Ha itthon is 7-8e Ft az ára, nem is rossz vétel. Kár, hogy egy slim optikai meghajtó beszerzésére is inspirál. 
Vajon a harsány kék fényeket le lehet kapcsolni, esetleg minimálisra tekerni?
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Ha itthon is 7-8e Ft az ára, nem is rossz vétel. Kár, hogy egy slim optikai meghajtó beszerzésére is inspirál. 
Vajon a harsány kék fényeket le lehet kapcsolni, esetleg minimálisra tekerni?
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Miért kell világítania, mint egy karácsonyfának
Ha kikapcsolható (kiköthető), akkor OK

Fapadosan néz ki, de sokat tud
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Hihetetlen baklövés!!!
Ennek pont HTPC-ben lenne értelme, de ott sokszor még a házon található Power Led is túl fényes!!!
Háznál legalább kiköthető a LED, de persze úgy információt vesztesz, szóval nem értem mi a francért erőltetik ezt a LED-es baromságot..
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9
ilyen jellegu panel vizhuteshez letezik? Jo lenne. 
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Igazán lehetne egy pofánkrómozott vagy egy meleg büszkeséges szivárványszínű verziója. Azok se lennének csúnyábbak ezekkel az izléses a ledekkel. Vagy vájá! Százaségőt bele oszt jóvan.
A külön MicroSD és M2 slotot már régen fel kellett volna karolni, anniyra alapvető
[ Szerkesztve ]
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
sztem ez csak azoknak opció akiknél nem számít hogy a ház normálisan néz-e ki. Egy ilyen sajtreszelő nagyon elcsúfítja a házat, bár kétségtelen h hasznos.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
Közben rájöttem! Ez olyan házakba való, ahol a meghajtók egy előlappal el vannak takarva. Azért jó az ára mert ronda mint egy kéthetes vizihulla. Hogy képzelik hogy ezt Európában el lehet adni ilyen külsővel?
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
pedig el lehet.
Ha mar ventiallitgatas, billenokapcsolokkal nem ment volna, elektronikus uton? Igaz, hogy bonyolultabb, de szerintem normalisabb kulseje lett volna.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
lehet h az előlaphoz ajándékba adnak 1 rekesz sörtugy már nekem is tetszene
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

gyakorlatilag semmi lényegi változás nem történt az 1. modell óta, minek cserélném? 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Nálam pl. jól jött volna az alaplapra dugható csatlakozók.
Most a gép hátulja eléggé kábelrengeteget idéz. Pakolásnál oda kell figyelni rá, de szerencsére nem sűrűn pakolászom a gépet.
A potiszabályzók viszont irgalmatlanul erősen világítanak. Éjszakára takargatás van, mert bevilágítja az egész szobát
Valami módot megpróbálok keríteni a kapcsolgathatóságukra.
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

Azok a kib*szott, vakító, Isten átka kék LED-ek ! Miért kell ezek felhasználásával manapság mindenből giccset faragni ? 
"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

Forrasztgatós, plusz előtétellenállásos, garanciavesztéses kabbelámajuzer-szindróma.
"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?