De legalább szép nagy NYÁK-ja van annak a 6 db kondinak 
http://3dfxcollection.atw.hu
De legalább szép nagy NYÁK-ja van annak a 6 db kondinak 
http://3dfxcollection.atw.hu

ez remek. miért is nem jó erre egy fémlemez? 
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.
a szép nagy nyák sztem pont az árnyékolás miatt van.

Egy ezrest még adnék is érte
De csak azért,mert "mutatós"
Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.
Egy tekercs alufólia kijön késszáhból, és tudja ugyanezt.
Kb 50 gépre elegendő
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Tegyunk be egy ilyet az integralt grafis alaplapba az Adud Xonar fole.
De ala is egy masikat, biztos ami biztos.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Már amennyire az alufólia leárnyékolja a mágnesességet...
Amúgy meg igenis gyártsanak ilyesmit, és árulják jó drágán. Jól meg lehet fejni vele azokat a hifibuzikat, akik a digitális jelátvitelnél is "hallják" a különbséget a sima és az aranyozott csatlakozós kábel között.
A tej élet, erő, egészség.

Vajon lesz hozzá normális driver? 
Az ilyen embereket lőném fülbe
(hifibuzikat)
powered by: ®MAJORMÜVEK®

Mi a gond velü(n)k?? Ha a szomszédodba lakik egy,akkor megértem.Bár én örülök neki,hogy fanatikus a szomszédom 
Semmi baj nincs vele kellenek beképzelt szuperérzékeny hallású ember is 
Jól hallom, recseg a széked háttámlája? Árnyékold le magad de rögtön 
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

Alapvetően nem értem, hogy egy drágább alaplapnál, kártyánál az audio/video elektronika analóg részénél sokszor miért nincs alapból komolyabb árnyékolás.
Olyan sokkal növelné a tömeggyártás költségeit..?
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

áhhán..Akkor Te egy bizonyos szint felett már nem hiszel a különbségben kábel és kábel,vagy erősítő és erősítő közt??stb...részben jogos
szerencsétlen egy termék
extra
Te sem érted? Én se.. 40ks QuadGT integrált hangkarija alapból sistereg, meg cicereg ha mozgatom az egeret..gyalázat. Vettem is helyette egy Au2ZSt izibe.
Nekem meg távolkeleti amulettem van a rossz álmok ellen 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Legalább szétszórhatták volna a kártyán a kondikat és az ellenállásokat! 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
hm
számomra ez is abba a csoportba tartozik mint a PhysX card(jó talán ez még ér is vmit)
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Igen egy szint után nem hiszek ezekben.
Speed(R): hmm jól hallasz tényleg recseg a szék. 
Hát ez igen. Innovatív megoldás, jót röhögtem rajta.
Már csak a "digitális zajszűrő" várat magára. Olyan szerkezet, ami kioltja a ventik meg vinyók által kiadott frekvenciát, így nem hallasz semmit. 

A hang zajt kiszürni vagy egy jobb hangártyával lehet, vagy néha elég a kábel lecserélése, és ami sok helyen is gond az a földelés hiánya... néhány számítógép elég érzékeny rá...
Egyedül talán tv tunernél látnám hasznát, de azt sem hiszem h nagyon javítana....
Jah a kondikra rakhattak volna valami bordát h még extrább legyen... 
A mi boltunkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.

Szemfényvesztés. 
my hovercraft is full of eels
Én sem hiszek a különféle csodakábelekben stb. Olvastam olyan teszteket, amelyekben vájtfülű emberek meghallották a különbséget a sodrott és a tömör hangszórókábel között, de még azt is, ha megfordították a villásdugót a fali aljzatban.
Számomra ezek hihetetlennek tűnnek, na de a született vaknak is hiába magyarázod a színeket. Vagyis ha kettős vakteszten a részvevők következetesen hallanak különbséget, akkor ott kell lennie valaminek, akár elhiszem ezt, akár nem.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
a kondikkal max szűrni tudnak, árnyékolni napernyővel kellene
a nyák viszont szép 
True Success is Blonde
Do Coat Hangers Sound As Good Monster Cables?
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Ez most valami rossz vicc

http://moneyonweb.atw.hu/
akkor összegyűjtené a zajt,és kellene egy ugyanilyen kártya 
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

Veszek kettőt és letesztelem SLI-ban. 
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
Ez a cucc hülyeség.
Amúgy aki valódi vájtfülű, az nem PCn hallgat zenét, hanem egy értelmes lejátszón.
Audiofil cuccokon tényleg lehet a különbséget hallani, a PC közel sem az. Még a hipe-olt Creative, és Asus hangkártyák sem, hiába a marketing.

Na akkor tisztázzuk: akkor ez 2in1 kütyü?
Mármint:
-Árnyékolólap
-Szűri a tápzajt (de kérdés, hogy minden ágon? nem csak a különböző feszültségek, hanem ugyanakkora feszültségű különböző tápvonalak)
?

akinek igazi audiofil cucca van az még csak egy szobában sem tartja a számítógépét a csövessel...
-A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó-
Bizony. 
tápzajt hogyn szűrné Pci buszon keresztül?
max a rácsatlakoztatott eszközökét tudná
True Success is Blonde

What he said 
All Black...

Igazi audiofilnek még a számítógépe is csöves. És kitölti a rendelkezésre álló teret. A szobát. Szóval gáz 
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

De akkor minek annyi kondenzátor rá?
Gondolom a PCIe tápáramköreinek szűrésére akarták megalkotni a kártyát. Valamennyire ésszerűnek tűnhet, csak a digitális zaj a PC teljes egészén jelen van, úgyíhogy egy ilyen holmi nagyon kis javulást hoz. Ha hoz egyáltalán.

De jó!!! Lett volna 92-ben amikor megjött az első 12MHz-es turbó xt-m ega monitorral és adlib hangkártyával. Az adlibot zavarta az ega 256kbyte-os 64 színű!!! vezérlőkártya és ha lemezt raktam közéjuk akkor viszont tisztán szólt. Aszem kicsit elkéstek vele ennél talán már előlrébb tartunk. 
Vitus
Jobb ma egy túzok, mint holnap!

no, akkor HIS-t sem veszünk többet ...
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
azt a cicergést megszüntetheted nagy valószínűséggel, ha kikapcsolod a cd bemenetet a hangerőszabályzóban.
a kütyüre pedig azok mellett állnék akik azt mondják, hogy ennek a létjogosultsága a nulla felé konvergál.
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!

és ezt minek kell berakni a pci cstolóba?
hogy lássa az everest? 
Próbáltam anno mindent, maradtam a BIOSból letiltás mellett, az bevált 
Sajnos olyan alacsony frekvencián egy ilyen árnyékoló lemez nem jelentett volna semmit. 

Nah, még egy dolog, amiért külön kell fizetni,ahelyett, hogy normálisan,szabványosan oldanák meg a kártyákon. 

És ha egy szép iCQ3 as hütőt tesznek rá. Akkor még lehet jó is .
A PC-ben levő zajok kiküszöbölésére a legjobb az USB hangkari.
Ugyanis akkor a hang nem analóg formában utazik a hangkártya DA-jából a hangkártya erősítőjébe és onnan ki a PC-ből, hanem digitális formában mászik ki a gépből.
Így ha egy külön kis árnyékolt dobozbn van az USB hangchip, abból pl. line kimenettel csatlakozol az erősítőre, akkor nem lesznek zajok amiket a PC-ben szedne össze a jel.
És persze kihagyod a hangkártya (általában még a hűde csúcs otthoni kártyákon is) gagyi erősítő IC-jét. (OK, a hangkártya line outjával is kihagyod.)
Kérdés hogy a kommersz cuccokkal lehetne-e bármi különbségett is hallani pl.USB hangkártya és belső között... Főleg az mp3 miatt, meg amiatt hogy egyáltalán digitalizálva van a hang. Tényleg, akinek nincs rettenet j füle, az sokat nem sokat veszt sem az MP3-mal, sem a PC-n belüli hangkártyával.
(Amúgy USB hangkártya könnyen gyártható, a Texas oldalán ingyen lehet IC-t rendelni, hozzá az a pár alkatrész ami kell még az kb. 500Ft :-D )
[ Szerkesztve ]
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...
"azokat a hifibuzikat, akik a digitális jelátvitelnél is "hallják" a különbséget a sima és az aranyozott csatlakozós kábel között."
Hát képzeld, egy jó rendszeren igenis lehet hallani a különbséget SPDIF esetén. Mert az nem úgy digitális, ahogy te azt pistike módjára elképzeled. 
(#11) kisninja: Én meg az ilyen bunkó parasztokat.