Nekem a legnagyobb bajom ezekkel az okos kis kiegészítőkkel, hogy mindegyik a vakupapucsot foglalja.
Most itt tartunk:
- kereső
- vaku
- mikrofon
- bluetooth adapter
- makrolámpa
Ezek közül egyszerre mindig csak egy alkalmazható.
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
Apple laptopok (MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iBook, PowerBook)
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is

Nekem a legnagyobb bajom ezekkel az okos kis kiegészítőkkel, hogy mindegyik a vakupapucsot foglalja.
Most itt tartunk:
- kereső
- vaku
- mikrofon
- bluetooth adapter
- makrolámpa
Ezek közül egyszerre mindig csak egy alkalmazható.

Bár egy dupla vakupapucsos m4/3 gép vadul nézne ki. 

Vagy vakupapucs és port duplikátor 
1m-es kábelen lógna a VF 
Messer Eladó EVF GF1/GF2 gépekhez

Ami a szemünkre lenne gumizva, és úgy néznénk mi mint a Borg.
Ha valaki nem engedné, hogy lefotózzam, csak megszólalnék:
- resistance is futile
[ Szerkesztve ]

Nekem erről mindig az elveszett gyermekek városa ugrik be. 

Erre én is gondoltam, csak egy kis csavarral. Mi lenne ha a PEN-hez készítenének egy FP-1-hez hasonló markolatot, aminek a tetején lenne egy plusz vakupapucs.
Akkor értelmét vesztette a kis méret, mer markolattal már inkább DSLR!
"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

Persze lehet ezt így is megközelíteni.
Ugyanakkor ebben az esetben én inkább egy moduláris rendszert látok, ami így tud akár kicsi kompakt, vagy épp nagy jó fogású is lenni attól függően hogy épp mire van az embernek szüksége. 

A modularitás addig előny, amíg olyan modulokról van szó amiket csak alkalmanként használunk. A vaku erre jó példa, mert az nem kell mindig, de akinek EVF kell, annak jobb ha már eleve a gép része.
Másrészt tényleg problémás, ha olyan modulokról van szó, amikből egyidejűleg többre is szükség lenne, de mind ugyan oda csatlakozik.
Nem gondolták ezt rendesen át.

Ami az EVF-et illeti szerintem is az a legjobb ha már eleve beépített. 

Jaja, keresőnek (hátulról nézve) a bal felső sarokban a helye! Ha a Panának van esze, előveszi a régi terveket az új pro vázhoz.
[ Szerkesztve ]

Azé egy ilyen, a régi winderekre hajazó kiegészítővel messze nem DSLR méretű lesz a cucc 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))