Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Drughi

Drughi
(senior tag)

Az új Ideapad tetszik, Ha nem az a lakkos műanyagból lesz, és emberi ára lesz nálunk is, akkor jó vétel.

Windows 8 CP user

(#2) szaszabee válasza Drughi (#1) üzenetére

szaszabee
(fanatikus tag)

Én szerintem még az elején nem igen lessz emberi ára Egy tesztet azért megnéznék rolla

[ Szerkesztve ]

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#3) DeathAdder

DeathAdder
(senior tag)

a 2 kepernyos biztosan erintos...
Mi a jo abban?
jol kifaradsz kezelni :DDD

En az erintos mobilokat sem szeretem :(

The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

(#4) Joachim21

Joachim21
(fanatikus tag)

Az a jó bennük, hogy hosszú ideig bírják töltés nélkül! ;]

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#5) szaszabee válasza Joachim21 (#4) üzenetére

szaszabee
(fanatikus tag)

Azt igérik de maj meglátjuk

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#6) bigga

bigga
(tag)

Jó dolguk lesz az ablaktisztító-gyártóknak, meg az antisztatikus kendőt gyártóknak.. Ennyi érintős gépet csak tisztán kell tartani valahogy.. ;]

" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

(#7) lujó55

lujó55
(őstag)

Az IdeaPad megéri a 850 dodót, viszont ez az Iconia...
Gondolom a marketing dobja meg ennyire az árát. Ha még gyártanák vagy 3-an, lenne konkurencia, az biztos.

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#8) Srodney válasza szaszabee (#2) üzenetére

Srodney
(senior tag)

én meg az asztali sandyről meg a laptop sandyről néznék tesztet és ár/érték különbséget...

(#9) Kobaljov

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Vajon az új Lenovóba kerül már végre USB 3.0?

(#10) Cyberpunk válasza lujó55 (#7) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Hát ja. Egy érdekes játékszernek elmegy, de nekem nem kéne. A fizikai gombok nagyon hiányoznának nekem.

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#11) Arena87

Arena87
(fanatikus tag)

Én egy valamit nem értek, miért nem tudták volna vékonyabbra tervezni a segély két képernyő között? Vagy egyáltalán valami mással megoldani azt a nyitást/csukást? Szerintem ezt simán megtudták volna csinálni, de ahogy elnézem nem volt meg a megfelelő akarat hozzá, hogy véghez vigyék, vagy csak szimplán lustaság volt az ok erre. :F

[ Szerkesztve ]

東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires

(#12) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

ideapadon az a bill szélén a csuklótámasznál egy króm hatású műanyag keret? nem kéne átvenni a hp-től, ott se vállt be... olyan szépen tud kopni hogy öröm nézni...

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#13) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Az Acer nagyon bejövős! De nem fog könnyen terjedni, már ha csak az árára gondolok... :U

(#14) geezer

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A fém Lenovo pazarul néz ki.
Acer duplaképernyős cucca meg számomra egy használhatatlan giccs, de nyilván lesz, akinek ez minden vágya. :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.