Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) SHiZUOKA

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

iriver Story HD-t el tudnám most képzelni az új e-book olvasómként. :U :K

Earphones in. Volume up. Ignore the world.

(#2) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azon a routeren elgondolkodom jól illene a nappalimba,és az ára sem annyira vészes,érdemes megvenni? jöjjön egy szaki és beszéljen le :B

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#3) Taranti

Taranti
(tag)

Helikopterek:
"komoly motorokat, de kis akkut kapnak"
vajon lehet komolyabb aksira cserélni ezeket? (Vidéki környezetben nagyon jó buli lehet...)

Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.

(#4) aram01 válasza Taranti (#3) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

olcsóbb heli volt nekünk is jól elszórakoztunk a lakásban de kint csak teljes szélcsendben volt jó

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#5) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az Angry Birds-ös plüssök jó pofák, esélyes ajándék ötlet nálam. :K

Helikopáterre pedig még mindig fáj a fogam. :D

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#6) fatallerror

fatallerror
(őstag)

az utsó oldal a legjobb :Đ

(#7) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

az ms 3500 valoban jo eger laptop melle, megelegedessel hasznalom masfel eve. az arat sokallom, fele ennyiert vettem anno ( 4000 alatt volt ujonnan ).

a pci-e riser-ek nagyon hasznosak tudnak lenni, de kesz rablas amit kernek ertuk :(((

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#8) rudi válasza Taranti (#3) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A SpeedShop azt ígérte, hogy alaposan ráfekszenek a pótalkatrészekre, és akkor szerintem az akku lesz az első, amiből behoznak tartalékot. A nagyon olcsó modelleknél szerintem nem lesz cserélhető, de a nagyobb kültérieknél biztosan. Meg aztán, ha tényleg érdekel a dolog, akkor irány egy komolyabb modellbolt, ahol többéves tapasztalat és kisebb szupermarketnyi pótalkatrész van, illetve itt a fórumon is tuti akad pár helikopterben jártas tag. Ez pl egy márkás, jó nagy, de mégsem annyira drága kezdő gép.

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#9) Aidan85

Aidan85
(tag)

Az Aspire S3-t az Acer webshop szerint már nem forgalmazzák... :Y Kicsit megkéstetek...

(#10) pusszycat

pusszycat
(senior tag)

Nekem ilyen “ Microsoft Wireless Desktop 800-am” van és jól bírja a kiképzést az egér még 4 hónap után se merült le igaz van az alján kikapcsoló gomb amit használok is. :)

Samsung Wave GT-8500

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#11) rudi válasza Aidan85 (#9) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Inkább kicsit túl gyorsan voltunk. Most indul az akció, kicsit vacakol nekik a webes rendszerük. Mindenesetre a boltokban lehet érdeklődni, PH-ra hivatkozni és akkor megmondják, mi az ábra.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#12) worxland válasza aram01 (#2) üzenetére

worxland
(tag)

Ne vedd meg.
Komolyra fordítva, olyan, mint egy Ferrari, amiből kivették az utolsó 2 fokozatot. Ha tetszik és (szerinted) nem drága, vedd megy az RT-N56U-t pár ezerrel többért.

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#13) Aidan85 válasza rudi (#11) üzenetére

Aidan85
(tag)

Ez jó hír, akkor talán még a karácsonyi játékukban tudom kívánni... :)) Köszi, hogy arra is felhívtátok a figyelmem a múltkor!!! :DD

(#14) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az MS 3500-as egere már több, mint egy éve nyúzom, nagyon jó, minőségi és pontos cucc. Bátran ajánlom (de a 7K-s ár enyhén pofátlan...).

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#15) matyi94

matyi94
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Az Ace helyett mindenképpen egy Galaxy S 5.0-t vagy egy ZTE Skatet vennék. (Ha nem lenne úton a Toshiba Thrive-om :D)

(#16) MZperX75

MZperX75
(őstag)

A Pci-e 16x adapter jó pofa dolog!

Kár hogy hosszabb(20cm-es hajlékony vezetékezéssel nincsen,legalább is itthon nem találtam)

Nekem csak úgy lenne jó a konfigben,mert jó volna egy diszkrét (HD6450-6550-es kari,max 30W-os fogyasztással)Kikapnám a DVDírót a helyére jól elférne!(vagy kivezetném a házikóbol :)
csak 6cm magas a ház! Így el kellene fektetnem ,de a proci hűtő miatt nehézkesen férne el.
A HTPC-be(E-350-GigaMib5140-es házikóban)

Microsoft Wireless Desktop 800 jól néz ki
(jobb megoldás lenne egy világító kerettel,és num bill nélkül)
De biztods van ilyen....

[ Szerkesztve ]

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#17) Champipi

Champipi
(fanatikus tag)

Maga a játék egy ótvar szemét az én ízlésemnek, de az Angry Birds ClipOn figurák akkor is jópofák. :K

(#18) MZperX75 válasza Champipi (#17) üzenetére

MZperX75
(őstag)

───-──-─-▄▀▀▀▄▄▄▄▄▄▄▀▀▀▄
───-───-─█▒▒░░░░░░░░░▒▒█
───-───-──█░░█░░░░░█░░█
───-──-▄▄──█░░░▀█▀░░░█──▄▄
──-──-█░░█─▀▄░░░░░░░▄▀─█░░█
"Maga a játék egy ótvar szemét az én ízlésemnek"

Nem jó az izlésed!

[ Szerkesztve ]

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#19) aram01 válasza worxland (#12) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

gondoltam hogy túl szép hogy igaz legyen

Aidan85:ott van az

(#20) Aidan85 válasza aram01 (#19) üzenetére

Aidan85
(tag)

Valóban most már ott van, mikor írtam a hsz-t, még az volt, h nem elérhető... :) Tényleg gyors a PH! :C

(#21) aram01 válasza Aidan85 (#20) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kértem is karácsonyra :B

(#22) Alchemist válasza Champipi (#17) üzenetére

Alchemist
(senior tag)

El tudja valaki képzelni az Angry Birds Hello Kitty-s verzióját??
:)

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#23) TK36

TK36
(tag)

Jó kis írás. Köszönöm.
Bár szerintem is az utolsó oldal a legjobb.

"hoogy a 3-4 vagy akár több"

Ha ez az írás az idei év utolsó Hazai Pályája, akkor előre is kellemes, ajándékokban gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek.

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#24) Alchemist válasza Taranti (#3) üzenetére

Alchemist
(senior tag)

Áááá nem érdemes nagyobb hatótávolságú aksit használni, mert úgyis ellopják az irániak... vagy legalábbis iráninak kinéző helyi emberek.
:D

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#25) aram01 válasza Alchemist (#24) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vagy leveri a szomszéd öregasszony partvissal ;]

(#26) hunmyke

hunmyke
(fanatikus tag)

Acer Aspire 7750G-ből lehet inkább ezt venném: [link]
HD 6850M-mel vonzóbb, ha valaki tényleg játékra használná.

Nekem az i5 2410 + HD 6650M-es változat van, de mindent visz medium-high beállításon a kijelző natív felbontásán.

[ Szerkesztve ]

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#27) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

végre itthon is lehet riser-eket kapni...

az árképzés azért érdekes. apropó. ár. a cikkben fel vannak tünteve az árak, de én a linkekre rákattinva kapott oldalon csak azt látom, hogy tegyem be a kosárba. árat viszont nem....

ti honnan találtátok ki, mi és mennyibe kerül? :F

(ja , nagyker. gondolom, regisztráció után lesz látható...) :(( :(((

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#28) osztraksajt

osztraksajt
(senior tag)

Én egy olyan helikoptert szeretnék, aminek beépített kis markolója van amit a távirányítóval lehet kioldani. Visszaröptetném a szomszédoknak a macskaszart. :DDD Az én kertembe szoktatták a macskákat, illetve az övékbe ne, így szerencsétlen macska oda szokott ahol nem rugdossák emiatt. Pedig a macskaalom nem egy drága dolog de a szegény vállalkozónak nem futja rá, kell a pénz tankolni a terepjáróit. :W

(#29) ityam

ityam
(senior tag)
LOGOUT blog

Jótanács a winyót vásárolni szándékozóknak:
Tesóm ma vett a Penyben 1 terás külső winyót 20K alatt. Régi készlet :D
Érdemes körbenézni olyan helyeken winyó ügyben ahol nem az a fő profil és valszeg be van ragadva pár régi darab :D

(#30) Taranti válasza rudi (#8) üzenetére

Taranti
(tag)

Köszi, Rudi. A nyárra komolyan elgondolkodom egy ilyenen (és nem csak a gyereknek...) :K

Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.

(#31) kpal

kpal
(PH! kedvence)

helikopter jó cucc. :)

(#32) Beri

Beri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a négy Ethernet port sebességét visszavették 100 Mbps-ra
28 és félért 100-as portokkal szerelt router? A hét vicce :DDD

Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél! Azok az emberek, akik teljesen végiggondolnak mindent, mielőtt egyet is lépnének, egész életüket fél lábon töltik.

(#33) blackrulz válasza ityam (#29) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

én aldiban is láttam:D

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#34) osztraksajt válasza Beri (#32) üzenetére

osztraksajt
(senior tag)

A design-t meg kell ám fizetni. :DDD

Amúgy a gigabites router ritka mint a fehér holló. Akinek 100mbit alatt van a bejövő net kapcsolata annak egy N-es normális router (mondjuk 6-7k) + egy gibaites switch (4-5k) sokkal olcsóbb és időtállóbb megoldás.

Komolyan, a router gyártók még mindig úgy tesznek mintha a gigabit valami űrtechnológia lenne, amit komoly vagyonokért lehet csak beépíteni a termékeikbe. Lehet chipszinten kb 1 USD különbség.

(#35) aram01 válasza osztraksajt (#34) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor nem kéne mindig újat venni,ez kérlek üzletpolitika ;)

(#36) Beri válasza osztraksajt (#34) üzenetére

Beri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amúgy a gigabites router ritka mint a fehér holló.
Huszonezerért nem az.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél! Azok az emberek, akik teljesen végiggondolnak mindent, mielőtt egyet is lépnének, egész életüket fél lábon töltik.

(#37) osztraksajt válasza Beri (#36) üzenetére

osztraksajt
(senior tag)

Emberi árban ( <20k ) szinte csak kínai fejlesztésű cuccok vannak, tplink és társi. Nem mintha nagy gond lenne velük, de megbízhatósági szempontból nem a legjobbak.

De tízen-ezerért már alternatíva a router + switch.

(#38) Piftuka

Piftuka
(fanatikus tag)

A "Thrustmaster HOTAS WARTHOG" számomra igazi "álom-joystick". :R

Én azért megvárom amíg az ára 9.900 forint lesz! :P

(#39) Beri válasza osztraksajt (#37) üzenetére

Beri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem alternatívákról beszéltem, meg tizenezres eszközökről. Ha egy router árcéduláján kettessel kezdődő összeget látsz, az bizony gigabites lesz. Kevés a kivétel (SOHO kategóriában persze).

[ Szerkesztve ]

(#40) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Akinek szifonja van annak tudom ajánlani ezt. :)

(#41) GIJoe válasza P00By (#40) üzenetére

GIJoe
(fanatikus tag)

DX-en olcsóbb + UK warehouse-ban is van ha jól láttam... :B

(#42) XtremLor válasza P00By (#40) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

ebay-en néztem én is jo egy honapja I Helicoptert.
nem csak szifonhoz droidhoz is okés.

"Legen...Wait for it...Dary"

(#43) radi8tor1 válasza szab.tam (#27) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Felejtsd el ezt a boltot. Angliából rendelve féláron vannak a PCIe riser kártyák: [link] (csak egy példa)

TRON addict

(#44) szab.tam válasza radi8tor1 (#43) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

köszi, tudom. ;)
(és amit linkeltél, viszonylag még drága is...)
meg tőled is lehet néha féláron kapni ilyet. :U (amikor ráunsz...) :DDD

de attól még jó, hogy lehet itthon is kapni. nem volt mindig így....

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#45) 04ahgy válasza osztraksajt (#37) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudom, mi a bajod mondjuk a TP-LINK 1043ND-vel...

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#46) GIJoe

GIJoe
(fanatikus tag)

"de megbízhatósági szempontból nem a legjobbak" Epic fail :U

(#47) Jim Tonic válasza osztraksajt (#37) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Kábé az ötödik routeremet taposom, eddig csak a 1043ND-vel nem volt gondom. Eezen felül is találkoztam pár javításra váró routerrel, egyik sem volt TP-Link.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#48) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Jópofák ezek a kis repülők, elég sok hipermarketben lehet mostanság olcsón kapni őket.

(#49) HaRdCoRe^mp4 válasza Beri (#32) üzenetére

HaRdCoRe^mp4
(kvázi-tag)

Jogos :D

Telszámom: 30/847-98-09

(#50) Akybron válasza osztraksajt (#37) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Én pár napja beszereztem egy engenius esr9850 routert (19000 Ft). Egysávos wifi (2,4), Gigabites portok. Ez utóbbiak állítólag elérik a 600 Mb/s sebességet sok más router gyengébb teljesítményével szemben (még nem volt időm tesztelni)

vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.