Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Dekomoly... Eddig volt "butafon", okosteló, tablet... Erre jönnek a hibridek... Lassan nehéz lesz megmondani, hogy hol a határ... Talán úgy lehetne megfogalmazni, hogy ha lehet vele telefonálni akkor okosteló, ha nem meg tablet. Szigorúan (mondjuk így hirtelen) 5 col felett... :)

Nem rossz.

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#2) Agro válasza atike (#1) üzenetére

Agro
(fanatikus tag)

Tablettel is lehet telefonálni, ha van benne sim foglalat. Csak bután néz ki, de headsettel is megoldható

(#3) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Igen jöjjenek csak. Én legközelebbi telefon vásárlásomkor valami ilyesmit szeretnék. Van tabletem is, de az túl nagy hogy mindig nálam legyen. Bevágom a táskába utazás alatt, várakozáskor, otthon kényelmesen a fotelban/ágyban el lehet tapicskolni rajta.
A telefonom kijelzője meg túl kicsi igen DHD-m van. :DDD
Ja és igen mielőtt még kérdeznétek és hogy hogy telefonálnék egy ekkora tepsivel? Ma már pont erre használom a legkevésbé 1 hónap alatt jó ha van 2-3 óra beszélgetésem összesen.

Viszont egy 5,x" még elfér a zsebben, főleg ha minimális a keret a kijelző körül.

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#4) atike válasza Agro (#2) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Azért írtam, hogy talán... Egyre nehezebb lesz határt húzni... :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#5) Agro válasza atike (#4) üzenetére

Agro
(fanatikus tag)

Hát tényleg ezekkel a hibridekkel kezd végképp elmosódni a határ vonal, de számomra is "must have stuff". Tabletem még nincs, mert várom a WP8-asokat ill a Transformer Prime hazai értékesítését. De azt már elkönyveltem, hogy májusban Note lesz a következő telóm. (Lenovoban sajnos nem bízok). Amennyiben egy ilyen hibrid kielégíti az igényeimet akkor lehet nem is lesz szükséges Tablet vásárlásba fognom. Tehát igazábol én nagy rajongója vagyok ennek a termék vonalnak, pedig nincs tepsi kezem...sőt. Telefonálni meg nagyon ritkán szoktam, de ha telefonálok akkor is csak headsetről és ez már az okostelefonok érkezése előtt is így volt számomra.

(#6) Touch-ko

Touch-ko
(fanatikus tag)

Egyszeruen nem ertem minek kell 5 colos kijelzo egy telefonba. Az iPhone 3,7 colja megfelelo, de az 5 colt kezben fogva a fulhoz teve elegge kenyelmetlen lehet..

Tovabba megneznem azt az oltonynadragot, vagy famert, ahol kenyelmesen elfer egy ekkora eszkoz.

"Designed by Apple in California"

(#7) Agro válasza Touch-ko (#6) üzenetére

Agro
(fanatikus tag)

Nem kell megvenni, ha kicsi a nadrágod :)

Neked az 5 col túl sok másoknak a 3,7 túl kevés. Felesleges erre magyarázatot keresni, a piac dönti el, hogy van e értelme.

(#8) Touch-ko válasza Agro (#7) üzenetére

Touch-ko
(fanatikus tag)

lol

Nem a nadragom kicsi, hanem a telefon (vagy ez az akarmi)tul nagy.

"Designed by Apple in California"

(#9) brutte

brutte
(fanatikus tag)

marha jó kép... :W

"Soha ne add fel! Csak ha van rajta elegendő bélyeg!"

(#10) Agro válasza Touch-ko (#8) üzenetére

Agro
(fanatikus tag)

Csak azért írtam, mert nekem el fér a zsebemben vígan egy ekkora "hibrid".

(#11) Drachoo válasza Touch-ko (#6) üzenetére

Drachoo
(senior tag)

Hogy neked nem jön be ez a méret, nem jelenti azt, hogy másnak sem tetszik. A piac majd eldönti a létjogosultságát. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.