Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) B1T3

B1T3
(őstag)

Szerintem is felesleges a vékonyságra hajtani már ettől is jobban. Persze biztos van, akinek tetszik a minél vékonyabb telefon, mégis (véleményem szerint) jobban szeretik a gyártók/mérnökök vékonyabbra szabni a telefont, mint ahogy azt a vásárlók igényelnék. És itt olyan milliméterekről beszélünk, amelyek a használhatóságot pozitív irányba nem fogják billenteni (sőt).

Blogom: http://adf.ly/6G3XH

(#2) hunter84

hunter84
(tag)

Szerintem ez a vastagság (vékonyság) egyáltalán nem baj, inkább az akksi kapacitást többszörözzék a megspórolt millimétereken.

(#3) Karma

LOGOUT blog

"hiszen másból sem állnak mint egy hatalmas megjelenítőből és az azt körülölelő vékony peremből"

Én tudom! Én tudom! Vastag peremet kell csinálni! :DDD

Break Driven Development

(#4) CarajoEsp válasza Karma (#3) üzenetére

CarajoEsp
(senior tag)

Esetleg a perem lehetne a kijelző, középen, meg nem lenne semmi...egyébként a megfogalmazás olyan, mint "Unalmasak az autók, mindegyik egy négy kerékre támaszkodó fémváz"

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#5) Dr.Anonymus

Dr.Anonymus
(őstag)

"Az LG mérnöke szerint a mai csúcsmodellek formaterve meglehetősen unalmas"

- nem...
nagyon tévednek... ;]
csak az LG telefonok formaterve unalmas... :P

mások ki tudnak adni izgalmas telefonokat érintős kategóriában is, SE Xperia Arc, HTC Sensation... csak hogy két példát kiragadjak...

Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.

(#6) BloodRay válasza Dr.Anonymus (#5) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Azért a HTC-től szerintem a Desire volt utoljára izgalmas külsőre...
Az Optimus 2X meg szép szerintem élőben.
Az pedig tény, hogy az Optimus 3D kicsit nagydarab, viszont a súlya számomra csak masszívságot sugall.

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#7) T0rnad0

T0rnad0
(őstag)

Nekem semmi bajom nem volt a formatervével és a vastagságával, ellenben a 3D megjelenítésével...

Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61

(#8) Dr.Anonymus válasza BloodRay (#6) üzenetére

Dr.Anonymus
(őstag)

hát szerintem ez azért túlzás
élőben nem tudom láttad-e pl. a HD7-et, mozart-ot, sensationt?
mindegyik eléggé meggyőző külsejű
jó igaz fotókon nem jön annyira át, hogy mennyire szép, pláne a sensation esetében

Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.

(#9) BloodRay válasza Dr.Anonymus (#8) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Ennyire az Optimus 2X és 3D is jól néznek ki élőben. :U
Továbbra is tartom, hogy szerintem a Desire különlegesebb volt.
Az SE-k viszont valóban elég egyediek. Más kérdés, hogy nem igazán tetszenek(kivétel ARC), a felületről nem is beszélve. :)

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#10) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyébként igaza van a formatervekkel kapcsolatban. Alig van egy-két egyedi alkotás, az is általában a prémium kategóriában. Pl az Optimus szerintem nagyon szép (GT540), de rajta kívül nem sok értelmes külső van a kategóriában.

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#11) Dr.Anonymus válasza BloodRay (#9) üzenetére

Dr.Anonymus
(őstag)

hát akkor egyszerűen más az ízlésünk,
én a desire-t nagyon szimplának tartottam...

(#12) gerilee válasza Karma (#3) üzenetére

gerilee
(fanatikus tag)

Oszt majd jól beperelnek, mert hasonlít a Zájpadra. :DDD

"az Android-alapú modellek esetén a gombok száma, a kamerák felbontása és maga az operációs rendszer szolgáltatásai is azonosak, mely nem sok esélyt ad a tömegből való kiemelkedésre."
Egyébként ezt a cikket lehet majd belinkelni az összes Nokia-trollnak, amikor megkérdezik, hogy "Mé'nem tóó'nak Androjidot a Nokijákra?"

Egy hülyének nem tudod elmagyarázni, hogy ő hülye, mert hülye...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.