Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) turit

turit
(újonc)

Milyen az a "gyorsabb üzemidejű megjelenítő"?
Hamarabb lemeríti az akkumulátort? :C

(#2) leslieke válasza turit (#1) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:DDD

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#3) szp1

szp1
(őstag)

A "j" meg a "k" tényleg egymás mellett van, de azért javítani kéne a a címet...

Olyan még nem volt, hogy ne legyen valahogy.

(#4) maki12

maki12
(fanatikus tag)

''Jobb kijelzőjet ígér Lotus Glass'' csak nekem értelmetlne egy kicsit?? :U

Samsung Galaxy S2 [AOKP][12/04]Resurrection Remix ics v1.3[4.0.4]-->"Ha nem értesz hozzá,ne pof@z"

(#5) hallerlaller

hallerlaller
(senior tag)

gyalázat ez a cikk :O

G-Nex&Nexus S

(#6) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Mitől környezetbarát? A gyártástechnológia? Vagy könnyebben lebomlik?

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#7) Lumos

Lumos
(újonc)

Hát én sem értem azt, hogy környezet barát. Nekem ez a cikk nem mondott semmit. A kijelzõk terén elég nagy a választék. Az amoled nekem nagyon bejött, de most például a nokia hajlékony készüléke is tetszik bár a használhatoság szempontjából nem igazán tartom kifinomult modelnek, de még javítanák rajta. Reménykedem, hogy egy klassz készülék lessz a végeredmény.

[ Szerkesztve ]

(#8) lordfreyr válasza Retekegér (#6) üzenetére

lordfreyr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kevesebb nyersanyagot kell felhasználni hozzá, ha közvetlenül a "plexire" kerül a kijelző, mintha két független elem lenne. Persze így könnyebben elromlik, ráadásul egy karcos/törött "plexi" kicserélése nem nagy költség, de egy kijelzőcsere... hosszú távon tehát lehet pont az ellenkezője igaz.
Viszont ezzel is csak annyit fogunk a gyakorlatban tapasztalni, hogy még pár tizedmilliméterrel vékonyabbak lesznek a telefonok, ami nem túl jó, mert már így is túl vékonyak. Egyébként is jön a Dragontrail, kell valamit ennek a csapatnak is mutatni. És bár nem tudni melyik lesz erősebb, ha ezzel vékonyabbak lesznek a kijelzők, máris megnyerte a csatát.

De hogy nagyobb felbontás hogy lesz ebből, azt nem tudom. Se azt, hogy mit jelent a gyorsabb üzemidő. Szerintem válaszidő akart lenni.

[ Szerkesztve ]

"I think the devil is hiding behind her smile"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.