Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nahát,nem elírták az árát?200 ezer forint lenne egy kompakt gép.Nem hiszem,föleg ezzel a tudással

(#2) MLaca válasza Duree (#1) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

fuji x100 még drágább lesz.

http://mlzphoto.blog.hu/

(#3) mintAdarab válasza MLaca (#2) üzenetére

mintAdarab
(kvázi-tag)

de a fujinak 35-ről indul a lencséje, 2.0 a fényereje és még jól is néz ki. Ez a Sigma a paramétereivel olyan se-íze-se-bűze cucc. Az egyetlen pro érv, hogy ha jól látom, van rajta egy paramétertárcsa. (az érzékelő ebben a tálalásban semmit nem ad számomra...)

(#4) svedmalac

svedmalac
(kvázi-tag)

Amit itt meg kell fizetni, az az X3 szenzor. Mivel három, egyenként 2652x1768 képpontos rétegből készül, így egyik előnye, hogy sok fényt képesek befogni.
Technológiai különbségek vannak a cmos-hoz, a ccd-hez képest, érdekes összehasonlítani őket, de mégis másban jók. Ezzel tele a net, ez már régi vita. Én a mai napig a kis MP(8-10) / nagy mm2 híve vagyok.

Öt gépem van (Nikon, Fuji, Ricoh, Samsung), de sajnos minden trükk ellenére az a tapasztalatom, hogy 8-10 MP bőven elég szép fotók készítéséhez. Persze minél nagyobb szenzoron...

A vízzel vigyázni kell, mert nagyon erős ital! Azért csak fent tudja tartani azokat a nagy hajókat...

(#5) Sefter

Sefter
(őstag)

ez ugyan az a sigma aki dslr-hez obikat is gyárt :F
nem is tudtam, hogy gépeket is gyártanak..

(#6) Szten Márs válasza Sefter (#5) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jaja, ugyanaz. És nem csak kompaktokat, meg objektíveket, hanem DSLR-eket is gyártanak :K

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#7) Kazimír válasza Szten Márs (#6) üzenetére

Kazimír
(őstag)

Kompaktokat is gyártanak? Na, ezt meg én nem tudtam.. :)

Be köll fizetni, azt' jólvan...

(#8) Rubbi

Rubbi
(őstag)

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de Én nagyon drukkolok nekik a Foveon miatt.. :K

(#9) hibavissza válasza Rubbi (#8) üzenetére

hibavissza
(senior tag)

régóta és sokan drukkolnak nekik...megható :DDD

(#10) Szten Márs válasza Kazimír (#7) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Há' a hír is egy kompaktról szól :DDD

[ Szerkesztve ]

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#11) Rubbi válasza hibavissza (#9) üzenetére

Rubbi
(őstag)

Olyan megható, hogy majdnem elsírtam magam :D

(#12) Kazimír válasza Szten Márs (#10) üzenetére

Kazimír
(őstag)

Most, hogy mondod.. :DDD :B

Be köll fizetni, azt' jólvan...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.