Egy MSI Wind + mobil internet azért mégiscsak jobb választás szerintem.
''-Hmmm. Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal.''
AMD/ATI HD 4890,5830,5850-et keresek GTX 275-ért cserébe érték egyeztetéssel.
Lenovo Supermulti DVDRW R400,R500,T420,T420i,T510,T510i,T520,W510,W700,W701,W701DS hez FRU: 45N7465
Toshiba l300 normális állapotban töltővel,táskával eladó.ár:47999ft
Asus P5QL PRO Zsír új állapotban!Csere érdekel kisebbre vagy nagyobb S775 lapra.Beszámítok/Ráfizetek

Egy MSI Wind + mobil internet azért mégiscsak jobb választás szerintem.
''-Hmmm. Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal.''

csak az nagyobb...
másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

Más szegmens.
A 4 gigányi háttértárat keveslem picit, mondjuk a franc se tudja.
Munkaeszköznek elég. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Pofás kis szerkezet.
Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !
nagy rajongója vagyok ezeknek de ez már nagy.
egy téglával mégse rohangászhatok.....
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Jópofa, elég nagy tudású eszköz nem ócsóé'
. Azért nem semmi, hogy ma már egy ilyen kis cuccosba belekerül egy 800 MHz-es proci, 512 MB RAM, és a 4,8"-os kijelzője közel SVGA felbontással bír
. Ezt a teljesítményt kb. 10 éve még úgy hívhatták volna, hogy mainstream PC, a kijelzőjét meg mondjuk úgy, hogy 14"-os SVGA CRT
.
Valószínűleg nem vennék ilyet, de nem semmi, hogy fejlődik a technika
.
Te is fiam, Bluetooth?

Bár bőven nem ugyanaz, de én majd egy iPhone 3G-t tervezek vásárolni, a 16 gigás modellt (meg majd amellé talán egy minőségi, de kis teljesítményű laptopot). Remélem tényleg nem lesz több 78000 Ft-nál. A kérdés csak az, hogy mikor fog jönni
.
Te is fiam, Bluetooth?
Nekem jól jönne egy ilyen, persze úgysem az az árkategória lesz. Még egy subnotebooknál is kisebb, de szabadon programozható ill. telepíthető rá program. Az üzemidőre azért nagyon kíváncsi vagyok.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

szerintem ez egy dolog miatt jobb, mint egy PDA: X86; szabadság, szeretem 
Tyan s2692(FS D1809),2x Xeon5310 1.6ghz@2ghz,4GB667FB-Dimm,S3Trio64V+ 1Mbyte :D+ati 5770,4x36GdiskRAID 0 15k scsi+256m hbaPCI-X 280/280M/s

na az az szerintem, ami meggyilkol egy ilyen gépet használhatóságban. ha tud 8-10 órát, azt mondom OK...
A vér nem válik VAZZE!™
túl kicsi..
engem rá nem venne senki, hogy ezen worben pötyögjek, vagy excel táblákat szerkesszek..
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!
Egyetértek. Bár én már 6-7 órában is kiegyeznék.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

Érdekes ez a cucc.
Anno azt mondták, az Asus első Eee-je a PDA-k és a rendes notik közé sorolható be.
Ez a mostani pöttöm meg a pda és az Eee közé?
Vagy nem jól látom a besorolását?
Feltételezem, a pontenciális vásárló is az, akinek nem kell noteszgép, de egy okostelefonnál nagyobb tudást és kijelzőt óhajt.
What is yours, shall be mine
A 2700-as aksival kb 4-5 órát jósolok neki max. Ez nem noti, nem arra való. Ezt a gépet azoknak szánták, akik nem akarnak egy lapitopit cipelni magukkal, de a nettől nem szeretnének elszakadni. Sztem mit tudhat:
-Linux mindenféle biszbasszal (openoffice, web, chat..ilyenolyan kliensek, sörnyitó..stb) max fél giga. Marad 3.5 gigád, amire felpakolhatod a legfontosabb dolgaidat. Doksik, egy albumnyi mp3, 1-2 avi, no és NAVIIIIIII!! Bárhol internetezhetsz, letöltheted a leveleid, msn, icq, iwiv, mywip..igo stb lópikula..amolyan mindenes....annak meg sztem nem rossz..szvsz. Este szinkronizálod, átpakolod, másnapra kész, ennyi...és elfér a belső zsebben, vagy a háti tatyóban..
[ Szerkesztve ]
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

Én se jósolnék neki 5 óránál többet.
Nem rossz kütyü, de valahogy inkább noti.

zsebben hordáshoz túl nagy, ha meg már táskát visz az ember, abban valszeg egy szubnoti is elfér és azon már csak kényelmesebb netezni.
...mennyi is egy subnoti?..:-D..nem FSC-re gondolván itt..no nem is vaiora..
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)