon. Tök felesleges ezért mégegy PC pláne így, hogy veszek egy 5 méteres HDMI kábelt és összekötöm az asztalit fél perc alatt a TV-vel, projektorral. Amolyan műszaki dísznek meg szvsz elég ronda nagy dög azért ez még mindig, tettek rá egy equalizer-t ...nahh, nagy kalad.

Hardverlesen

(#41) engusz válasza Quan-Chi (#38) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Elsőre azt mondanám, hogy inkább bitang kedvezményes és nettó beszerzési árak. Főleg a nagynál, ahol a VFD is a házba van szerelve.

(#42) engusz válasza G4ga (#39) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Nem kiziárt, hogy lesz, de egyelőre nem láttam mozgolódást. A toronyházak jönnek-mennek. Mintha a HTPC házakkal egy kicsit leálltak volna.

(#43) G4ga válasza engusz (#42) üzenetére

G4ga
(senior tag)
LOGOUT blog

ha neadj isten ugy adodna, hogy ramszakad az otp, szolok. Tenyleg tetszetosek, es ha jo ara lesz lehet vevo leszek egyre... :)

Battleforge IGN: LFGGaga, Steam ID : G4ga !!!Battleforge Pontok Eladó!!!

(#44) engusz válasza G4ga (#43) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Rendben. ;)

(#45) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

A kijelzős tetszetős!

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#46) mobbo

mobbo
(fanatikus tag)

wd tv live mellett meg van valos piaca a htpc-nek? :U

(#47) Mercutio_ válasza mobbo (#46) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Mivel a képminősége ahogy olvasom gyengébb, mint a korábbi WDTV-é, valamint egy htpc-vel játszhatsz, netezhetsz, letölthetsz, csetelhetsz, és még sok olyan dolgot csinálhatsz, amit a WDTV nem tud, így talán van :U

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.