Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) lujó55

lujó55
(őstag)

Azt hittem, hogy itt lesz valahol a környéken. Na, nem baj. Veszek egy fürdő shortot és irány Palm Beach :))

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#2) Sicilian válasza lujó55 (#1) üzenetére

Sicilian
(őstag)

A belépő ára nem lenne gond, de az útiköltségem már igen :B
Asszem ezt sem fogom látni..

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#3) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

Tehát akkor ott lesz a Leica, meg a Leica, és valószínűleg a Leica is képviselteti magát egy kisebb standdal... :D

Aki él és nem boldog, az téved!

(#4) johnjohn

johnjohn
(PH! addikt)

Ez tulajdonképpen Nekünk miért hír ? Ha esetleg valahol a közelben lett volna, a nagy többséget a Leica mint márka akkor sem érinti az elérhetetlen árképzés miatt. :U

Háromféle probléma van a világon: Az egyikkel eleve nem érdemes foglalkozni, a másodikon úgysem tudsz változtatni, a harmadik megoldódik magától !

(#5) tailor

tailor
(senior tag)

Engem bármikor közelebb vihetnek a "Leica fényképészet mágikus világához”, mondjuk egy M9-cel. Vagy egy S2-vel.

[ Szerkesztve ]

(#6) dfdfdf válasza tailor (#5) üzenetére

dfdfdf
(őstag)
LOGOUT blog

Hát én nem tudtam mi ez a márka és milyen árképzésben mozognak de a HSZ-ek olvasása után rájöttem hogy akár az egyik gép ára is nagyon jól esne nekem :DDD

[ Szerkesztve ]

Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf

(#7) MLaca válasza johnjohn (#4) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

azé hír, me ez az első ilyen; akár a Marson is lehetne :)

http://mlzphoto.blog.hu/

(#8) nord_ válasza dfdfdf (#6) üzenetére

nord_
(őstag)

Mintha egy autós fórumon mondanád, hogy eddig nem is hallottam az Aston Martinról. ;)

(#9) Kopi31415 válasza johnjohn (#4) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mert mindenhez csak olyanok szólhatnak hozzá, érdeklődhetnek iránta, akiknek van pénzük megvenni? Most írnék valami nagyon szépet rólad... :(((

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#10) johnjohn válasza Kopi31415 (#9) üzenetére

johnjohn
(PH! addikt)

Írjál. ;] De csak akkor, ha tudod ki vagyok, és úgy bírálod a véleményemet.

[ Szerkesztve ]

Háromféle probléma van a világon: Az egyikkel eleve nem érdemes foglalkozni, a másodikon úgysem tudsz változtatni, a harmadik megoldódik magától !

(#11) Kopi31415 válasza johnjohn (#10) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valószínű szellemileg, különösen az értelmező olvasással vannak gondok, mert nem sikerült tökéletesen legutóbb.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.