Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem még azt is bele kéne rakni, hogy ami WinAmp-ba szól, vagy valami videót nézel otthon hagy nézhesse már más is... Mottójuk lehetne akár: "FészBúk, biztonság odaát van"

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#2) Integra válasza KaiotEch (#1) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

majd mikor pistike elfelejti kikapcsolni a faszbúkot és nyomatja otthon a poreszt....

(#3) KaiotEch válasza Integra (#2) üzenetére

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pontosan erre gondoltam, csak nem írtam külön le.

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#4) negyedes

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Megint egy haszontalan funkcio.Kovetkezo mar az lesz,hogy beepitett bongeszoben netezik majd a juzer es az egesz history megy wall postnak. :C

powerd by mango, no more droid

(#5) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

Pont erre van a legnagyobb szükség... Ahelyett, hogy megcsinálnák normálisan az értesítéseket és a csetet, mert elég sokszor bugzik... :(((

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#6) Integra válasza kiskaktusz (#5) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

most majd még jobban fog :K :DDD

(#7) kiskaktusz válasza Integra (#6) üzenetére

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

Az tuti :)

:(((

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#8) BDave

BDave
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hmmm, Google-szagot érzek!

#5 kiskaktusz: amúgy teljesen igazad van, inkább azokat kéne megcsinálni és esetleg valami új dizájn kitalálni, mint ilyen felesleges dolgokat kitalálni. Ez az új funkció is úgy fog majd járni, mint minden más az oldalon: kész van, lehet vele büszkélkedni, hogy ilyet is tudok a Facebookon, habár nem lehet normálisan használni, mert az egész rendszer alapjaiban hibás és nem tudja a felhasználó normálisan használni. Mint pl. a chatmenü (ami iszonyat rossz és átláthatatlan), fotófeltöltés, részletesebb keresés, a már említett üzenetek, értesítések, stb. Szóval még azt se tudja jól ellátni az oldal, mint amire kitalálták. De még az Androidos appot se nagyon javítják. Csak kár, hogy mindenki erre van rákattanva. :(

(#9) bAtt001

bAtt001
(senior tag)

én még látni sem akarom mit hallgatnak az ismerőseim nem hogy velük hallgassam. lehet nekem van furcsa ízlésem :) erre nem sok szükség van mondjuk véleményem szerint, ha érdekel mit hallgat megkérdezem aztán youtube :DDD

(#10) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

jó nagy baromság az egész. Az Fb-vel együtt. Én is fent vagyok, de minek. Az már jól kérdés.:D

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#11) KaiotEch válasza Cyberpunk (#10) üzenetére

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért vagy fent, mert törölni nem tudod magad :D

(#12) Cyberpunk válasza KaiotEch (#11) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Ja azért havonta 1x felnézek rá. ;]

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#13) MacCaine

MacCaine
(senior tag)
LOGOUT blog

Még egy funkciót, amit nem fogok használni. :N

Dél-pesti lakás eladó, érdeklődni privátban. Pee for Houston, pee for Austin, pee for the state my heart got lost in... And shake twice for Texas. :-DDD

(#14) Clown-corp

Clown-corp
(kvázi-tag)

inkább a jelenlegi funkciókat tökéletesitenék..

valaki nem tudja hogy az archivált leveleket hogy kell törölni ??mert mi páran erre nem jöttünk rá.. lehet lámák vagyunk :Y

Kiskunfélegyháza 06-30-426-25-97 vagy 06-70-345-95-65 igy gyorsabb www.clowncorp.freewb.hu

(#15) bAtt001 válasza Clown-corp (#14) üzenetére

bAtt001
(senior tag)

oda mész adott illetőhöz üzenetek közé felül fogaskerék és delete messages, utána felkínálja ha az összeset törölje :)

(#16) MacCaine válasza bAtt001 (#15) üzenetére

MacCaine
(senior tag)
LOGOUT blog

De mint tudjuk, ettől még megmaradnak a szerveren az üzenetek, csak te úgy látod, mintha törölve lennének. Facebook rulez... :(

Dél-pesti lakás eladó, érdeklődni privátban. Pee for Houston, pee for Austin, pee for the state my heart got lost in... And shake twice for Texas. :-DDD

(#17) bAtt001 válasza MacCaine (#16) üzenetére

bAtt001
(senior tag)

természetesen, ott még azis megmarad ha 2 éve elfingottad magad ;] de a kérdés sztem arra vonatkozott hogy tudja a lehetőségekhez képest maximálisan törölni az üzeneteket :)

(#18) Clown-corp válasza bAtt001 (#17) üzenetére

Clown-corp
(kvázi-tag)

köszi szépen fiuk ! ha erre jartok felén megyek nektek egy sörrel :) :C

Kiskunfélegyháza 06-30-426-25-97 vagy 06-70-345-95-65 igy gyorsabb www.clowncorp.freewb.hu

(#19) bAtt001 válasza Clown-corp (#18) üzenetére

bAtt001
(senior tag)

már indulok is :DDD jó lesz iszogatni tanulás közben :)

(#20) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gondolom FB külön tárolja azt is, hogy milyen mail címmel regeltél és külön, hogy most mi van megadva. Törölni sem tudod magadat... Ez "kicsit" visszaélés...

(#21) Clown-corp

Clown-corp
(kvázi-tag)

van rá esély hogy a sok uj alkalmazás miatt be döljön a szerver? hoyg nem birj ael a terhelést..mert ha most beindul ez a megosztom amit hallgatok na az sztem igen rendesen elviszi ..gondolom en

(#22) bAtt001 válasza Clown-corp (#21) üzenetére

bAtt001
(senior tag)

szerintem abszolút 0 rá az esély, van akkora szerverparkja hogy elbírja, ha meg nem lenne nem telik semmibe bővíteni nekik. most megy lassan tőzsdére a facebook és lesz még több pénz :)

(#23) Ptech

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

Ahelyett, hogy inkább átláthatóvá és használhatóbbá tennék az oldalt. Nem lenne lehetetlen: [link]

http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

(#24) Clown-corp válasza bAtt001 (#22) üzenetére

Clown-corp
(kvázi-tag)

ezt jo tudni ... akkor ezert tudjak ingyen adni :D

(#25) bAtt001 válasza Clown-corp (#24) üzenetére

bAtt001
(senior tag)

a reklámok miatt tudják inkább "ingyen adni" szerintem, bár biztos van más bevételi forrásuk is.

(#26) Polllen

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez jó móka, tetszik.

A yahoo messengert is azért szerettem többek között, mert lehetett ugyanazt hallgatni együtt... :)

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#27) Clown-corp válasza bAtt001 (#25) üzenetére

Clown-corp
(kvázi-tag)

s ez miatt lesz ez ...[link]

(#28) Clown-corp válasza Clown-corp (#27) üzenetére

Clown-corp
(kvázi-tag)

mármint a sok reklám miatt :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.