Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) sephi

sephi
(őstag)

A kihajtható ventillátor nem rossz gondolat, mig a másik kártyán a zalman hűtés egyenesen fenomenális. :R

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#2) pincehely válasza sephi (#1) üzenetére

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, de lassan oda jutunk, hogy a PCIE slottol, a gépház aljáig fog érni a hűtés :U

http://kefetemap.deviantart.com/

(#3) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

A Galaxy megoldása nem rossz, bár rakhattak volna nagyobb légkavarót. A rövidebb nyákra kíváncsi lennék...

[ Szerkesztve ]

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#4) Giot

Giot
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz mondjuk elég csúnyácska a Galaxy-n a hűtés, viszont okos dolog ez a kihajthatós venti. :) A Zotac-on a Zalman hűtés szép, de ezek szerint jó is lett ha képes megbirkózni egy GTX480 hőtermelésével.

[ Szerkesztve ]

Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

(#5) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Ismét nem csalódtam a Zotacban, ez nem a gagyi galaxi OC. De az nem fordulhat elő, hogy ekkora órajelek mellett már átlépi a 300 wattos pci-e szabványt?

[ Szerkesztve ]

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#6) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Galaxy GeForce GTX 470 GC:
Ahogy ránéztem, a birodalmi csillagromboló jutott eszembe a Star Wars-ból!
És még a gyártó neve is Galaxy! Szerintem nem véletlen választották ez a külsőt. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#7) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Jól néz ki mindkettő!
A 3 foglalatos hűtés nem semmi! :Y

(#8) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Galaxy az ecsetet is hozzá adja? ;]
Mondjuk rakhattak volna rá nagyobb ventit is

(#9) DaveJr

DaveJr
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hm...mekkora dolog volt anno hogy "úristen! két slotos már a gyári hűtő is?" most meg már 3 slotossal is találkozhatunk...van még egyáltalán olyan kártya ami 1 slotos hűtéssel elmegy? Költői kérdés:)

Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx

(#10) mraco

mraco
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezekkel hogy lehet grillcsirkét sütni?:( Ez így nem jó. Így nem veszek fermis videokártyát.

Kezemben a kulcs.

(#11) DaveJr válasza mraco (#10) üzenetére

DaveJr
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Na ja....bár télen nem kell majd feltekerni a fűtést:D Egy kártya befűt majd egy 6nm-es szobát:D

Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx

(#12) tupacamaru

tupacamaru
(PH! addikt)

Csak azt nem értem hogy miért nem tudnak, akár 3 slot-os, hűtést csinálni ami teljesen kivezeti a házból a meleg levegőt? :F Miért kell a meleg levegőt még plusz ventikkel elszállítani?? :F :W

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#13) Janika!2

Janika!2
(fanatikus tag)

De szépek lettek... :)

[ Szerkesztve ]

"MOSH TO KILL!"

(#14) daa-raa válasza DaveJr (#9) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Van. Pl a HD 5670 ilyen lenne, de a sok "bölcs" cég inkább rakott rá kétslot-ost, nehogy már kis helyen elférjen.

Si vis pacem, para bellum.

(#15) Sicilian

Sicilian
(őstag)

A Galaxy az jól néz ki, a Zotac hűtése állat, legalább ilyen kell ide :DDD
Az áruk meg a csillagos ég lesz gondolom.. :(

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#16) priti

priti
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a Zotac kari az első valamennyire csábító Fermi amit látok, feltéve persze ha nem süt ezzel a halk hűtővel.

Hardverlesen

(#17) Ren Hoek

Ren Hoek
(őstag)

Azta :DD mint egy borg kocka :D:D:D

Nem írom alá!

(#18) Killer01 válasza Ren Hoek (#17) üzenetére

Killer01
(senior tag)

Minden ellenállás hasztalan :DDD

Brutál hűtők, tetszenek. Szükség is van egyedi megoldásokra, szerintem ferminél jelentősen növeli a versenyképességet. Persze ha túlárazzák, akkor bukta...

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

(#19) Zodicus

Zodicus
(fanatikus tag)

Kíváncsi lennék egy 3way SLI -re ezzel a 3slotos kártyával. Lehet, bitangul nézne ki...

(#20) audi100td válasza daa-raa (#14) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Azért lehet találni egy slotos verziót is, pl.: [link]

Mondjuk én személy szerint jobban szeretem a 2 slotos megoldásokat, általában halkabbak szoktak lenni.

Zodicus: Kíváncsi vagyok milyen lapra férne rá egy ilyen rendszer...

[ Szerkesztve ]

(#21) hfrankee

hfrankee
(senior tag)
LOGOUT blog

Mekkora a súlyuk ezeknek a kártyáknak?!Nem hajlítják meg ezek a PCIe slotot,vagy kifordulnak maguktól,így képek alapján.... :Y

"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks

(#22) moha21

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát elég brutális az TNT2-es hűtésemhez képest.:)
A kihajthatóság jó ötlet.

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#23) RI/OS válasza audi100td (#20) üzenetére

RI/OS
(őstag)

Kíváncsi vagyok milyen lapra férne rá egy ilyen rendszer...

Semmilyenre, konkrétan.

(#24) audi100td válasza RI/OS (#23) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Ezzel én is tisztában vagyok... :U

(#25) Picturemaker

Picturemaker
(senior tag)

A Galaxy nagyon jól néz ki, végre valami egyedi!
De ehhez kell egy plexis ház, meg nem az asztal alá kell tenni, mert ha nem látszik akkor meg minek. :)

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#26) TK36 válasza ftc (#8) üzenetére

TK36
(tag)

Én is ezt az ecsetes dolgot kérdeztem volna meg, de megelőztél.
Bár, ha jól látom ott valami kis rugó van, remélem jó fajta. Akkor minden kitisztításhoz ki kell venni a kártyát a házból?
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz ennek a továbbfejlesztett változata?

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#27) Bounti

Bounti
(kvázi-tag)

Szerintem nem volt véletlen, hogy a gyári hűtések kifújták a hőt a házból. Szép szép a 2 ventillátoros hűtés, de bent tartja a meleget, és aztán azt keringeti (persze a többi venti kifújhatja)...

Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!

(#28) Osibaa

Osibaa
(senior tag)

Lassan az alaplapok akkorák lesznek, mint egy videokártya, a videokártya pedig mint egy alaplap. :Y Mondjuk egy játék gépnél ez nem is olyan hülyeség. :D

"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"

(#29) dangerzone

dangerzone
(PH! addikt)

A zotac azért elég böszme. Tetszetős.
De akkor inkább már egy falidíszt vennék. Az nem eszik ennyit.

(#30) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

és ez a kihajtható rész bekapcsolás után csak 5 perc múlva fog rezonálni, vagy már egyből? ;]

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#31) G4ula84 válasza hfrankee (#21) üzenetére

G4ula84
(senior tag)

Én általában oda fogatom a házhoz is, hogy ne hajlítsa le a pcie slotot :D

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#32) megint én

megint én
(őstag)

húúú vazze az már morbid... xD De jó lenne egy ilyen... xDD

(#33) rumkola válasza Muton (#30) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

hát igen, ez a műanyag megoldás elég putri

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#34) Abu85 válasza Muton (#30) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hogy nektek semmi sem jó. :P
Jönnek itt az innovációval ... a mérnökök már szinte vért izzadnak ... és a 30. hszben kiszúrják a felépítés hátrányát. :D

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#35) daa-raa válasza audi100td (#20) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Tisztában vagyok vele.

Kérdés hogy megéri-e a többlet helyfoglalás a némileg kisebb zajszintet...

(#36) audi100td válasza daa-raa (#35) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Nekem mindenképp, hangkariból külső megoldást használok, tv tuner-re sincs már szükségem, ezért nem zavar ha egy bővítőhellyel kevesebb használható.

(#37) hfrankee válasza G4ula84 (#31) üzenetére

hfrankee
(senior tag)
LOGOUT blog

Képletesen értettem... :U

"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks

(#38) zoltanz válasza Abu85 (#34) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Mit vársz a mo -on örök elégedetlenek élnek. :U Amúgy porszűrős ház kell és nincs ilyesmi gond.

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#39) ddekany válasza daa-raa (#35) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Annak aki úgy sem tennél oda semmit (felhasználók 99%-a, gondolom), persze hogy megéri.

(#40) ddekany válasza zoltanz (#38) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Azért tán nem annyira hatékony egy porszűrő, hogy ne tömődnének el a bordák pár év alatt...

(#41) G4ula84 válasza hfrankee (#37) üzenetére

G4ula84
(senior tag)

Szerinted én meg komolyan gondoltam? :D

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#42) daa-raa válasza ddekany (#39) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ebből jönne a következő kérdés: aki úgysem rak mást a gépébe, az miért nem vesz mATX lapot?

Költői kérdés, nem kell válaszolni...

(#43) Muton válasza Abu85 (#34) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

nem tudnának annyit fizetni, mint mérnöknek, hogy ilyen hülyeséget tervezzek. amúgy sem oldja meg a venti alatti terület kitisztítása az egész hűtés pormentesítés, max az 1/3-t. szóval ez elég vérszegény szerintem, és nem azért mondom, mert jó az nv-t fikázni, hanem mert csak nem érzem át a dolgot.

mod:
átgondoltam. meg tudnának fizetni. és jó az nv-t is fikázni :DDD

[ Szerkesztve ]

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#44) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Elsőnek azt hittem a Galaxy burkolata aluminium.
De továbbolvasva kiderült,hogy nem az.
Egy két passziv kártyának mindkét oldalán van hűtőborda,kiváncsi leszek látok e valaha hasonlo megoldást aktiv hűtésü kártyákon.
Valahogy már ennél az egy oldalas hűtésnél nem gondolom,hogy tovább tudnának fejlődni.
Durva méretek vannak már.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#45) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

nem tudom nekem a Galaxy megoldása nem nagyon tetszik olyan mint a StarWars-ból egy téglatest alakú csillagromboló ;] , a Zalman hűtős verzió már tetszetősebb bár nem hiszem h nem tudták volna kisebbre megoldani :(

Muton azért az nem rossz ötlet hogy ki lehet ganézni a bordát ! én is szoktam ecsettel meg sűrített levegővel dolgozni ! és néha elég nehéz ! az ötlet jó, csak kár hogy csúnya az egész :(((

[ Szerkesztve ]

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#46) Taky

Taky
(senior tag)

Nem mintha számítana, de a Galaxy kari nagyon durván néz ki... :)

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#47) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Zotac -ból az SLI -t majdhogynem elfelejthetjük akkor. (nemhogy 3-4 way) :U Nagyon nehéz lesz vadászni alkalmas lapot.

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#48) ddekany válasza daa-raa (#42) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

??? Gondolom vesz, már ha épp van belőle tetszetős, elvégre olcsóbb... Nem mintha a játék gép esetén a mikró VS nem-mikró árkülömbség olyan döntő lenne.

(#49) Badman 4ever

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Az ilyen többszlotos hűtésekbe miért nem raknak keresztbe egy ventit a gépház felőli rácsokhoz, ami kifelé fújja a levegőt? Szerintem lenne értelme és a fehér műanyag alatt úgy se látszana.

(#50) ddekany válasza zoltanz (#47) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Azt gondolnám kevesebben akarnak SLI-zni Fermikkel mint nem-SLI-zni... szóval had legyen meg a többségnek is ez öröme. Persze elég gázbak tűnik számomra a Zotac hűtésben, hogy szinte alig próbál közvetlenül kifelé fújni a házból. Ott volt rá 3 slotuk, legalább a felét fújhatná kifelé... :F Na mindegy, ők tudják... vagy nem... Annyi inkompetensség és belesz*rás keveredik a tényleg hatalmas emberi teljesítménnyel számítástechnikában, ki tudja mi miért lett olyan amilyen.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.