Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) HERR Z válasza anri-ur (#50) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

persze, bár játszaninemigazán tudsz mai cuccokkal rajta

(#52) old_artist válasza anri-ur (#50) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Hááát, ha még meg is hajtja, de komolyabb játékokon már megfektetheti a VGA-dat!

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#53) anri-ur

anri-ur
(tag)

A mai játékokat már rég a "polcra" tettem. :) Maradtak a jó öreg point and click gémek remélem azokkal nem lesz gond!

(#54) masterreaver

masterreaver
(kvázi-tag)

hali, én vettem egy e2200hda, ezen ugyebár csak VGA csati van, na most szeretnék venni egy VGA kábelt hozzá, röviden, xbox360 - pc cserélgetni a kábeleket nem a monitorba akarom, hanem egy vga switchel, amit vettem itthon vga kábelt annak csak 14 pinje van, 2000ft-volt, szal viszonylag minöségibb, de szellemképes vele a kép, ugyis hogy csak a pc-re kötöttem, na de vissza a lényegre, mi a neve annak a VGA kábelnek ami birja torzitás nélkül az 1920x1080-at, ugyanis itt azt mondták a boltokba hogy nem létezik ilyen :D hiába mondom hogy gyárilag is vga kábeles... várom válaszotok, köszike

iPhone - iPod Unlock Jailbreak!

(#55) csakegypont

csakegypont
(újonc)

Sziasztok!

Vettem 5 napja egy benq e2200 hda monitort, xbox 360hoz használom azon tökéletes.
viszont: laptopra kötve kis csíkokat lehet észrevenni, folyamatosan felfele mennek.ez azonnal megszűnik amint lehúzom hálózatról a lapost és tápról üzemel tovább. sajnos véleményem szerint ez ellen nem lehet mint tenni mert a laptopom kapcsolóüzemű tápja zavarjhatja a jelet , mert kipróbáltam lakótársam asztali gépére kötve ott nem jelentkezik ez a probléma, a kép tökéletes. vagy ha valakinek van ötlete, várom.
a másik viszont nagyon zavar, az pedig hogy kikapcsolás után fura hangokat ad a hátulja, pattog vagy kattog, úgy kell elképzelni hogy ez kb egy másodpercig tart, de ismétlődik elég sokáig, órákon át. kihúztam minden kábelt, meg a tápot is akkor is csinálja.valakinek akinek van ez a típus észlelt ilyesmit? vagy érdemes lenne visszavinnem?

üdv

[ Szerkesztve ]

(#56) Torry válasza csakegypont (#55) üzenetére

Torry
(PH! addikt)

Gondolom a műanyag pattog a hő miatt.
Próbáld ki, hogy csak pár percre kapcsolod be, hogy ne melegedjen még be, és akkor csinálja-e.
Én is x360-hoz szeretnék ilyen monitort, írnál kicsit bővebben, hogy milyen? Előtte min játszottál?

(#57) wassermann válasza masterreaver (#54) üzenetére

wassermann
(őstag)

" ...mi a neve annak a VGA kábelnek ami birja torzitás nélkül az 1920x1080-at... "

Hát külön neve nem létezik. És jól mondták a boltban 1920*1080 sima VGA kábelen túl sok. Talán annyi segít ha a legjobb minőségűből (minél vastagabb) a lehető legrövidebbet veszed.

(#58) masterreaver válasza wassermann (#57) üzenetére

masterreaver
(kvázi-tag)

de érted hát gyári kábele is egy szimpla vga kábel,még nem is vastag :)

iPhone - iPod Unlock Jailbreak!

(#59) wassermann válasza masterreaver (#58) üzenetére

wassermann
(őstag)

Hát ez a gyártó részéről egy fajta "ösztönző szivatás": hogy a FullHD-hez kénytelen légy korszerűbb és drágább HDMI-s cuccokat venni.

[ Szerkesztve ]

(#60) pc-user

pc-user
(senior tag)

Sziasztok!

A napokban láttam valahol BENQ 15 colos monitort 18 e ft körüli (megnyerő) áron. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire strapabíró ez a márka, átlagos használattal kb. meddig (év) bírják. Nincs tapasztalatom, CRT monitort használok jelenleg.

Előre is köszi!

(#61) pc-user

pc-user
(senior tag)

B. Ú. É. K!

(#62) vtechun

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na, egy sima hd verziot lehet beújítok valamikor :D rohadt jó vételnek tűnik

(#63) Black-core válasza vtechun (#62) üzenetére

Black-core
(fanatikus tag)

Én is vettem egy ilyen monitort E2200HD de semmi bajom nincs vele.Sőt nagyon is megvagyok vele elégedve.Azt hittem hogy nem lesz vele minden rendben mert hát tényleg 40k,de kifogástalan tényleg!!!!!Csak ajánlani tudom. :K

Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk afelett, amik lettünk

(#64) PuMa_

PuMa_
(kvázi-tag)

Én is nem rég vettem egy E2200HD-t, tökéletesen meg vagyok vele elégedve, tű éles a kép. Az alsó látószög átlagos. Bevilágítás tűrhető csak alul-felül, de elhanyagolható. 52k volt most lement az ára kicsit, csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha valakinek nem kell a DVI meg a HDMI vegye bátran a E2200HDA-t azt is kipróbáltam az üzletben, az is tökéletes. És az csak 40 körül mozog.
PuMa

Gondolkozz globálisan - cselekedj lokálisan

(#65) dunc

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Srácok a E2200HDA 16:9 képarányú ,igaz,és mennyire használható játékra?

(#66) abyssc2

abyssc2
(kvázi-tag)

Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy egy Samsung 225BW/226BW, vagy hasonló monitorhoz képest milyen a Benq E2200HD? Azt leszámítva, hogy 16:9, a kijelző minősége érdekelne főképp, a bevilágítása jobb? (samsungnak eléggé észrevehető feketén) Képminőség, színei szebbek?:) És tükröződik napsütésnél? Sok helyen olvastam jókat a BenQ-król, de konkrétan ezekre nem igazán találtam választ...
Előre is köszi a válaszokat!

(#67) Tomhun válasza abyssc2 (#66) üzenetére

Tomhun
(lelkes újonc)

Szia....

Nekem most 2200hd van, elotte 226bw volt.

A ketto egylapon sem emlitheto, jobb mindenben, elenkebb a szine ja es persze elvezhetobb minden megjelenites rajta...

Nagyon meg vagyok vele elegedve.

Remek dontes volt.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.