A Seagate azt mondja nem kell SSD... közben meg ebben vesznek részt 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
A Seagate azt mondja nem kell SSD... közben meg ebben vesznek részt 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Nem remlik, hogy mondott volna ilyet, csak az, hogy most nem eri meg hordozhato kutyukbe SSD-t gyartani. Nagyvallalati SSD-t most is terveznek es nyilvan majd a mobil piacra is racuppannak, ha ott tart a technologia.
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Dátum: 2007-08-23 09:50 - [link]
Dátum: 2008-03-26 15:11 - [link]
Most akkor WTF?! Vagy csak én vagyok sötét... 
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
A #4-beli második link rémlett... arra gondoltam.

Mindent szabványosítanak (ezzel nincs is gond), de talán az árakat is kéne... Persze nem magasan : ) (Tudom hogy ilyet nem lehet)
Eddig kb a merevlemez volt a számítógép visszafogó tényezője, ezután már ezzel se lesz gond. Remek, és csendes, keveset eszik. Kíváncsi vagyok mit fog követelni a végleges szabvány.
Neumann -->Petrik TISZK --> Neumann (ÓE) :D