Nekem a kistestvére van, ami 1680x1050 60Hz. De én meg vagyok vele elégedve.
Csak éppen sok esetben kihajtani sem tudom már a 4670-el. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
Nekem a kistestvére van, ami 1680x1050 60Hz. De én meg vagyok vele elégedve.
Csak éppen sok esetben kihajtani sem tudom már a 4670-el. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Ebben nem a Benq G2220HDA-féle panel van? Csak mert mindkettő 21.5" és 1920*1080 felbontású. Ja, és az is ócó a boltokban (40k alatt) 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Szép ez a monitor, de nem úgy volt, hogy befejezik a Full HD-s monitorok gyártását? 

hogy kell a monitorokat kihajtani?
mint a könyvet?
vagy
mint malacokat az ólból?

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

Hello
Hat azert a hdmi-t nem kellet volna lehagyni....
Udv tacsek
~˛-----˛/**
Mikor fog már kimenni divatból ez a fos ultratrdendy zongoralakk fényezés???

Nem véletlenül kerül ~130 euroba.
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
Hát ezt meg hol hallotad? Nem hinném hogy csak úgy be akarnák szüntetni a Full HD -s monitorokat, szerintem annál azért nagyobb a vevőköre neki mintsem kész vége ennyi volt!?!

Family Guy Online - Closed Beta
Ezt most hallom először
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

engem is nagyon zavar.még szerencse hogy tudtam venni egy samsung 245b-t, ennek még matt a színe, a tudása meg szinte ugyanaz mint a valamivel újabb típusoké...
ha ez is zongoralakkos lett volna, meg se veszem...
Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)
Kijönnek azok maguktól is a moslékra 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

LOL

Hát nem tudom... ha már ennyire erőltetik a TN-t még 2009-ben is, akkor legalább legyenek 120Hz-esek!
Egyébként az is mekkora vakítás! A legtöbb mai tft simán tudná, csak az elektronikája lekorlátozza. Viszont néhány laptop (ahol ugye a belső csatlakozás nem dvi) viszi a 150Hz-et is! Akkor hogy is van ez? Miféle új technológiát is kell kifejleszteni amiért el lehet kérni a felárat?
shield(gun) only...

Valami hírben olvastam vagy 2 hónapja...
(#16) horvathkrisz válasza Termigáßor (#14) üzenetére

Miért jó az, ha egy lcd ennyire magas Hz-en üzemel?

Ja, nagyon erőltetik a TN-t, nekem is tele van már ezzel a t*k*m. A Benq-nál már csak TN+Filmes monitor van (miközben volt egy jó árú MVA-s cuccuk régebben) ,a Lenovo is befejezte az L220X gyártását, pedig elég bestbuy full HD felbontással bíró PVA paneles cucc volt 
(pont most akartam venni)
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
1. A több frissítés hatására gyorsabban reagálnak a folyadékkristály-molekulák, így a mozgó objektumok élesebbek.
2. Gyakorlottabb szemmel/látórendszerrel érzékelhető a különbség a 60 és 120fps-es mozgás között, és nagyon jó érzés (lágyabb, "folyósabb"). (Már persze ha az adott játék és konfig is tudja biztostani a magas frissítést.)
3. A vertikális blankinghoz való szinkron kikapcsolása nélkül is mehet a 120fps, anélkül, hogy a kép közepe ketté lenne vágva (fent még az előző, lent már a következő frame), mint a 60Hz-es képernyőkön.
4. Alkalmazható a térhatást biztosító LCD shutter-glasses technika, mely szemenként megfelezi a frissítést: 120 Hz -> 2x60Hz.

akkor a dvi miért van 60 Hz-re korlátozva?
Gondolom, gazdaságossági megfontolásból csak az irodai alkalmazást vették figyelembe. Alacsonyabb Hz adott felbontáson -> alacsonyabb sávszál -> alacsonyabb sebességi elvárások a digitális feldolgozást illetően. Így még a 75 Hz-t sem támogatja, amit pedig a legtöbb LCD panel vinne (analógon viszik is), és a játékosoknak jól jönne. Vagy a 72 Hz-t, ami 3x24 Hz, és jót tenne a 24fps-es mozifilmek lejátszásának.
De mindegy, mert ilyesmire a HDMI használatos az újabb monitorokon. (De lehet, hogy az olcsóbbakon az analóg VGA-t kell majd ilyen célra használni.
)