Ilyenről álmodtam!
PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."
Ilyenről álmodtam!
PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

Szerintem atom ronda!
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

A Swarowski kristály csiszolt üveg, köze nincs a gyémánthoz. Vagy rosszul tudom?
Szép, de elég kicsi és nem vízálló. Félnék, hogy beleesik a szintén szarovszki kristályokkal kirakott klotyómba, azán odavesznek az adataim.

Valódi gyémánttal szerelve ipari kémeknek és titkosügynökönek musthave darab lenne: kivágom az üveget, bemászom az irodába, és már lopom is a top secret datát.
Sectumsempra - For Enemies

Én is ettől tartok!

Ha valóban gyémántberakású lenne, akkor tuti vennék vagy 3-at, de így...
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
(#7) Depression
Le kéne védetni a platina burkolattal rendelkező pendrive-ot.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Van egy Team pendriveom, de arról hamar kopni kezdett a festék. Pedig különösebben nem strapáltam, talán még kulcs mellé sem került. Ha itt is ez a helyzet, csak olyannak éri meg a vétel, aki asztaldíszt akar, adatot hurcolni viszont nem. 
Ennél mondjuk nem ez a lényeg, de milyen gyorsak ezek a driveok?
[ Szerkesztve ]

hát ez kész... hogy az ilyeneket kiknek gyártják? azt mondaná meg valaki...

PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD
Repiajándéknak.
Véégre , Swarowski-ék a PC iparban is megvetik a lábukat
Az milyen jó lesz mikor a monitorokat is elkezdik ilyesmivel "díszíteni" . Gondolok itt pl. körben a kávára ... arra mennyit fel lehet majd ragasztgatni ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jut eszembe .... középiskolás koromból a diszópötty ('87)
[ Szerkesztve ]
Esetleg Swarovski által moddolt VGA? Csillámporos sata-kábel?

Ilyesmire gondolsz? 
A hírben a gyémántos szó utólag került idézőjelbe?
Tejóisten ! Az oroszok (Swarovski -ék) már a spejzban vannak ! 

Eddig nem tudtam mire vagyom igazan, de ezen a cikk elolvasasa sem valtoztatott. 
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

Ez milyen jól mutatna a zsebem mélyén... 
all glory is fleeting

T-Bot mellé kellett is.

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

Nem, a Swarowsky kristályok ólomkristályok, amiket speciálisan módon lézerrel vágnak.
[ Szerkesztve ]
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

azta, mekkora kristály..
nemis láccik bazz.. mehet a levesbe a többi kirakós pendrájval egyetembe..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Köszi, akkor ezt rosszul tudtam.

Szerintem rusnya, lehet élőben szebb, de elve nem tartom odaillőnek azt a követ...
Tipikusan női cucc. Ilyen egyszerű. 
Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"
Biztos nem lesz olcsó dolog, aztán majd persze, hordja az ember a zsebébe, vagy a kulcstartón, és ha elveszik, akkor annyi volt
.....ez is olyan tipikus: "Vedd meg, és tedd a polcra dísznek" -termék 
════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

Mér ez az T-Bot legalább gagyin pofás! Elfogadnám, de pénzt azért nem sokat adnék érte 
És persze nem ilyen liberális színben

[ Szerkesztve ]
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

Ezek földhözragadt gondolatok. A kristáyokkal díszített szuperszámítógépek és részecske gyorsítók kora lesz majd az igzi kánaán a lézerrel vágott ólomkristály forgalmazók számára.
Ezt a cuccot pedig a kővel díszített pendrájvra vágyók igényeinek kielégítésére alkották. Gyűlytők számára kihagyhatatlan darabok.
A gyémántos üvegvágós adatlopás jó ötlet. Tetszik. :-)
''Szanya csak egy van.''

Plázacicáknak? 
De tényleg, az utóbbi időben nagy divi lett ez a Swarowski kristály berakása különböző dolgokba, kütyükbe. Ha már a számítógépes házakhoz is betört a Forma-1, nem csodálkozom ezen.
[ Szerkesztve ]
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

Már előre látom a szőke plázacicát a barátainak dicsekedni:
-Nézzétek milyen szép kulcstartóm van!
-És milyen adatokat hordozol rajta?
-Adatokat??? 
Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Szívesen 
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance
Srácok a Swarowski egy óriási konszern, pl. közlekedésirányítás üzletága is van...
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
Van még ilyen "gyémántos" pendrive:
![]()
SWAROVSKI kristály díszíti, 2, 4 és 8GB-os kivitelben, kék, és piros színben.
mrlujoak
Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini