Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) atuci

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

Ez igen jól néz ki, nekem bejön a kicsit szögletes(ebb) dizájn, valahogy nem szeretem a túl legömbölyített cuccokat (pl apple), bár ez sem egy Thinkpad :)

Ha az ára itt is tudna maradni(100-120k körül) akkor valszeg veszek egyet anyámékhoz, de mindenképpen vennék hozzá vezeték nélküli bill-t és egeret, kár, hogy ezen spóroltak.

[ Szerkesztve ]

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#2) Dyno válasza atuci (#1) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

500dollárt írnak rá, szvsz 120K-ba megáll mire ideér.

(#3) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pofás kis cumó

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#4) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Alakul a cég,egy időben a wink cipőkategoriába soroltam,de kezd feltörni! :-D pofás kis cucc,ha átszámoljuk és nem raknak rá nagy hasznot a magyar kereskedők szerintem a legolcsobb egybegépek közé fog tartozni!

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#5) twollah válasza Dyno (#2) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Annyi penzert elfogadhato az ara.

(#6) xedos

xedos
(PH! addikt)

Hát.... Ízlések és pofonok... szerintem a ma bemutatott ASUS EEETOP szebb -letisztultabb.

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#7) P00By válasza Dyno (#2) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Úgy az még értelmes is...talán... :D

(#8) Ulkesh válasza atuci (#1) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"Ez igen jól néz ki, nekem bejön a kicsit szögletes(ebb) dizájn, valahogy nem szeretem a túl legömbölyített cuccokat (pl apple)"

Pedig az iMac jóval szögletesebb ennél :D

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#9) atuci válasza Ulkesh (#8) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

Úgy általában írtam, nekem az összes Apple termék túl gömbölyű, főleg a régebbiek, ez is inkább lapos, de az egér sem egy koceka :)

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#10) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én az elmúlt időszakban még nem láttam ilyen jó árú, és igen sokat tudó, praktikus zsugát, pláne meg nem ennyi pénzért. szerintem kelendő kis cucc lehet. :C

Ez valóban kedveskedés. Aki a címet kitalálta annak jár egy piros hangszóró. :R

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#11) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nemigazán jönnek be ezek a gépek

(#12) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Nem rossz, nem rossz, de egy laptopot mégis csak könnyebben a hóna alá csap az ember ...

Press any key to continue ...

(#13) KicsiUbul válasza atuci (#1) üzenetére

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Inkább ez az egér-bill páros, mint ami az új EEE tophoz van :))

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#14) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

jól néz ki de a belseje még mindig szar
el kéne felejteni már az atomot.. ez asztali gép nem noti :W

(#15) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Jól néz ki a design, de a belső egy kicsit már sovány.

Tomcat

(#16) rii

rii
(PH! nagyúr)

waaooww

amit az apple nem mer'továbbvinni, mint koncepció, azt az acer meglovagolta

akárkivót'tevótá

(#17) ddekany

ddekany
(PH! addikt)

Ha nem hordozható, tehát nem akkuról megy, akkor miért atom? Nem igaz, hogy a monitor felületén elterülő gépre nem lehet elég hűtőfelületet elhelyezni...

(#18) waverider

waverider
(senior tag)

amire a külső szolgálna arra nem jó a belső és forditva, magyarán öngól :)

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#19) student

student
(senior tag)

ez elbir egy 720p vagy 1080-s hd videoval?

up!

(#20) szab.tam válasza student (#19) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem.

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#21) kenand válasza szab.tam (#20) üzenetére

kenand
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem a külsővel van baj, hanem a belsővel.
Unalmas már a GMA950 egy magos Atom kombi.
Shuttle már legalább 2 magos Atomot, az ASUS Iont és akár core duot tesz az ilyen gépbe.
Szóval az Acer kicsit fejlődhet

http://hdplayers.atw.hu/ Media lejátszókról (PMP/MP4) magyar nyelven

(#22) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kinézetre tettszik, de a belső nem idevaló. Ez szerintem inkább asztali, mint hordozható, annak meg elég sovány a belső felhozatal. Mondjuk ahogy a cikkben is van, egy recepcióra talán elég, de szvsz többen vennék, ha mondjuk lenne 200k, de egy normálisabb belsőt vonultatna fel.

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#23) marsu válasza Barthezz2 (#22) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Igazán én is inkább egy recepciós pultra tudnám jól elképzelni, egy helyes kis recepciós lányka elé ...

:D

Press any key to continue ...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.