valaki azt árulja el, a dell miért nem brazosra építette a gépet?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Notebookok, tabletek » [Re:] Jövő héten érkezik a hardverben is erős 10,1"-es Dell tablet, a Latitude STHozzászólások

SoundBird
(lelkes újonc)
Ha már win, megvárhatták volna a 8at. Szerintem.

hunmyke
(fanatikus tag)
Én úgy vettem észre, hogy mindig is kicsit az intel felé mozdultak a megoldásai terén, volt is ebből balhé néhány éve. Notebookjaiban is 99%-ban intel van, persze egy-két Brazos-os kivétel van.
[ Szerkesztve ]
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.
Drága lesz, ennyiért nem fognak kapkodni utána.
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

Dr. Akula
(PH! addikt)
1 magos Atom Win7-tel?? Miért nem egyből 8086?
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
A design tetszik és gondolom a minőség is okés lesz, de ennyiért inkább egy fullos w500 és még marad is, valamint szerintem harverben is 3x körberöhögi. 
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

ledgeri
(senior tag)
meglepett a 4-es kékfog 
-Egyébként merre haladunk??

kdavid23
(lelkes újonc)
persze, de ha mind2őt el akarod rejteni, akkor ez nyer...w500 az egyik legjobb 15,4", mert a legjobb a 8530w
abból a konfigból 
Dr. Dávid

Tomy Yayo
(tag)
Gyanítom, amint kijön a win8 frissíthető lesz rá... Sőt, mire kijön a win8, ez a gép is olcsóbb lesz, ergó vársz addig a megvételével. Vagy felrakod magadnak, ma telepítettem pendrive-ról, nem egy nagy ördöngősség 
Ennél meg az Acer W500-nál jobb tábla jelenleg nem jut eszembe. Win8-al pedig egyenesen verhetetlen lesz. Ilyen gépekkel, mint ez már tényleg ki lehet váltani egy PC-t, egy netbookkal simán versenyben van, kikötve egy monitorra/TV-re, meg USB-s bill+egér és kész a teljesértékű számítógép, az atomnak hála meg minden megszokott programja mehet rá az embernek. Nemrég olvastam egy tesztet Acer W500-ról, emberke felrakta rá a Win8-at, és voilá, dolgozott rajta, mint az irodai gépén. 
[ Szerkesztve ]
Lenovo Thinkpad Edge E125, Nokia Lumia 800, HTC Desire CM7.1, Wayteq xTab-100s, HTC Legend CM7.1, HTC Hero CM7.1

Mercutio_
(PH! addikt)
Inkább veszek egy Acer Aspire One 722-t, sokkal használhatóbb és a W500+dokkoló súlyban már alig tér el tőle, árban pedig a 2/3-ából megvan. Persze nem lehet villogni vele annyira, de a 6 cellás akku és a nagyobb kijelző kárpótol ezért 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

.mf
(PH! addikt)
"a hardverben is erős 10,1"-es Dell tablet"
"1,5 GHz Atom Z670"
Csak én látok itt ellentmondást? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egymagos Atom, tablet, W7, 2011 végén... ezek direkt bukni akarnak? Kétmagos Brazos, W8, akkor még működhetne is, de ez csúnya bukás lesz.

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
Volt már a kezedben Oak Trail my friend?
De nem is igazán erre vonatkozott csak a megállapítás, hanem normális wi-fi és bt, nagy tárhely, dokkoló opció sbtsbtstb, tehát elég sok jó cucc került bele..tehát a hardver alatt nem csak a fő belet értettem.
[ Szerkesztve ]

umfrider
(fanatikus tag)
Szerintem irreális az ára. Én spec az Acer w500-al szemezgetek, de mé sajnos srága az én pénztárcámnak.
Ami a Dell-t illeti, hardveresen nem valami erős, a proci nagyon meglepett :-)
"A titoktartás olyan szilárd halmazállapotú anyag, mely alkoholban oldódik"

leonejoci2
(kvázi-tag)
Nekem is volt egy Atomos gépem.Intel D945GCLF lappal 2gb rammal nyugodtan elfutott rajta a Win7.És 720p-s videók is mentek.Nem annyira gyenge az az Atom, de ki mire használja a gépét.Crysis-re biztos nem jó!
Ne verj át, mert én sem teszem!Előreutalás ill. előre postázás csak annak akivel már bizniszeltem!

.mf
(PH! addikt)
Az ugyan nem, de duál-Atom + Ion lapom van... Írtam már párszor, az ősrégi Morrowind a maga 500MHz P3 gépigényével, egy 1.4GHz Core Solo Cerkán GMA950 integrált grafikus lassítójával simán futott -- a 2GHz-re húzott 2c/4t Atomon még Ionnal kisegítve is diavetített...

Én erről a w500ról beszéltem, amikor utoljára a kezemben volt akkor még csak 10" volt.

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

osztraksajt
(senior tag)
Akkor ott valami más (leginkább szoftveres) probléma lehetett. 

maláj
(őstag)
a külső nekem tetszik - a belső + olyan amilyen 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???
Nekem nagyon tetszik! Megnyerő
Üdv: Csabee.

.mf
(PH! addikt)
Nem csak evvel a játékkal volt problémám, de ez volt a legcsúnyább példa. Ami csak egy szálat használt, az mind ilyen pocsékul teljesített. Szoftveres problémát kétlem, hiszen az M410 prociból nyomta; és az egész akkor ült le látványosan, amikor több karakter mozgását kellett számítani (egyből első település, amint elfordultam tőle, jó lett az FPS).

blackydan
(fanatikus tag)
Külsőre szép, de azért jó lett volna bele valami két magos proci mert így azért vérszegény.
i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

Boxi88
(őstag)
Találtam egy elírást: "hardverben is erős" , jobban mondva nem is elírás, hanem fail. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gondolom TPM chip az Acer-ben is van. Vegyük már észre, hogy ez nem ugyanazoknak készül, mint az Acer. Nálunk is van ilyen üzleti felhasználásra szánt tablet, az is potom 1800$ volt 2006-ban (Pentium M, 1GB ram, 1,8" 60GB hdd).
Laci

waverider
(senior tag)
jó dolgok vannak benne és 3db USB port is van ami nagyon szimpi, de lehetne már USB3.0 -ás haladva a korral 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
Sajnos a Dell-nél az új Latitude laptopokból is kimaradt valamiért az usb3
.
Laci

waverider
(senior tag)
de a Vostro szériájukban meg benne van, a bill. világítással együtt 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
De még az új Inspiron-ben is, ezért elég érthetetlen a dolog.
Laci

mepet
(fanatikus tag)
Tényleg veszélyesen hangzik egy egymagos egy win7-es masina, na de azért ne hasonlítsunk egy Dellt egy Acerhez...
Jó tudom, én vagyok sznob...
Daywalker: Az eddigi lowend GMA-k is SGX alapúak voltak. 
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
Nem lesz az olyan veszélyes, jók a hardverek.
Üdv: Csabee.

.mf
(PH! addikt)
Kifejtenéd bővebben?
Ezelőtt Atomhoz csak egy SGX-alapú IGP-t társítottak, az első gen. Atom Z széria Poulsbo chipe; a többi mind inteles volt (GMA950, GMA3150).
Igaz, valamiért azt hittem, hogy Pine Trail alatt is GMA500 van.
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

kicsee
(tag)
nehogy véletlenül annyiba kerüljön, hogy egy ember ne fél év spórolás után tudja csak nagyon nehezen megvásárolni... jaj olyan jó már megint.

hunmyke
(fanatikus tag)
Erről nem a gyártó tehet szerintem, hogy nekünk így megy, nem egy országban fél havi fizu ennek az ára, vagy még annyi sem. 
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.