Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nemrossz elgondolás, de sajnos az ár...

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#2) GIJoe

GIJoe
(fanatikus tag)

Most az a kérdés merült fel bennem, hogy a kínai efféle cuccokat másolták, vagy fordítva? :U

(#3) TESCO-Zsömle válasza GIJoe (#2) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez kérdés?

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#4) lujó55

lujó55
(őstag)

StarshipTroopers hátizsák?

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#5) pusszycat

pusszycat
(senior tag)

Nos a lényegét értem, de ki szokott hátizsákkal napozni? :DD

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#6) stifi válasza pusszycat (#5) üzenetére

stifi
(senior tag)

érdekes, engem viszont az is érdekelne mennyi energiát / károsanyag kibocsátást von maga után az előállítása egy ilyen cuccnak, hogy ki lehessen számolni, mennyi idő alatt térül meg és válik valóban zölddé a cucc...
mert ez így csalóka kicsit

Nincs időm kedvesnek lenni...

(#7) pusszycat válasza stifi (#6) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

A napelemekbe szilícium lapkákat alkalmaznak úgy tudom, nos vélhetőleg úgy gondolták hogy mégis csak több hasznot csinál mint kárt. :))

(#8) Karesz85

Karesz85
(tag)

Drága, sérülékeny, és nehéz mindenkinek jó de igazából senkinek a 3 ok miatt :DDD

A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.

(#9) pusszycat válasza Karesz85 (#8) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

-1 a gyártó :P

(#10) sti10p

sti10p
(senior tag)

Talán egy évtized mulva, a nagy energiakrízis közepén majd lehet úgy gondolunk vissza rá, hogy "Na pedig ez már 10 éve létezett!", meg "Ha időben kapcsoltunk volna!" vagy "Hogy lehurrogta ezt mindenki, pedig ma már máshogy nem is megy!".

A baj az, hogy egyelőre ez is csak egy termék, amit minél drágábban akarnak eladni, pedig ha lenne igazi támogatás, fejlesztés és promóció az ehez hasonló ötletek között, tömeg cikké is válhatna. Csak hát egyelőre inkább csak az a menő akinek "érintőkípenyős" telója van, egy szintel odébb (lentebb vagy feljebb ezt döntse el ki-ki maga) meg az, hogy "epöl", a napelem hype-ra még várni kell amíg beüt a krach, csak nehogy késő legyen... Én szoltam! :)

[ Szerkesztve ]

XY

(#11) pusszycat válasza sti10p (#10) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

A minap láttam a Discovery-n egy nagyon olcsó napelem alapanyagot teszteltek csak rá kell festeni a házra és az egész ház napelem lesz tőle. ;]

(#12) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

Beépített napelem és aksi..? na, ezzel is lehet tüzet csinálni, ha meghibásodik.
;]

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#13) kariad

kariad
(senior tag)

Okos kis dolog :K

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.