mostanában elég jól sikerülnek a cuccok elsőre is, ez is amolyan kötelező SP lesz, mint a Win7 esetében, senki ne várjon csodát. 
Sent from my Windows Phone
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
Apple laptopok (MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iBook, PowerBook)
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is

mostanában elég jól sikerülnek a cuccok elsőre is, ez is amolyan kötelező SP lesz, mint a Win7 esetében, senki ne várjon csodát. 
pontosan. én is cska konstatáltam már tegnap a tényt, jön majd update feldobja, felrakom és mintha mi sem történt volna megy tovább minden.

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Király, lehet még gyorsítanak, optimalizálnak rajta!!!444
Viccet félretéve, engem se zavar, hogy mikor adják ki. Jó lett az Office 2010, sok javítanivaló nincs rajta.
No Antivirus

Pontosan.
Semmi baj nincs az Office 2010-el, legalábbis nem találtam semmilyen durva bugot a mindennapi használat során. 
A win7hez sem volt elengedhetetlen az SP1, már RC korában is teljesen jól használható volt.

placebo SP1 a service pack-fétis céges rendszergazdáknak.

Jaja 

Ez dícséretes. Az Office 2011-ből érdemben csak az ODF támogatást hiányolom, nem értem a miért kellett kihagyni, ha már a windowsos Office-ban benn van. 
[ Szerkesztve ]

Bennem felmerült egy kérdés: a Mac-esek miért kapnak plusz lehetőségeket? Nyilván tudom a választ, mégcsak nem is titkolják.

OMG, micsoda remek fejlesztések lesznek itten kéremszépen!