milyen nagyságú tv-t keresel ?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Seb3s
(fanatikus tag)
.m2ts-t valószínű soha nem fognak lejátszani ezek a belső lejátszók. Nem erre való szvsz.
viszont egy 720p sorozatot sokkal kényelmesebb pendrive-ról nézni.
Erre tökéletes, meg fényképeket nézegetni..
szerk.: melyik panasonicnál láttad, h játszik m2ts-t? még mkv-t se tudnak lejátszani, de a felvétel jó dolog bennük.
[ Szerkesztve ]
Tough ain't enough.
50"-os?
Ha lesz is, a minősége is olyan lesz...
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |
Jó "kis" TV lett. Bár ilyen nem lesz mostanában de bejövős! 
Nekem Samsung van és sajnos nem játszik m2ts-t.
Ilyen elefántom nekem is van. 
Milyennapvan?

Integra
(Jómunkásember)
50 alatt nem érdemes ilyen tévét venni ha teheti az ember, mert a 42 és 46 hamar kicsi lesz. 60 lenne a frankó, de bilibe lóg a kezem... 
ps63c7000, vagy régebbi 63 inches samsungot, mert nem fontos nekem a 3D...
~ Arcana ~

Gabor970
(őstag)
nekem 50C430-as samu van, és lejátsza az az m2ts-t, annyi a titka, hogy át kell nevezni .ts-re. Hibátlanul játsza a legfrisebb firmware-el.
Ha szeretnél pókerrel egy kis mellékest keresni, regisztrálj, és kapsz 50$ kezdőtőkét! Én is azzal indultam el. http://hu.pokerstrategy.com/#uK54DB Ha valami nem egyértelmű, privátban segítek!

Devid_81
(PH! kedvence)
Azért a beégésről elég könnyelműen letettetek, ennek az oka megérthető.
A fogyasztása meg még mindig sehol nincs, ennyi, ez akkor is plazma marad, akárki akármit is mond.
Ettől eltekintve biztosan remek TV.
.::www.megadanceradio.hu::.

Bundyta
(újonc)
Jó ez a TV, bár nekem van egy DVD lejátszóm, megy VHS magnóm és egy HDD recorderem is. A DVD lejátszómón NINCS HDMI kimenet, csak SCART, meg komponens, szintúgy a VHS-en. Ezeket egyszerre nem tudom rákötni erre a TV-re, mert csak egy SCART bemenete van.
Ja, az AMIGÁ-t is csak SCART-tal tudnám rákötni, kérdés, RGB jelet fogad-e a TV? Valószínűleg igen, csak nincs feltüntetve.
Tehát kéne vennem egy 3-as SCART elosztót, remek.
A 4 HDMI bemenet elégséges, mehetne ráa HDD-s felvevőm, meg ha vennék egy külső média lejátszót, az is mehetne az egyik HDMI-re, sőt a PC is.
Tetszik, hogy a TV-ben van beépített média lejátszó, ez jó nagy + azoknak, akik sorozatokat néznek, melyeket egyéb csatornákon kereszül USB-re másolnak és a TV-n néznék meg.
Azért egy kissé drágállom a ~370eFt-os árat. 
A teszt majdnem jó volt, kár, hogy az árvíztűrő tükörfúrógép és az ÁRVÍZTŰRŐ TÜKÖRFÚRÓGÉP feliratok megjelenítését nem nézték meg a kedves tesztelők - vajon melyik betű lett volna kalapos, erre céloztam.
A pénz nem boldogít. Pláne, ha nincs.

kpal
(PH! kedvence)
Ha a mostani 100-200e Ft-os ársávban nézzük hogy plazma vagy lcd akkor is lehet tudni melyik a jobb . 
Integra Nekem már most kicsi az 50"-os de amint tehetem 60-as lesz helyette csak nem mostanában . 
Vikthor:Én is nézegetem azokat és ha jol tudom még jobbak mint az ujak minőségileg. Nekem sem számit a 3D inkább nagyobb legyen.
[ Szerkesztve ]

Gabor970
(őstag)
igen, szerencsére a plazma, az plazma marad
nem szeretném magam egy LCD-vel kínozni
Pláne megnézném hol kapok 50"-os LCD-t 150e Ft áron...
Ha szeretnél pókerrel egy kis mellékest keresni, regisztrálj, és kapsz 50$ kezdőtőkét! Én is azzal indultam el. http://hu.pokerstrategy.com/#uK54DB Ha valami nem egyértelmű, privátban segítek!
ez tetszett:
"Jaj, egy ötven hüvelykes kijelzőn bámulni ezeket az analóg tévéadások után olyan volt, mintha egyszerre futott volna be a Mikulás és a húsvéti nyúl."
ez meg kicsit ellentmond-
A modell a divatnak megfelelően tartalmazza a 600 Hz technológiát, a gyártó állítása szerint a korábbi nyolc helyett további tizenkét fázis közbeiktatásával frissíti a képet. Ezeket mi mondjuk általában azonnal ki szoktuk kapcsolni, de itt sajnos nem találtuk, hogy hol is lehetne. Vagy tényleg nem lehet likvidálni vagy sikerült jól elbújnia ennek az opciónak.
-ennek:
"A menürendszerrel már korábban találkozhattunk az LG más tévéiben is, olyan nagy újdonság nem ért minket. Szerencsére, hiszen ezt igazán jól eltálalták, egyszerű, gyors, világos és még jól is néz ki. Gyakorlatilag minden fontosabb menüpont azonnal megtalálható, nincsenek elrejtett kincsek."
a két távirányító meg azért jó mert a butábbikat odaadod az asszonynak vagy a gyerkőcnek, azt nyúzhatják 
jó a teszt
ha tv-t akarnék venni bizony gondban lennék hogy lcd vagy plazma
[ Szerkesztve ]

Gabor970
(őstag)
TV-t TV műsorok és filmek nézésére, pláne BD használatra nem kérdéses, hogy plazma. Az már nem ennyire egyértelmű, hogy pont ez, amit itt teszteltek. Sőt. Ekkora összegből valóban inkább a pana 50G20 (ok, az azt hiszem 20e-el drágább, bár nem lehetetelen, hogy itt-ott lassan elérhető lesz pont ennyiért is)
Amúgy a tesztre én is azt mondom, hogy egy hanyagul megírt, gyenge munka. A szerkesztő helyében kicsit megdorgálnám azt aki elkövette. Tele általánosságokkal, az LG esetén tényleg fontos media player tudásáról semmi konkrétum.
[ Szerkesztve ]

djfor92
(újonc)
Nagyon tetszenek a képek a tesztben! 
Ha nem fognám fel tréfásan az életet, most sírnék.

foxyr
(tag)
Led hátteres Pana lejátsza az m2ts formátumot. Mkv-t meg szinte mindegyik tudja, Samsung, LG is.
"viszont egy 720p sorozatot sokkal kényelmesebb pendrive-ról nézni."
Mi is a kényelmesebb? Hogy a pendrivet a TV-be dugod, nem pedig a médialejátszóba? 
Én azt sem teszem, NAS-ról játszok le mindent, annál kényelmesebb nincs, és ezek a TV-k DLNA-n keresztül analfabéták...
Az a baj ezekkel a beépített marhaságokkal, hogy fölöslegesen megdrágítják a TV-t, mert ugye többet kérnek érte, mint az ugyanazt tudó, de belső lejátszót nem tartalmazó TV-k, viszont igazából semmit sem érnek, mert olyan file-t nem tudnak lejátszani, amik azért alapnak számítanak vagy hálón keresztül, DLNA-n alig képesek vmit lejátszani.
Szerintem sokkal többet ér egy TV+médialejátszó, mint a beépített medialejátszós TV-k.

Devid_81
(PH! kedvence)
Ne is tedd, annyi pénzért meg ne is várj csodát egy 50"-tól 
.::www.megadanceradio.hu::.

aaaxxxy
(újonc)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Azon hezitálok, hogy vajon az LG50KP550 vagy a SAMSUNG PS-50C530 C1W a jobb vétel? Árban egyformák. Van valakinek tapasztalata pro vagy kontra?
Az LG50KP250 és 550 között képminőségben van különbség?
Előre is köszi a segítségeteket!

Seb3s
(fanatikus tag)
én egy pana plazmáról sem tudok, h akár mkv-t is lejátszana. azt hittem ez egy plazma tv teszt..
képzeld nem mindenkinek van médialejátszója vagy főleg egy NAS mint neked (nekem sincs), és nekem pont jobb pendriveról sorozatot nézni, mint bekapcsolni ezért a htpc-t.
Tough ain't enough.
én nem tudom ki hogy van vele, de akinek már egy ilyen rendszere van otthon, erősítő-hangfalak-nagyobb TV-lejátszó, akkor az nem azon fog gondolkodni, hogy most a HTPC-ről játsza le a filmeket vagy pedig pendriveról. Most komolyan, sztereóban akarsz blockbustereket nézni 2x10W-os papírhangszórókból? Miért nem rögtön monoban akkor? Az mondjuk egy érdekesebb és vonzóbb megoldás lenne valóban, ha az erősítőbe lehetne ezeket az USB-s kütyüket bedugni és az küldené a HDMI-n a képjelet a TV-nek és maga az erősítő dekódolná a hangsávot ami az mkv-ban található. Ilyenről nem nagyon tudok jelenleg, ezért maradok én is a HTPCnél.
Üdv,
Vik
~ Arcana ~

Gabor970
(őstag)
a samsung C szériás készülékeiből optikai kimeneten kijön 5.1-ben is a hang, nem csak lekeverve sztereóban. Szóval lehet használni a beépített media lejátszót is nyugodtan. Természetesen elismerem, hogy jobb egy külön készülék, de nem rossz a beépített sem. Jól használható, mondjuk a pendrive-nak nem látom értelmét, csak külső winyónak. egy 32gigás árán lehet kapni 2,5-es winyót.

Sanci38
(PH! kedvence)
Pedig van olyan,pl Pioneer idei erősitői.
Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.

Seb3s
(fanatikus tag)
nekem megfelelt sztereóban a Flash Forward, house és a stargete universe..
a saját példámat mondtam, hogy szerintem jó dolog.
De aki másképp csinálja annak meg az jön be, de attól még nem mondom, hogy az sz*r.
Tough ain't enough.
Ebben a cikkben remélhetőleg leírtam szépen, hogy miket visz és mit nem, valamint azt, hogy tényleg kényelmes a megvásárolt sorozat dvd-t felgrabbelve lejátszani azt a NAS-ra kötött tévéről. Valamint a beépített torrentklienssel leszedett játék/filmelőzeteseket megnézni. Nem értem ezt az analfabétaságot?!
[ Szerkesztve ]
Ha unod a MÁV-ot, egy alternatíva: www.oszkar.com
A G20-as Pana tesztnél még azt gondoltam, hogy véletlenül maradt le a valós kontraszt.
Na de itt sincs.
Ha már van egy ilyen kafa kép-kukkoló, akkor miért nem lehet megmérni a valós kontrasztot?
Vagy az ilyen apróság csak engem érdekel? 
Az is érdekelt volna, hogy kalibrátorral milyen képet sikerült elérni.
Vagy csak én nem találom ezeket, mivel egy szakcikkben ezek biztosan benne vannak... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
X-akták, Miért éppen alaszka?, Battlestar Galactica, Matrix, 4400, Star Wars IV-V-VI -ezek tetszenek

menalcas
(őstag)
Nagyon korrekt TV, komolyan mondom, mint tudásra mint külsőre jár a piros az LG-nek.
Ha olyan 200-250 közt lenne az ára már lecseréltem volna a mostani LCD-t, de ez csúszik jövőre, az biztos hogy mély benyomást tett rám ez a készülék 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

Gabor970
(őstag)
azért azt az üveglapos elejét ne hagyja senki számításon kívül tükröződés ügyileg. Nekem a samun nincs antireflexiós bevonat, nem síma üveg az eleje, hanem maga a plazma panel, és bizony lehet sötétítgetni rendesen napsütésen délutánon, ha nem jó szögből nézném. Tényleg érdemes ezt figyelembe venni, mielőtt vettem a készüléket nem gondoltam, hogy ez tényleg sokat számít, PEDIG DE!
El sem akarom képzelni milyen, ha egy síküveg a készülék eleje!

foxyr
(tag)
Analfabétaság pl. az, hogy egyes TV-k USB-ről lejátszák a videokat, mp3-at és képeket, de pl. NAS-ról már csak az mp3-at és képeket tudja megjeleníteni, videót már nem játsza le. Van olyan TV is, ami USB-ről szépen elmegy, de NAS-ról megint csak béna, mert pl. külső feliratot már nem tudja megjeleníteni...stb. Tehát amiatt gagyik, hogy amíg USB-ről szépen működnek, addig NAS esetében már nagyon sok minden nem működik. Sokkal többet tud egy külső lejátszó, mint ezek a beépített kütyük, ott nincsenek ilyen megkötések.
Talán előbb-utóbb eljutnak oda a gyártók, hogy kiválthatják a külső lejátszókat is, de jelen pillanatban még távol állnak ettől.
És az a legnagyobb baj, hogy ha még van is 1-2 készülék, aminek a multimédiás része nagyon jó, lehet magát a TV-t nem venném. Az én lejátszóm már 1 éve megvan, hozzá egy LCD, és nemrég akartam egy új TV-t venni a nappaliba is, és igen...szóba került, hogy beépített lejátszós TV-t veszek, de aminek jó lett volna a multimédia része, ott maga a TV képminősége nem tetszett. Amelyik TV minőségileg pedig megfelelt volna, ott a multimédia része volt nagyon kezdetleges...így maradt egy nagyon jó minőségű, de multimédiás képesség nélküli TV.

Dracula
(senior tag)
"Bár, ha belegondolunk, ez annyira nem nagy tragédia, mert ritka, hogy az ember 140-150 fokos szögből tévézzen."
Hát én pont szoktam így, mivel a gépem egyvonalban van a TV-vel és néha csak így oldalról nézem, ránézek...
Így közel 180 fok a szükséges szög, de a CRT tudja! 
De tényleg nem ez a követelmény.
Üdv!
Dell E6410

kpal
(PH! kedvence)
Remélem egyre több plazma teszt lesz itt a PH-n és nagyobb méretük is lesznek 60-63"-os méretben .Nagyon szeretek ilyeneket olvasni .

foxyr
(tag)
Ha veszel egyet, akkor minden nap tesztelheted 

kpal
(PH! kedvence)
De az csak 1 én többre vagyok kiváncsi 

BloodRay
(PH! addikt)
Nagyon jó készülék. 
Mondjuk én sem ezt venném, hanem valamelyik alsóbb szériásat, pl PK250, PK550.
Képben azért mondjuk van közöttük különbség, még ha nem is nagy.
Samsung plazmához azért nem hasonlítanám, akkor inkább költenék Gabba 3D-re. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

kpal
(PH! kedvence)
A két irányitóbol a kisebbik szerintem vagy öregeknek vagy gyerekeknek van kitalálva hogy egyszerűbb legyen.

ufocsalad
(tag)
Tisztára ugy néz ki mint a 650B-s SAMSUNGom,
az inditóképen a távirányító is a samura hajaz ,
a cikkben meg nincs kép róla 

Catch-O
(újonc)
Az 5. oldal első képén South Park 13. évad 9. része látható. Úristen mekkora fan vagyok mááá így is felismerem
Ja amúgy jó tévé, én mondjuk nem nagyon csípem az Eldzsít.
mindenki a maga szerencséjének a pogácsa

Dzs3ko
(kvázi-tag)
Azt szeretném megkérdezni hogy a következő LG plazma típusok miben különböznek egymástól ?
Típus - körülbelüli árak egy netes oldalról
50PK250 189.800 Ft
50PK350 189.800 Ft
50PK550 196.700 Ft
50PK750 248.800 Ft
50PK950 315.000 Ft
Már csak azért is kérdezem mert mindegyik 50 colos full hd-s, 24p-s, nem igazán látom a különbséget.
Érdemi különbség a megjelenítőben van, mert árban jelentős különbség van.
Az ár különbség csupán a csatlakozó, és a built-in médialejátszó miatt van ?
Ez alapján számomra a pk350 tűnik legjobb vételnek, maradék árból meg egy médialejátszó vagy.....
[ Szerkesztve ]

kpal
(PH! kedvence)
Estleg a 750-es tünik jó vételnek de inkább ha van 760-as ajó az már szinte majdben 950-nek felele meg .