Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) menalcas

menalcas
(őstag)

"A gyártók az utolsó cseppet is kifacsarják a GeForce GTX 460-ból."
És majd még csavarják tovább az OC-s userek ;]

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#2) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na, ezek majd kapnak, de rendesen... ;]

A Colorful kártya nem semmi darab, nekem tetszik. A fene tudja miért, de tetszik.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#3) Mappa válasza Móci (#2) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

igen az elég egy mutáns példány lett :D

EVO & STi power

(#4) PierNight

PierNight
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hmmm a 2. képen lévő zöldes csaj már vagy 3-4 éve az egyik kedvenc képem (az eredeti) volt is kint háttérképnek :) vajon fizettek érte a készítőjének?

Vitatkozni az Interneten olyan, mint indulni a Paralimpián: hiába nyersz, mégis mindenki tudja, hogy retardált vagy!

(#5) menalcas válasza Móci (#2) üzenetére

menalcas
(őstag)

nekem is a legszinpatikusabb, nem csak a tuning miatt, de úgy külsőre is :K

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#6) Móci válasza PierNight (#4) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én attól majdnem megijedtem... :DDD

(#7) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

A Colorful megoldása burtális,de tetszik. Ha jól láttam nem egyforma a két venti...

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#8) PierNight válasza Móci (#6) üzenetére

PierNight
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

pedig rohadt jó az a kép :) az eredetiben nincsenek kék sminkek rajta meg nem egy elb*szott kék gömböt akar megfogni hanem egy méhét.

szerk: na meg is van:

[ Szerkesztve ]

Vitatkozni az Interneten olyan, mint indulni a Paralimpián: hiába nyersz, mégis mindenki tudja, hogy retardált vagy!

(#9) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A második kártyán nem egy átmatricázott Arctic Twin Turbo Pro van?

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#10) Móci válasza PierNight (#8) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez tényleg jobb! Bár az a nézés a tündér felé, no meg a vér a száján... ;]

(#11) menalcas válasza Móci (#10) üzenetére

menalcas
(őstag)

Nem vér, herpesz ! :DDD
Amúgy van egy szolid gincs beütése szegénynek, vagy tündéreknél ilyen a májbetegség :DD

(#12) FireKeeper válasza FireKeeper (#9) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jah bocsi, a harmadikra gondolotam :B

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#13) Himym

Himym
(senior tag)

Sziasztok.

Itt van még egy pár kép a kariról: Érdekes az a hűtőborda hite-pipekkel összekötve

A Sulisoknak meg eseményekben gazdag újévet kívánok! :R

(#14) eclipse006 válasza Himym (#13) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

:Y , sokmindent nem tudok hozzáfűzni, hatalmas ez a kártya.

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#15) Sicilian válasza Himym (#13) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Szép darab, nekem is tetszik !!

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#16) lujó55

lujó55
(őstag)

A Colorful iGame GeForce GTX 460 nekem is bejön!

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#17) menalcas válasza Himym (#13) üzenetére

menalcas
(őstag)

Még mindig bejön :))

(#18) Screamer84

Screamer84
(tag)

Az tuti hogy ha itthon lehetne kapni, lehet beruháznék egy Colorful iGame GeForce GTX 460-ra, bejövős nagyon :DD

Steam: Scr3am84 , Bad Company 2 : Scr3am<[HUN]>

(#19) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Colorful iGame GeForce GTX 460 ugy néz ki mindha passziv kártya lenne megspékelve egy kis ventilátorral.
Jo! :C

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#20) FoBCRaistlin

FoBCRaistlin
(őstag)

Még egy pont az iGame karinak, vörös a szívem, de egy ilyen nekem is bejönne :) ;]

Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu

(#21) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szép példányok, már csak kicsit jóárasodniuk kellene. :U Fizikszre jöhetne akármelyik a 4850-esem mellé ;]

[ Szerkesztve ]

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#22) mistixx

mistixx
(tag)

Az utóbbi időben nem vonzott az Nvidia de ezek a 460-asok egész jó alternatívának tűnnek.
Ha az árakra is jó hatással lesznek akkor meg különösen.
Az utolsó 2 versenyző esetében meg élből venném le a 9cm-es ventiket és mehet rá a 12cm-es.

<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu

(#23) Probber válasza FireKeeper (#12) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

A Twin Turbo-nak alul vannak a hőcsövei, ennek viszont nem látom.
Viszont nem egy nagy művelet megforgatni, szóval még az is lehet. :)

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#24) DemonDani válasza RootRulez (#21) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

4850 mellett érdekes lenne egy ilyen fizikára XD

Érdekes ez a Colorful szörnyeteg, rinocéroszra vadásznak 9mm-essel :DDD

Tud valaki olyan VGA-t ahol 33% a gyári tuning? :DDD Ez beteges de lehet, hogy rekord...

[ Szerkesztve ]

asd fgh jkl éáű

(#25) Himym válasza menalcas (#17) üzenetére

Himym
(senior tag)

Nem is azért küldtem, hogy ne jöjjön be. :DD Doboz kép. Bakker bejö ez a vga. :R

Ha valakinek az előző teches képek kicsik lennének itt vannak még nagyobban. A harmadik képen mi az a "gomb"? :Y A mini hdmi felett? :F

[ Szerkesztve ]

(#26) marositech

marositech
(tag)

Colorful iGame 900MHz mag, 4200MHz memória. :Y :Y :Y :Y :Y
Készülök ilyen kártyát venni, bzdmg ez a leggyorsabb!
Azt hittem 800/4000-nél nincs több. KELL ILYEN! :)

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#27) DemonDani válasza marositech (#26) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

800nál több is van magasabb Mhzen... Zotac 810, Galaxy 810, pov 820, és 850, ez meg 900

asd fgh jkl éáű

(#28) Duree

Duree
(PH! addikt)

Végre egy ütöképes kártya a középmezönybe,de az ára sajnos nem ütöképes.
Bármelyiket venném legalább 70 ezer lenne nálunk,felejtös

(#29) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Colorful na igen,ez a kártya nagyon zsír,qrva jól néz ki :B

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#30) DemonDani válasza Duree (#28) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi alapján? Ez biztos, hogy hozza a gtx470et. Még überelné is szerintem valamivel... (2-3% átl)
És a gtx470 80ezer alatt nem van. szóval szerint 70ért elég jó lenne, ha valaki nem akar sajátkezűleg tuningolni:)

asd fgh jkl éáű

(#31) Rayyy

Rayyy
(tag)

A Point of View TGT Beast jónak tűnik (főleg, hogy lehet majd itthon kapni)... viszont a hűtése a többiekéhez képest gyengébbnek látszik... van ilyen hűtéssel valakinek tapasztalata?
Feltételezem, hogy mivel egy légkeverője van, így nagyobb fordulatszámon jár, tehát zavaróbb zajt produkál, mint két mélyebb tartományban búgó venti.

Hopp, most olvasom, a hoc-on, hogy ez a referencia hűtés... érdekes, hogy ilyen durva tuningon ezt hagyták rajta...

[ Szerkesztve ]

Állást foglalok: PC / Intel / nVidia / 2D / stereo / nemokos / kindle

(#32) TTomax

TTomax
(PH! kedvence)

Azért jó nézni mennyi tartalék van még a GF104-ben...persze a colorful nem ref nyákos,nem is lesz olcsó....nekem a ref Inno3D 850-et megy,menne többet is mokolnám a biost,de nincs rá ingerem....Arról meg ne is álmodjatok,hogy olcsóbb lesz mint egy HD5850,vagy GTX470.Egyébként mindig az ilyen nem ref. nyákos hiper-szuper cuccokkal van a legtöbb gond driver terén... :DDD

Szerk1: cikkben Lantec,a képen meg Lantic,gondolom elgépelési hiba cikkben...

Szerk2: Azért jó magasról tesznek arra,hogy a fermi memóriavezérlője 3.8Ghz felett állitólag hibázik. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#33) toronyhaz

toronyhaz
(újonc)

Colorful iGame Kártya hátulján még mi az a TURBO gomb hátul? :D
Bár a cikk képén nem látni csak a többi külföldi oldalain.

[ Szerkesztve ]

(#34) makkai válasza Himym (#25) üzenetére

makkai
(fanatikus tag)

Nekem annak idején volt, ilyen gomb az msi 8600 gt twinturbo kártyámon. Azon dual bios volt, és azzal lehetett az alapórajeles és a tuning órajeles bios között váltani.

mcsaba80 - XFX 780i SLI C2Q Q9550@3,825 GHz/CM Hyper N520, 4x1 Gb Geil DDR2 Dch 900 Mhz CL5 2,1 V, Samsung 830 64 GB SSD, MSI N460GTX CYCLONE OC 1 GB + MSI N460GTX HAWK 1 GB, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER F430

(#35) Himym válasza makkai (#34) üzenetére

Himym
(senior tag)

Köszi a választ. :R

(#36) Bici

Bici
(PH! kedvence)

Jól értem, hogy gf104 ennyire tuningosra sikerült, hogy lazán veszi a 34%-os tuningot?

Arról van infó, hogy a GPGPU progikban mit tud a GF100-hoz képest? :U

[ Szerkesztve ]

(#37) FoBCRaistlin válasza Himym (#25) üzenetére

FoBCRaistlin
(őstag)

az a gomb... TURBO felirattal.... nem mondod, hogy még azt az órajelet is megfejelik... :Y

Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu

(#38) TTomax válasza Bici (#36) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Jól érted,persze ehhez egyedi PCB kell..egy két fesz. stabbal több van azon a pcb-n pl...

referencia

colorful igame

Jut eszemebe még ilyen "madzagos" PCI-E pewer bementet nem láttam,kb vicc kategória...

Meg még az jutott eszembe,milyen frankó lehet az sli hidat rátenni.... :DDD
(#37) FoBCRaistlin
nem,az emeli 900-ra gondolom 675-röl..ezért aztán lehet hogy a hagyományos tuning progik csődöt mondanak...

[ Szerkesztve ]

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#39) dfdfdf

dfdfdf
(őstag)
LOGOUT blog

Nah ezt nem übereli senki már szerintem a POV-os se gyenge de ez :Y

Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf

(#40) menalcas válasza FoBCRaistlin (#37) üzenetére

menalcas
(őstag)

Nem hinném, inkább azzal tudod aktíválni ezt a 900/4200-as tuningot, vagy ha mégis még erre is rádob akkor az már tényleg elég beteg és nagy hiba, hogy nem kerül nemzetközi kezekbe :O

(#41) Izzé válasza TTomax (#32) üzenetére

Izzé
(senior tag)

Ha nincs gond a memvezérlővel akkor miért nem pakolnak rá gyorsabb ramokat? Jöhetne már valami 384 sp-s 800MHz-s gpu-val és 5-6 Ghz-s memóval szerelt refkari. :)

(#42) pottyantós

pottyantós
(senior tag)

Ez a Colorful nagyon tetszik! :Y Könyörgöm jusson el 1-2db EU-ba! :O

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#43) TTomax válasza Izzé (#41) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Pedig van aki mást állít,lehet igaza van de a gyártók nagyon tesznek rá... [link]

(#44) Borgi válasza pottyantós (#42) üzenetére

Borgi
(fanatikus tag)

hi,

amikor délkórába kell majd mennem hazafelé hozzak neked 1-et? ott tuti lesz belőle :) szépen virítana majd a fa alatt :) kb akkorra jövök haza )

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#45) laci666

laci666
(senior tag)

Mi ezen extrém :F semmi majd 1000/2500/7000Mhz-ek lennének akkor talán.
Főleg a memória órajel nagyon gány 4200Mhz.
A mezei 5850-em is többet tud ezeknél :D és már lassan 1 éve.

Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

(#46) pottyantós válasza Borgi (#44) üzenetére

pottyantós
(senior tag)

Ment PÜ! ;)

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#47) TTomax válasza laci666 (#45) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Hát a referencia 675-röl ez igen extrémnek számit... a mezei HD5850 725-ön megy...mennyi a leggyorsabb gyári OC belöle??? 765??? :DDD na azon nincs semmi extrém...nem úgy mit ezen... ugye azt nem próbáljuk meg összehasonlítani,amit te otthon fabrikálsz,meg amit egy gyár ad el így garanciával... :U

[ Szerkesztve ]

(#48) Foo

Foo
(kvázi-tag)

a colorful kártyájától nekem is merevedésem van... :B :DDD

"pɹ4ʇ3ɹq_ɯnp4ɯ4ı:ǝq pɹı ɐqɹos oɹbn1ǝɟ ɐ sǝ 'ʇǝ-1ɟ ʎƃǝ ظɯoʎu uo1ɐʇzsɐ zɐ '11ɐ1ǝɟ sʍopuıʍ ɐ ɹoʞıɯɐ :1ɐʌozs"

(#49) stratova válasza PierNight (#4) üzenetére

stratova
(őstag)

Már egy jó ideje divat a gyártóknál egy-egy sikeres CG-kép használata, szerintem megvásárolják a művésztől. Legtöbbjük valamelyik CG-oldal díjnyertes vagy galériába válogatott képe közül kerül ki.

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#50) finest válasza PierNight (#8) üzenetére

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sunáznám a zöld mutáns csajt! :DDD

“Don’t shoot, I’m Globish.”

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.