Na, dobnak bele egy célhardvert és mehet a video is kártyáról 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
cannibal
(fanatikus tag)
jó ötlet, bár nem nekem találták ki
akkuval biztos nagyobb és nehezebb lenne
True Success is Blonde
csak ismétlem magam: ez majd akkor lesz érdekes, ha lesz bennük hdmi, 1080p, mkv és tsai....
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
De ha van egy TV, amin meg akarod nézni akkor ott nyilván van áram is. 
"Csak úgy mondom"
Ugyanmár: 106 centis összehajtható, zsebrevágható, akkumulátorról működő, 1080p-s HD tévé! Ez a jövő.
Max. rákötöm az öngyújtómra, és kivetíti a falra. 

Carline
(fanatikus tag)
Hát ez nem az én célgépem lesz.
Nekem csak arra kell a kártyaolvasó, hogy a fényképezőről a képek a gépre kerüljenek, valamit a PNA kártyájára fel tudjak tenni filmet a gyereknek (kocsiba így nagyszerűen és csendben elvan).
HDTV-m nincs és nem is tervezek venni. Lehet én vagyok maradi, de nem is látom értelmét analóg adásoknál.
Nem hiszem, hogy most akarok egy frappáns aláíráson gondolkozni.

Integra
(Jómunkásember)
de szép is lenne ha létezne végre szabványos táp..

Dtomi
(őstag)
nem is látom értelmét analóg adásoknál.
Mégis tömegesen hordják/ták haza az emberek a nagyfelbontású TV-t.
Ha értesüléseim nem csalnak akkor a legutolsó ígéret 2011-re szólt a digitfáma. Mit fog érni 4 év múlva egy mostani TV meg mennyire elavult lesz. És ott állt 4 évig gyanítom a 95% nál teljesen kihasználatlanul. LOL 
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."

kovy79
(őstag)
Jah, ezen én is szoktam mosolyogni.
Tök jó, h HD (azé a full HD mán drága, meg sok a törlesztő...), de lövése sincs sok embernek, h lejátszó sem ártana hozzá. Oké, pc-vel rohadt jó, de az már "kínai" a usernek.
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
Hát énnékem pl. Full HD Tv lesz a fa alá.
Persze nem TV adást nézni, abból az egyik legkisebb csomagom van, nem is emlékszem mikor néztem mondjuk "közvetelnül" tv-n filmet...
Viszont szorgalamsan gyüjtögetem a HD filmeket már vagy fél éve, nem véletlenül...
No persze az igaz, hogy sok birka TV adás nézésre veszi az órisplazmát, meg lcd.-t, oszt leül jó messze a TV-tôl, hogy valamennyire élvezhetô legyen...
(én fordítva csinálom, közelebb ülök, és nem TV adást nézek...)
És persze azzal is tisztában vagyok hogy 2 év múlva sokkal de sokkal jobbat kapok ennyiért, dehát ez így van mindennel, a szgéptôl, a digitális fénygépezôgépen át, az autóig, de hát ez egy ilyen játék, fogyasztók vagyunk a fogyasztói társadalomban...
''De gustibus non disputandum est''

Carline
(fanatikus tag)
Így van.
A bankok jól járnak ezzel is...
Kőcsönbő jó a plázma
Nem hiszem, hogy most akarok egy frappáns aláíráson gondolkozni.

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Ha megrendeled a U.C D.rect csomagját, kapsz élvezhető minőséget. Azzal már nem zavaró a kép minősége.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano