Végre legalább van három gyártó aki nem csak a matricával akarja megkülönböztetni a saját példányát.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák

szucsjanek
(újonc)
jah, tetszetősek az egyedi hűtők 
de ezek a fermik rettentő sokat esznek és nagyon melegednek, én inkább megvárnám a második generációt ha vásárolnék...
[ Szerkesztve ]
Weblapkészítést vállalok! (HTML, CSS, Flash, PS)
(#3) Lord Vader
A Galaxy kidobhatná ezt az idióta hűtőjét. Nagyon ocsmány. Gainward tetszik.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH2 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W
Tessék mondani passzív nincs? 
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
Passzív? 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
Unlockos 465? WTF?
Milyennapvan?
Mindjárt alkalmas is lenne tojást sütni... 
Nem rossz. Szép ára is lesz mellé. Azok a hűtők....

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

bigdigit
(őstag)
sose értettem azokat akik egy hardveren a kinézetet nézik...ez olyan mint a nők csak a kocsi színe alapján választanak. 
Ez nekem is tetszik. Én már csak az árakra vagyok kiváncsi, mert elvileg erre váltanám le a gtx285sli-m 
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

zoltanz
(PH! kedvence)
A kártya hátoldalán is szépen látni mennyi mem chip van rajta sztem. 
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

Szlovi
(senior tag)
EVGA Superclocked: +18 mag,+32Mhz mem.órajel 
Kemény 
Nagyon tré lehet ez a 40 nanós gyártósor 
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

adamka16
(őstag)
Galaxy vagy az Nvidia kellene nekem 
Miért? Anno a 9600 9800GT 4850ből is volt passzív kari... szeretem a csöndet...
De az 5850ből sőt 5770ből sincs paszív pedig lassan itt a HD6k. Igazából nem értem mi értelme van ezeknak a bazi nagy hűtőknek...

Malachi
(őstag)
sajnos a fermi MELEGSZIK, csúnyán. ez van, ilyen lett. kell a hűtés hozzá.

emmm
(senior tag)
Azért a kocsit látod mindig, a videókártya meg bent van a házban
De a Gigáé pl nekem bejön 
mi értelme a galaxy hűtőjénél hogy kihajtható ? hiszen az alaplapra nyitódik le
akkor lenne értelme (lehet így is van) ha teljesen levehető lenne
Tudom csak hülyülök. De igazábol én most az atit basznám le. Az nvida nem tud mit tenni ,mert így sikerült és most ez kell eladni,nem lehet passzívan. De az Atinál mért nem csinálnak paszív kártyákat? Lehetne... 
Hol a zotac AMP!?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
ha az Aureas Fridge JES-988 az 5770-et nem tudja megfelelő hőmérsékleten tartani terhelés alatt (idle még ok, de akkor vissza is veszi a feszültséget), akkor mekkora felület kellene ezekhez szerinted? 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

xAttilax
(tag)
[link] és ez van go green-ben is és ott tápcsati nélkül hozza a 5750 teljesítményt (bár itthon nem láttam sehol) amúgy meg álltalában nem éppen jók a passzív kártyák, mert nagyon melegszenek...
[ Szerkesztve ]
Ez hibás következtetés, mert attól, hogy a helyet látod a hátlapon, még nem biztos, hogy a memóriachip rajta van az előlapon. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
A Galaxy-féle kinyitható venti megoldás tetszik nagyon. Ez meg pozitív, hogy itt is lehet rulettezni, és 470-et csinálni a kártyából 
Az EVGA SuperCloked-nál meg hangosan felröhögtem 
[ Szerkesztve ]
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

atti_2010
(PH! kedvence)
Egy kicsit elgondolkodhatnál mekkora tégla hűtené le egy 5770-et passzívan, egy Fermi pedig még a hülyülés kategóriában is sz@r ötlet, ha játszol úgyse hallod, ha pedig nem játékra veszed felesleges 5670-nél nagyobb.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

zoltanz
(PH! kedvence)
Hogyne lehetne látni? Tele van kis ellenállásokkal, ha benne van a chip pl.
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

Bici
(PH! kedvence)
Tisztítási célból pl. 
az AMD-től bugázták ezt az unlockos módszert
mondjuk én nem kockáztatnék
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

Angel1981
(PH! addikt)
Így van. 
Nem kéne méretes tégla, a 4850 fogyaszt ugyan annnyit mint az 5850, így ugyanakkor hűtőnek el kell vinni e passzívan, nekem egy S1-es elég volt a 4850-re 650/1100 mellet. 75-80°C-nál sose volt melegebb.
Ergó nem kell akkora borda, egy 5770-re meg főleg nem!
Más: Attól hogy én fülhallgatóban játszom a gép előtt, attól még lehet hogy valaki mellettem az ágyon könyvet olvasna...
[ Szerkesztve ]
Ez most az ATI-k közül az 5850-el vagy az 5830-al van versenyben?
Gigabyte megoldás szerintem a legjobb, bár a Gaimward sem rossz 

Izzé
(senior tag)
A kettő között van árban is és teljesítményben is.

Bici
(PH! kedvence)
A kettő között van teljesítményben, és elméletileg árban is.
Az 5830 és az 5850 között van, de közelebb az 5850-hez.

Televan
(senior tag)
Ha mod akkor ugrik a gari.Mindenki csak saját felelősségre. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A Giga nem variált, megkapta az 58xx OC/UD széria hűtését.
[ Szerkesztve ]
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"
De azért para lehet az a lehajthatós, műanyagos ventis csoda.Nem hinném hogy jó megoldás.Tuti, hogy rezonál meg zajong meg miazmás...
"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks
de akkor is lesz egy GTX470-ed 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

adorjant
(senior tag)
Majd két nap múlva jön itt is az Nvidiától a közlemény,hogy jájjj csak véletlen volt a lehetőség 
5830-at elvileg megveri, de az 5850-et nem.
#34 MZsoltee: kettő között 
[ Szerkesztve ]
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Bici
(PH! kedvence)
Én sem vennék ilyet, csak próbáltam értelmet találni a csillivilli ventinek. 
Én valami mást írtam volna? 
a leadtek is jön gtx465-tel
(ez meg a refverzió oldala... tetszik ez a kártya ezzel a külsővel)
a pov doboza meg elég gagyi így hirtelen 
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

rup1u5
(PH! kedvence)
100% lutri.
erre alapozni nem lehet egy vásárlást. 
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།
hmm
nvidia eltanulta az AMD-s procik titkát
X2->X4 a'la 465->470....jó is lenne 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Sicilian
(őstag)
Van ám választék bőven 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Galaxy-nál mire jó ez a kihajtható venti
Nem vágom, könnyebb kipucolni vagy mire jó? 
A Giga hűtés meg nagyon f@szának tűnik 
HA moddolhato lesz GTX470-re elég sok akkor jó vétel lehet ![;]](/dl/s/v1.gif)
/// HP Elitebook 2530p /// Galaxy Note /// 4.0.3 LPY + CF-Root ///

adamka16
(őstag)
adná isten hogy lenne ilyen opció 

Padisah
(tag)
Szerintem inkább jobb hiján a HD 4830 titkát tanulta el.
Nekem mondjuk így sem kellene GTX 465, hogy biztosan moddolható lenne GTX 470-né, mondjuk az 5830 sem kellene, nagyon gázosak lettek most ezek a chipek. Talán majd a HD 6000 vagy az új GeForce szériára már megéri váltani.
Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
Valószínű, hogy arra van kitalálva.
Nekem is a Gigabyte és a Gainward hűtése tűnik a legjobbnak.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
A pov-nak csini a doboza! 
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -