A lenovo nagyon tetszik,azért kíváncsi lennék rá,hogy valóban ennyit bir az akksija?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
De azért lassan haladhatnánk afelé, hogy az erősebb Laptopok is birjanak (ha nem is ennyit) valami normálisabb időt aksiról üzemelni 
Azért még mindig lenyűgöző, hogy egy rendes kontinens közti repülést végigfilmezhetsz minden probléma nélkül aksiról 
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23
Nem a Lenovo, hanem az Onkyo bírja sokáig.
Bár attól a harmatgyenge CPU-tól nem is csoda...
De azért egy homeservernek nagyon elfogadnám! 
Annak a procinak a fogyasztása kb. 2W.
Eddie141: A ThinkPad X200s-ek 13 órát mennek 1 töltéssel 
[ Szerkesztve ]
Hát nekem a thinkpadok sosem teccettek
És gondolom árban sem egy kategória ezekkel
Sajnos nem egy célközönséget céloznak a két termékkel.
Mondjuk letöltögetősnek nekem is teccene az Onkyo 

Sicilian
(őstag)
Mi 1 másfél órás filmet sem tudunk megnézni aksiról 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Laci.M
(fanatikus tag)
Kíváncsi leszek én ezekre az árakra mire ideér Magyarországra 
Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D
Csak az nem netbook, s nem is ilyen áron, mint ez lesz.
Egy valami zavar még mindig nagyon: 1024x600 
True Success is Blonde

Alchemist
(senior tag)
Az IdeaPadnak eléggé gagyi játékszer kinézete van egy Thinkpadhez képest.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
max a mesében mennek annyit
[ Szeretkezve ]
Sima X200 9 cellás akkuval 8 órát simán elmegy.
Az X200s-nek meg P8400 helyett SL9400 cpu-ja van, led-es kijelzője amik sokkal kevesebbet fogyasztanak, ezért ha a 13 nem is (gyártói túlzás), de a 11 óra reálisnak mondható.
De anno volt itt a PH-n egy HP EliteBook, ami valami 20 órát ment... 
Most vettem egy tartalék telefont a Vodától: Nokia 1208.
A gyártó állítása szerint 15 napos készenléti ideje van.
Ha hiszitek, ha nem tényleg csak kéthetente kell töltenem, pedig minden nap ez ébreszt, és pár percet is beszélek rajta. 3000 Ft-ért szerintem nagyon bestbuy.
x200s-t használok, tényleg nagyon sokáig bírja (amúgy a LED-es kijelző csak opció, nem mindegyikben van ilyen), de még a 11-et is soknak tartom. Mármint biztos tud ennyit, csak nem valós körülmények között. Az Elitebook meg valami irdatlan kiegészítő akksival tudta azt az üzemidőt. igaz, 23ó 30p felett teljesített 
[ Szeretkezve ]
Nekem 6 cellás akkuval van, és nem ssd, hanem sima hdd-vel 7-8 órát is elmegy ha nem terhelem, és csak pdf-et olvasok.
De általában nem szoktam akkuról használni. Az akkuk szépen pihennek a fiókban. 
hja, hát olvasgatással ok, azért írtam, hogy nem valós használattal ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szeretkezve ]
neked is sl9400 van benne? a 30-50 GB-os 1080-as mkv-kat hogy viszi?
SL9400, igen, de egy 50 GB-os mkv el sem fér a W7 mellett az SSD-n 
[ Szeretkezve ]

D.Orion
(PH! kedvence)
380 dollárt kell kifizetni érte. Ajj, de szeretnék itthon ennyiért venni egy ilyet. Ha kell kifizetem dollárban. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Sokszor postázással együtt is olcsóbban jössz ki, mint ha itthon veszed meg
Jó helyen kell nézni 

DriderG
(tag)
Ez az Onkyo külsőre egy elég gagyi első generációs Eee PC utánzatnak tűnik, viszont a Lenovo tényleg szép, le a kalappal!
[ Szerkesztve ]
nVidia - The Way It's Meant To Be Played

scuynat
(lelkes újonc)
mondja már meg valaki, miért jó ez a "szigetes" billentyűzet, mert én eddig csak szívtam vele...
mert most ez a "trendi" 

Sn00k
(őstag)
Leonovo jópofa, de szerintem ebben a kategóriában és árban biztos vannak, más alternatívák is....
----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----