Nahát,nem elírták az árát?200 ezer forint lenne egy kompakt gép.Nem hiszem,föleg ezzel a tudással
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
MLaca
(HÁZIGAZDA)
fuji x100 még drágább lesz.
http://mlzphoto.blog.hu/

mintAdarab
(kvázi-tag)
de a fujinak 35-ről indul a lencséje, 2.0 a fényereje és még jól is néz ki. Ez a Sigma a paramétereivel olyan se-íze-se-bűze cucc. Az egyetlen pro érv, hogy ha jól látom, van rajta egy paramétertárcsa. (az érzékelő ebben a tálalásban semmit nem ad számomra...)

svedmalac
(kvázi-tag)
Amit itt meg kell fizetni, az az X3 szenzor. Mivel három, egyenként 2652x1768 képpontos rétegből készül, így egyik előnye, hogy sok fényt képesek befogni.
Technológiai különbségek vannak a cmos-hoz, a ccd-hez képest, érdekes összehasonlítani őket, de mégis másban jók. Ezzel tele a net, ez már régi vita. Én a mai napig a kis MP(8-10) / nagy mm2 híve vagyok.
Öt gépem van (Nikon, Fuji, Ricoh, Samsung), de sajnos minden trükk ellenére az a tapasztalatom, hogy 8-10 MP bőven elég szép fotók készítéséhez. Persze minél nagyobb szenzoron...
A vízzel vigyázni kell, mert nagyon erős ital! Azért csak fent tudja tartani azokat a nagy hajókat...

Sefter
(őstag)
ez ugyan az a sigma aki dslr-hez obikat is gyárt 
nem is tudtam, hogy gépeket is gyártanak..
Jaja, ugyanaz. És nem csak kompaktokat, meg objektíveket, hanem DSLR-eket is gyártanak 
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

Kazimír
(őstag)
Kompaktokat is gyártanak? Na, ezt meg én nem tudtam.. 
Be köll fizetni, azt' jólvan...

Rubbi
(őstag)
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de Én nagyon drukkolok nekik a Foveon miatt.. 

hibavissza
(senior tag)
régóta és sokan drukkolnak nekik...megható 
Há' a hír is egy kompaktról szól 
[ Szerkesztve ]
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

Rubbi
(őstag)
Olyan megható, hogy majdnem elsírtam magam