Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) arty

arty
(senior tag)

valaki azt árulja el, a dell miért nem brazosra építette a gépet?

(#2) kill_bill1

kill_bill1
(tag)

Úr Isten! Le van kerekítve a sarka! ;]

Egyem a nyoszolyádat.

(#3) SoundBird

SoundBird
(lelkes újonc)

Ha már win, megvárhatták volna a 8at. Szerintem.

(#4) hunmyke válasza arty (#1) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Én úgy vettem észre, hogy mindig is kicsit az intel felé mozdultak a megoldásai terén, volt is ebből balhé néhány éve. Notebookjaiban is 99%-ban intel van, persze egy-két Brazos-os kivétel van.

[ Szerkesztve ]

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#5) leslieke

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Drága lesz, ennyiért nem fognak kapkodni utána.

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#6) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

1 magos Atom Win7-tel?? Miért nem egyből 8086?

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#7) toldy

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

A design tetszik és gondolom a minőség is okés lesz, de ennyiért inkább egy fullos w500 és még marad is, valamint szerintem harverben is 3x körberöhögi. :U

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#8) ledgeri

ledgeri
(senior tag)

meglepett a 4-es kékfog :DDD

-Egyébként merre haladunk??

(#9) kdavid23 válasza toldy (#7) üzenetére

kdavid23
(lelkes újonc)

persze, de ha mind2őt el akarod rejteni, akkor ez nyer...w500 az egyik legjobb 15,4", mert a legjobb a 8530w :) abból a konfigból :)

Dr. Dávid

(#10) Tomy Yayo válasza SoundBird (#3) üzenetére

Tomy Yayo
(tag)

Gyanítom, amint kijön a win8 frissíthető lesz rá... Sőt, mire kijön a win8, ez a gép is olcsóbb lesz, ergó vársz addig a megvételével. Vagy felrakod magadnak, ma telepítettem pendrive-ról, nem egy nagy ördöngősség :)

Ennél meg az Acer W500-nál jobb tábla jelenleg nem jut eszembe. Win8-al pedig egyenesen verhetetlen lesz. Ilyen gépekkel, mint ez már tényleg ki lehet váltani egy PC-t, egy netbookkal simán versenyben van, kikötve egy monitorra/TV-re, meg USB-s bill+egér és kész a teljesértékű számítógép, az atomnak hála meg minden megszokott programja mehet rá az embernek. Nemrég olvastam egy tesztet Acer W500-ról, emberke felrakta rá a Win8-at, és voilá, dolgozott rajta, mint az irodai gépén. :C

[ Szerkesztve ]

Lenovo Thinkpad Edge E125, Nokia Lumia 800, HTC Desire CM7.1, Wayteq xTab-100s, HTC Legend CM7.1, HTC Hero CM7.1

(#11) Mercutio_ válasza Tomy Yayo (#10) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Inkább veszek egy Acer Aspire One 722-t, sokkal használhatóbb és a W500+dokkoló súlyban már alig tér el tőle, árban pedig a 2/3-ából megvan. Persze nem lehet villogni vele annyira, de a 6 cellás akku és a nagyobb kijelző kárpótol ezért :K

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#12) .mf

.mf
(PH! addikt)

"a hardverben is erős 10,1"-es Dell tablet"

"1,5 GHz Atom Z670"

Csak én látok itt ellentmondást? ;]

Egymagos Atom, tablet, W7, 2011 végén... ezek direkt bukni akarnak? Kétmagos Brazos, W8, akkor még működhetne is, de ez csúnya bukás lesz.

(#13) Daywalker válasza .mf (#12) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Volt már a kezedben Oak Trail my friend? :DDD De nem is igazán erre vonatkozott csak a megállapítás, hanem normális wi-fi és bt, nagy tárhely, dokkoló opció sbtsbtstb, tehát elég sok jó cucc került bele..tehát a hardver alatt nem csak a fő belet értettem.

[ Szerkesztve ]

(#14) umfrider

umfrider
(fanatikus tag)

Szerintem irreális az ára. Én spec az Acer w500-al szemezgetek, de mé sajnos srága az én pénztárcámnak.

Ami a Dell-t illeti, hardveresen nem valami erős, a proci nagyon meglepett :-)

"A titoktartás olyan szilárd halmazállapotú anyag, mely alkoholban oldódik"

(#15) leonejoci2 válasza Dr. Akula (#6) üzenetére

leonejoci2
(kvázi-tag)

Nekem is volt egy Atomos gépem.Intel D945GCLF lappal 2gb rammal nyugodtan elfutott rajta a Win7.És 720p-s videók is mentek.Nem annyira gyenge az az Atom, de ki mire használja a gépét.Crysis-re biztos nem jó!:D

Ne verj át, mert én sem teszem!Előreutalás ill. előre postázás csak annak akivel már bizniszeltem!

(#16) .mf válasza Daywalker (#13) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Az ugyan nem, de duál-Atom + Ion lapom van... Írtam már párszor, az ősrégi Morrowind a maga 500MHz P3 gépigényével, egy 1.4GHz Core Solo Cerkán GMA950 integrált grafikus lassítójával simán futott -- a 2GHz-re húzott 2c/4t Atomon még Ionnal kisegítve is diavetített... :)) :O

(#17) toldy válasza kdavid23 (#9) üzenetére

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Én erről a w500ról beszéltem, amikor utoljára a kezemben volt akkor még csak 10" volt. :U :R

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#18) osztraksajt válasza .mf (#16) üzenetére

osztraksajt
(senior tag)

Akkor ott valami más (leginkább szoftveres) probléma lehetett. ;)

(#19) maláj

maláj
(őstag)

a külső nekem tetszik - a belső + olyan amilyen :)

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#20) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem nagyon tetszik! Megnyerő

Üdv: Csabee.

(#21) .mf válasza osztraksajt (#18) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Nem csak evvel a játékkal volt problémám, de ez volt a legcsúnyább példa. Ami csak egy szálat használt, az mind ilyen pocsékul teljesített. Szoftveres problémát kétlem, hiszen az M410 prociból nyomta; és az egész akkor ült le látványosan, amikor több karakter mozgását kellett számítani (egyből első település, amint elfordultam tőle, jó lett az FPS).

(#22) blackydan

blackydan
(fanatikus tag)

Külsőre szép, de azért jó lett volna bele valami két magos proci mert így azért vérszegény.

i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

(#23) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Találtam egy elírást: "hardverben is erős" , jobban mondva nem is elírás, hanem fail. ;]

(#24) Gusztáv

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Gondolom TPM chip az Acer-ben is van. Vegyük már észre, hogy ez nem ugyanazoknak készül, mint az Acer. Nálunk is van ilyen üzleti felhasználásra szánt tablet, az is potom 1800$ volt 2006-ban (Pentium M, 1GB ram, 1,8" 60GB hdd).

Laci

(#25) waverider

waverider
(senior tag)

jó dolgok vannak benne és 3db USB port is van ami nagyon szimpi, de lehetne már USB3.0 -ás haladva a korral :(

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#26) Gusztáv válasza waverider (#25) üzenetére

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Sajnos a Dell-nél az új Latitude laptopokból is kimaradt valamiért az usb3 :F .

Laci

(#27) waverider válasza Gusztáv (#26) üzenetére

waverider
(senior tag)

de a Vostro szériájukban meg benne van, a bill. világítással együtt :D

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#28) Gusztáv válasza waverider (#27) üzenetére

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

De még az új Inspiron-ben is, ezért elég érthetetlen a dolog.

Laci

(#29) mepet

mepet
(fanatikus tag)

Tényleg veszélyesen hangzik egy egymagos egy win7-es masina, na de azért ne hasonlítsunk egy Dellt egy Acerhez...
Jó tudom, én vagyok sznob...

(#30) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Daywalker: Az eddigi lowend GMA-k is SGX alapúak voltak. :K

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#31) Csabee. válasza mepet (#29) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem lesz az olyan veszélyes, jók a hardverek.

Üdv: Csabee.

(#32) .mf válasza CHIPman (#30) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Kifejtenéd bővebben?

Ezelőtt Atomhoz csak egy SGX-alapú IGP-t társítottak, az első gen. Atom Z széria Poulsbo chipe; a többi mind inteles volt (GMA950, GMA3150).

(#33) CHIPman válasza .mf (#32) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igaz, valamiért azt hittem, hogy Pine Trail alatt is GMA500 van.

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#34) kicsee

kicsee
(tag)

nehogy véletlenül annyiba kerüljön, hogy egy ember ne fél év spórolás után tudja csak nagyon nehezen megvásárolni... jaj olyan jó már megint.

(#35) hunmyke válasza kicsee (#34) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Erről nem a gyártó tehet szerintem, hogy nekünk így megy, nem egy országban fél havi fizu ennek az ára, vagy még annyi sem. :(((

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#36) inferno88 válasza Gusztáv (#26) üzenetére

inferno88
(kvázi-tag)

De legalább a letisztult dizájnt jól elkúrálták.

Semper fi!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.