mi az az o? miért nem csak simán gs?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
Apple laptopok (MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iBook, PowerBook)
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Elsősorba nem tom h mennyibe fog kerülni de nem hiszem h annyira alább esne az ára mint 1 9600GT-nek, igy is lassan közel 30k-ért hozzá lehet jutni,
Így mindig marad a 9600gt a bestbuy 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

xuldar
(őstag)
Szóval akkor ez is a G92-re épül. A szokásos átb@szás a típusszámokkal...
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
Nem értem mi értelme van átnevezgetni a VGA-kat... és miért lassították a memóriát? 192bit így is kevés... egyre hülyébb mostanában az Nvidia, új vezetőik vannak vagy mi?

TTomax
(PH! kedvence)
Csak még kevesebb cucc lesz benne
A haszon mindenekelött 
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
(#6) VaniliásRönk válasza Keldor papa (#4) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
Sok a selejt GPU.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

P00By
(PH! nagyúr)
A hír remek, csak hát a tartalom...
drága nvidia...

Thomas1
(PH! addikt)
A lassabb memóriát ellensúlyozza a gyorsabb GPU, de ezzel együtt sem látom semmi értelmét, persze tudom, hogy itt nem is azt kell keresni, hanem a szigorú marketinget. 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37
A 8800GT a best buy... A mai napig a legjobb ár éték aránnyal rendelkező kari...

hdcsaba87
(fanatikus tag)
Valakinek csak ilyenre telik.
Olyan nincs, hogy ilyenre telik... Türelmetlen ember van... Ha valaki már egy ilyet vesz, az dolgozzon még 1 hónapot, és vegyen 88GT-t, ami kb fél évvel tovább fog tartani...
ATi-nál annak idején amilyen nagy siker sorozat volt a 9xxx, NV-nél ugyanakkora katasztrófa... idiótábbnál-idiótább kártyák, tisztelet a kivétel: 9600GT.

Jofi81
(őstag)
Ennek bőven harmincezer alatt kell lennie, hogy megérje.
(#14) lordtoulus válasza Keldor papa (#4) üzenetére

lordtoulus
(lelkes újonc)
Lehet hogy a sikereik miatt munka időben is a bódító szerek befolyása alatt állnak...
Mondhatnák hogy ezek a Nvidia-ások be vannak lőve 
" ... a Windows-t többnyire hüjék használják ... " moonman

MasterDeeJay
(senior tag)
Akkor ez most egy 8800GS, nagyon jó kevergessék csak. Akkor jöhet egy 9800GT is a 8800GT OC helyett, és egy 9800gs a sima GT helyett. Meg keverjük bele az ultrát is, mert úgy biztosan tudjuk mit veszünk.
Minecraft szerver: http://mcph.dyndns.info/

xuldar
(őstag)
Nem ellensúlyozza, mert sokszor így is a memória fogja vissza ezeket a kártyákat. De nem elég, hogy maradt a kisebb sávszélesség, még lassítottak is... úgy látszik, régebbi memóriákból is jól beraktároztak a gyártók.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

TTomax
(PH! kedvence)
Lehet,hogy pont ezt tüzték ki célnak a marketingesek ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
Azért most rettenetesen sajnálom a 8800GS tulajokat... ugyebár köztudott, hogy a GeForce 8-hoz az Nvidia már több, mint 4 hónapja nem adott ki hivatalos drivert. Ha most kijön ez a 9600GSO, akkor erre fognak csak koncentrálni és a 8800GS nevű kártyákra meg nem.
Bravó Nvidia... 
Trükközni, meg bétázni persze lehet, de a userek 90%-a nem szokott... VGA-n se szokták a pistikék frissíteni a BIOS-t, mert gondolom simán lehet majd csinálni a 8800GS-ből 9600GSO-t 3 perc alatt, de sokan nem merik megcsinálni, így driver se lesz.
[ Szerkesztve ]

PainKiller69
(újonc)
Egyre szánalmasabb az nvidia...

Myers
(senior tag)
Mi az hogy dolgozzon még egy hónapot? 
Meg dolgozzon még hat hónapot és akkor vehet vadkórt, meg mindent. A gépen kívül másra is szoktak költeni az emberek.
http://www.muszaj.hu/
(#21) juliabrilke válasza Keldor papa (#18) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)
Pont ezen a biosfrissítéses dolgon gondolkoztam. Szerintem menne...
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

lordtoulus
(lelkes újonc)
Szeritnem ezért mert lesz GS is. Ami a G94 selejetesebb változata. Az o betű meg annyit tesz "otvar" (ékezet ide vagy oda.)
De nem vedd kézpénznek... ez csak egy vélemény..
" ... a Windows-t többnyire hüjék használják ... " moonman
Király dolog viszontlátni a GeForce 6800-asok hűtőjét... 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
(#24) Keldor papa válasza juliabrilke (#21) üzenetére
Menne, csak 10 ember 1 ha meg meri csinálni... az Nvidia piaca nem hiszem, hogy csak Enthusiast-ból áll...
Nah végre egy pozitívum a kártyáról. Gagyi, de legalább nem kell rá nagy hűtés. 
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Thomas1
(PH! addikt)
Ehh, igazad van, a 192 bit ki is ment a fejemből. Mindegy, biztos lesznek még selejtebb chipek, amik nem jók 9600GT-nek, az mehet 9600GSO-nak, ami annak sem jó, az mehet 8800GS-nek, és így tovább.
(#27) juliabrilke válasza Keldor papa (#24) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)
Hát igen. Valamit valamiért! 
Azért páran nekiugranak, az biztos.
az Nvidia töbszörös rókabőr akcióba kezdett és full hülyének nézi az usereket; de ez csak az ati gyengélkedése miatt lehetséges
nekem ez jön/jött le ahogy olvasom a fórumokat
ezzel nem azt mondom h az ati nem ezt csinálná ha forditott lenne a helyzet
[ Szerkesztve ]
EVIL IS BACK!

slayer006
(PH! addikt)
Köszönjük Emese ... 
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.
no hát ez a köcsögség, szegény 8800GS is olyan memórialimites volt, mint a-állat, ennél meg parasztvakítás jelleggel felemelik a core / shader órajeleket, amíg a memória sebessége tovább csökken... gyönyörű, mondhatom...
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.
hát tuti nem egy GTX gyengített változata lesz az az "O" betű 
7900GTO powa még midig
BF3: Anzani-HUN || WIN7 Telepítés USBről: http://href.hu/x/fqad ☆ ☆ WIN7 SSD BEÁLLÍTÁS: http://href.hu/x/ffcd ☆ ☆

Thomas1
(PH! addikt)
Ahogy mondod.
Ati-nál is volt ilyen, anno az X800 esetében.
Ugye sima X800, aztán GT/GTO/RX/XL/Pro/XT/XT PE.
100 eurós kezdőár. Mi is a problémátok? Messze jók ezek a tulajdonságok ennyiért.

juliabrilke
(PH! kedvence)
Tényleg nem lenne rossz az ár, de valami azt súgja, hogy ez a kezdőár nem lesz egyenlő nálunk a végárral. 

H.O.D.
(senior tag)
Csak valszeg messze nem ennyi lesz az ára itthon.
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

[CS]Blade2
(őstag)
Az biztos, hogy ezt a szart nem fogják eladni 32K-ért van 9600GT, ebből a legszarabb legolcsobb, zacskos inno-nak legalább 20K-ra kéne löni az árat, a legmárkásabb doboz csillivilli asus-nak meg kb 25K-ra.
Ez egy XFX, és 100euro durván 25K, és nem MO-n, szóval most lehet drágább lesz a 9600GT-nél??? 

Bundás22
(őstag)
aki nem ért hozzá megveszi, mert ez "majdnem olyan jó"(mondja a boltos)
egyébként tényleg sokminden el fog rajta futni az kétségtelen 
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

greatchaos
(PH! addikt)
legalább már elfogadható teljesítményre vannak alternatyvák a kispénzűeknek
Sztem meg van a 1950GT-m utódja ha nem tudok majd esetleg olcsóbban 3850enet vagy kicsit drágábban 88GT 256mb 1280*1024hez au is elég...
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

Eagle16
(PH! addikt)
"legszarabb legolcsobb, zacskos inno-nak"
Legyen csak legolcsóbb, zacskós ok? 
Amúgy amilyen pénzhajhász az XFX, még tényleg drágább lesz az Inno 9600GT-nél is 
[ Szerkesztve ]
---

Quan-Chi
(őstag)
amíg nincs árcédula rajta addig felesleges itélkezni, lehet bevágja az NV 25k-ért és akkor tömegcikk lesz és siker kártya! 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
már most van 30 alatt 1-2 helyen 8800gs szal sztem nem lesz 30 felett ez se
amúgy no comment kari, 3850 512mb áráért adnak szarabbat...

[CS]Blade2
(őstag)
MO-n mire ideér, már drágább lesz, és akkor még romlik az esénye, hogy versenybe tudjon lászni ATI-ék 3850-ével....

Sutty66
(tag)
Ne vacakolj már a 3850 már most 25 alatt (vagy környékén) kapható, akkor mi a fenének vennél ilyent? bocs látom többen is észrevették már

[ Szerkesztve ]

H.O.D.
(senior tag)
Nem is mondtam, hogy eladják, de meg fogják próbálni. Ez a kari úgy szopó, ahogy van.

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
Eleve bugos GPU-ból a herélt selejtet nem a csóró, hanem az idióta veszi meg. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

H.O.D.
(senior tag)
Megint egy széria, ami az inkompetensek pénztárcájára hajaz... Utálom ezt.

Eagle16
(PH! addikt)
Miért bugos a GPU? A többit azt értem...
---
omg, miért nem inkább a 10-es szérián dolgoznak már? 
Live with Xperia ;)