Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) lujó55

lujó55
(őstag)

Azt gondolom ez még sokáig nem az én pénztárcámra lesz szabva. :O

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#2) Gondwana

Gondwana
(senior tag)

Úgy látszik, a jövő évre nem sikerült megegyezni az árkartellben...

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)

(#3) Killer01

Killer01
(senior tag)

Ezt a hírt kb 3-4 éve kellett volna már látnunk...most pedig nem LCD vs Plazma harcot látni a topikokban, hanem Oled vs Akármi ;]

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

(#4) elefant válasza Gondwana (#2) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

:DDDDDDDDDDDDDDDDD

(#5) Srodney válasza Killer01 (#3) üzenetére

Srodney
(senior tag)

de akkor a gyártók nem tudják lehúzni az emberekről azt a sok bőrt többször is,marha egyszerű:crt-lcd-led,gondolj bele ha csak egy technologiát is kihagynak sokkal kevesebb lennne a bevételük,jlenleg is vannak olyan technologiák ami ennél joval fejlettebb,de nem vetik be hiszen a régiek még eladhatóak...de gondolom ezzel te is tisztába vagy :K :U

(#6) baraksumoron válasza Gondwana (#2) üzenetére

baraksumoron
(lelkes újonc)

Én meg hirtelen úgy olvastam, hogy az állatkertben.: :DD

(#7) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

penge a csaj :K

(#8) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És akkor végre a samsung elkezdene megint más gyártóknak is szállítani amoled kijelzőket, mint azt tette 2010 nyaráig, vagy továbbra is csak a saját készülékeinek fogja megtartani?

Elegem van már a sok slcd-s htc készülékből.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#9) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mit nem adnék egy 40-60"-os OLED TV -ért annak kristálytiszta képével és gyönyörű színeivel...

Pénzt...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#10) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már 2 éve itt lenne az ideje legalább. :U

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#11) Killer01 válasza Srodney (#5) üzenetére

Killer01
(senior tag)

Sajnos igen, elég szomorú. Jó példa a LED LCD tv, az aztán ultrakolosszális technológiai fejlesztés...és simán benyelte a vásárlóerő, hányinger.

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

(#12) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Úgy látom, a "long scale - short scale" még mindig problémát jelent....
A nálunk alkalmazott long scale szerint a trilliárd az milliárd x milliárd x ezer.
Nem ismerem az árfolyamokat, de nem hiszem, hogy a koreai won ilyen váltással szerepelne a dollárhoz képest...

[ Szerkesztve ]

(#13) Patice válasza Srodney (#5) üzenetére

Patice
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, meg kell várni, hogy kifussa magát a LED TV és visszahozza a fejlesztési + marketing pénzt meg az extraprofitot meg mindent. Viszont időben kell elindítani a projektet is, hogy pár éven belül tényleg piacképes legyen az OLED.

Legalább válthatok HD Ready plazmáról 4k-s OLED TV-re :DDD

A kényelem nagy úr...

(#14) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

A cikk szerint:
1.) 33 trillió KRW = 40 milliárd USD
2.) 7 trilliárd KRW = 6,25 milliárd USD
3.) 2 trilliárd KRW = 1,8 milliárd USD

Viszont ez nem stimmel. Egyrészt a trillió és trilliárd is billió lesz helyesen (az angolban persze trillion, a magyarban meg az utóbbi már 6 nagyságrendnyi tévedés), másrészt a kb. 1120-as átváltási árfolyam az első esetben sehogy sem jön össze.

(A félreértések elkerülése és a könnyebb érthetőség miatt én a billió helyett is ezer milliárdot írnék.)

[ Szerkesztve ]

(#15) mrhitoshi válasza Balika911 (#14) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ja.. mennyiszer láttam már ezeket az érdekes átváltásokat. :DDD

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#16) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Érdekes egyébként, pár hónapja volt hír, hogy eladták a merevlemez-üzletágat, most pedig az OLED-re állnak rá? Várjuk a megerősítést, de nekem úgy tűnik, a Samsungnak bizony komoly tervei vannak, amelyeket el is kezdett megvalósítani.

(#17) elefant válasza Balika911 (#14) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

elbénáztam!

köszi a segítséget!
javítottam

(#18) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Majd hiszem ha látom. 3 éve azt mondták hogy majd jövőre betörnek az OLED-ek. 2 éve és tavaly ugyanezt, úgylátszik idén is el kellett hinteni, el ne feledkezzenek a technológia létezéséről.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#19) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én a kis japó csajt pörgetném fel :DD

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#20) enginev3.0 válasza KaiotEch (#19) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Jujjjj :Y :F

Mért nincs ilyen hányós smilie? ;]

pilóta @ Óóóó anyám

[ Szerkesztve ]

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#21) pilóta válasza KaiotEch (#19) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Az nem tudom melyik lehet, de azt a kis koreait, aki a képen van, én is... ;]

[ Szerkesztve ]

Aki él és nem boldog, az téved!

(#23) nuke7

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

Az utolso mondat odaver :DDD Btw, normal okostelon mar nagyon nagy a mobilra optimalizalt oldal betumerete.

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#24) KaiotEch válasza pilóta (#21) üzenetére

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem egyre megy... :DDD

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#25) orbano válasza Balika911 (#16) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

gondolom van annyi tartalékuk amiből tudnak egy kis piacelsőséget nyerni. végülis ha elsőként tudnak piacra dobni komoly oled készülékeket, amíg a sony meg a többiek (vann k egyáltalán?) rendezgetik a soraikat, az igencsak brutális fegyvertény.

A vér nem válik VAZZE!™

(#26) orbano válasza nuke7 (#23) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

kvázi az egész mobilra tervezett ph használhatatlan, élből váltok át a normál módra.

A vér nem válik VAZZE!™

(#27) BiP válasza elefant (#17) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

nálam még mindig trilliárd látszik.
És a számok sem stimmelnek.
De ahogy látom, máshol is fura árfolyammal számoltak. (33 trillion won (almost $40 billion))
7 trillion won ($6.25 billion US).

De a lényegen nem változtat, hogy k* sok pénzről van szó. Úgy látszik (a vinyó-ssd) példából is, hogy a samsung előre menekül. Jól is teszi. Az oled és az ssd legalább olyan fejlesztés, ami nem akkora parasztvakítás, mint pl. a led, meg a végre kikopni látszó TN panel.

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#28) salytmasztor

salytmasztor
(kvázi-tag)

Vajon Oled / Amoled monitorok nem lesznek valamikor 1/2/3 even belul, csak TV-k?
Regota szeretnek egy regi CRT-hez vagy Plazmahoz hasonloan jo frissitest, mert engem idegesit az 1 / 2 ms-es utanhuzas is az LCD-knel. :(
:F

[ Szerkesztve ]

(#29) G.I.JOE

G.I.JOE
(senior tag)
LOGOUT blog

Örülök a hírnek, de a néninek jobban örülnék!! :)

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/h62i

(#30) (ÉN)közPONT válasza TESCO-Zsömle (#9) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Pont ezt akartam....

10 év múlva már meg is tudjuk venni emberi áron :F

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#31) atti_2010 válasza Killer01 (#3) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Igen de rácuppantak a 3D -re nagy üzletet látva benne aztán jött a koppanás, szerintem itt a Sony vesztett sokat.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#32) TESCO-Zsömle válasza (ÉN)közPONT (#30) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hjah... Addig meg csencselünk egy 55-ös LED-est 200k-ért...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#33) nap

nap
(őstag)

6-8 éve volt hír, hogy kifejlesztették az oled technológiát, mely olcsó előállíthatóságával a következő évben akár a tft technológiát is leválthatja.
Hát nem így lett...
Szerintem még legalább öt évig nem is lesz.

[ Szerkesztve ]

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#34) atti_2010 válasza nap (#33) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

A lényeg az akár szóban van.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#35) (ÉN)közPONT válasza TESCO-Zsömle (#32) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

:)

Kapaszkodj meg ,de nagyon :) ...55" LED-est most láttam 220E ért igaz refurbi ,deha működik? az már igazi babamozi :)

Amúgy ideje lenne ,hogy a kispénzű Magyar is hozzájusson ehez a mérethez ...igazi élmény ha az embernek egy ilyen figyel a nappalijában ..

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#36) Balika911 válasza (ÉN)közPONT (#35) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Szerintem a kispénzű magyarnak az lenne az igazi élmény, ha előbb kapna egy értesítőt arról, hogy a bank levette a lakásról a jelzálogot. :)

(#27) BiP: 40 helyett valószínű 30 mrd USD a jó összeg, csak valaki elírta és utána átvette a többi oldal. Mondjuk tényleg nem ez a lényeg, de mégis zavar, hogy pontatlan.

[ Szerkesztve ]

(#37) (ÉN)közPONT válasza Balika911 (#36) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Ok igazad van....

Sorrend...akinek nincs lakás vagy egyébb hitele és érdekli a téma annak az általam felsorolt varriáció..
Akinek van hitele annak ne legyen többet adóssága + legyen rendbe az anyagi helyzete és legyen akkora TVje !

Így remélem jóólesz:)

(#38) Balika911 válasza (ÉN)közPONT (#37) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nem belekötni akartam, csak egy kis szatirikus humornak szántam. :)

(#39) atti_2010 válasza Balika911 (#38) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Az is csak Magyarba történhet meg hogy a bankok megváltoztassák a szerződést önkényesen, ilyet az életbe nem halottam, rájuk kellene gyújtani a kócerájt.

(#40) (ÉN)közPONT válasza Balika911 (#38) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

OKOK értem én semmigáz.....az a baj ,hogy sokunk nyüglődik valamilyen hitel szorításában :((

(#41) TESCO-Zsömle válasza nap (#33) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2001-ben volt egy hír, miszerint megcsinálták a holografikus alapokon nyugvó vinyót. Tárkapacitása 10PB! Itt jegyezném meg, hogy a 10PB az 1.000.000GB Mivel a gyártás megvalósításához elég lett volna a meglevő gyártósorokon módosítan, ezért 2 évet adtak a kereskedelmi forgalomig...
Na erről se hallottam azóta a hír óta...

(ÉN)közPONT: Ilyet láttam 210-ért.
Ugyanott, ahol fater vett egy ilyet 30k-ért...

Balika911: Aki nem cég és hitelt vesz fel, az meg is érdemli...

(#42) djculture

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Muszáj valamit kitalálni mert a fél világ gazdasági recesszióban kínlódik,embereknek egyre kevesebb pénzük és nem akarnak évente tv-t cserélni.Hát milyen dolog már ez? :)

[ Szerkesztve ]

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#43) atti_2010 válasza djculture (#42) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

És akkor hol van az Amerikai elmélet hogy minél többet kell költeni.

(#44) (ÉN)közPONT válasza TESCO-Zsömle (#41) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

210ért Aztapi :):):) :C

Bár lenne vevő értelmes áron a tvmre :) + gyűjtenék a külömbözetre :)

30K ért?...az megérte !!! egy jobb porszívó kerül annyiba :)

Holoakrámi ? =Tron Legacy :) ..amíg nem kapok olyat addíg marad a 2 TB os hagyományos tányéros verzó

Azért nem gyártanak olyat mert a sorozatban legyártott 2938569359863596836985 darab hagyományos winyót vihetik át a színesfém telepre :)

(#45) TESCO-Zsömle válasza (ÉN)közPONT (#44) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az is hagyományos tányéros verzió volt, csak nem mágneses, hanem holografikus hordozófelülettel. A szerkezeti felépítés szinte teljesen megegyezik. Ezért is lett volna könnyen gyártható...

(#46) djculture válasza TESCO-Zsömle (#45) üzenetére

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy bejáratott olcsón gyárható/kivéve most ugye/ technológiát nem fognak felrúgni.Ha be is hoznak helyette mást azt tízszeres áron kinálják hogy ne legyen konkurencia.Ez van most az ssd vel is,hiába emelkedik akár 50 ezerre is egy 500gigás sima hdd ára ssd-böl 80 rugó egy feleakkora is.

[ Szerkesztve ]

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#47) (ÉN)közPONT válasza TESCO-Zsömle (#45) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Értem.....kár érdekes lett volna egy olyan winyó amin lazán elfér DVD+ minőségben az összes film amit az utóbbi bő 30 évben láttam :)

(#48) BloodRay válasza TESCO-Zsömle (#9) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Én azért várnék pár évet, hogy mekkora is az élettartamuk... :U
Mert az eddigi próbálkozásoké tudomásom szerint max 5 év. Ami azért szerintem nem túl sok.

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#49) TESCO-Zsömle válasza BloodRay (#48) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az az ár függvénye, hogy kevés-e... ;)

(#50) BloodRay válasza TESCO-Zsömle (#49) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Na, az holtbiztos, hogy egy új(már amennyire persze) technológiás tv-t nem olcsón fognak vesztegetni. De még a mai árak mellett sem 3-4 évre vesznek tv-t általában.

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.