Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Seagate azt mondja nem kell SSD... közben meg ebben vesznek részt :U

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#2) dabadab válasza Male (#1) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem remlik, hogy mondott volna ilyet, csak az, hogy most nem eri meg hordozhato kutyukbe SSD-t gyartani. Nagyvallalati SSD-t most is terveznek es nyilvan majd a mobil piacra is racuppannak, ha ott tart a technologia.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#3) Sunzi válasza Male (#1) üzenetére

Sunzi
(senior tag)

Bő egy éve már enyhébb volt a hozzáállásuk: [ph hír]
Itt meg már konkrétan be akarnak lépni: [más hír]

[ Szerkesztve ]

Ízirájder öcsém, ízirájder...

(#4) Gonosz15

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Dátum: 2007-08-23 09:50 - [link]
Dátum: 2008-03-26 15:11 - [link]

Most akkor WTF?! Vagy csak én vagyok sötét... :F

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#5) Male válasza dabadab (#2) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A #4-beli második link rémlett... arra gondoltam.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#6) Khan13

Khan13
(fanatikus tag)

Mindent szabványosítanak (ezzel nincs is gond), de talán az árakat is kéne... Persze nem magasan : ) (Tudom hogy ilyet nem lehet)
Eddig kb a merevlemez volt a számítógép visszafogó tényezője, ezután már ezzel se lesz gond. Remek, és csendes, keveset eszik. Kíváncsi vagyok mit fog követelni a végleges szabvány.

Neumann -->Petrik TISZK --> Neumann (ÓE) :D

(#7) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak az ár a kérdés... Mint mindig. ;) Szabványt meg toligálhatjuk ide-oda.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.