Várjuk őket (is) sok szeretettel!
Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini
Várjuk őket (is) sok szeretettel!

mostmár minden szendvics lesz?
"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."

Engem meggyőzött... Tényleg részletgazdagabb lett a kép...
(#4) kiskaktusz
Hajnalban olvastam valahol... Én várom és kíváncsi vagyok, mit is produkál a mindennapokban
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

na végre egy értelmes újítás, várjuk 
Alcatel 715 -> Alcatel 756 -> SE K300i -> SE W800i -> Sony Ericsson Live with Walkman

Majd meglátjuk...
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Mivel minden pixelnyi szenzor fölött van egy lencse, ami a fényt rávetíti, ezért szerintem nem lesz éri annyival több fény az érzékelőt, mint amit az ábra alapján remélni lehetne.
Egyébként meg csak annyit mondanék, hogy Foveon X3.
(#8) bigmasterg

Rakjanak a telefonjaikba inkább simán nagyobb érzékelőt és nagyobb optikát.
Fix objektívvel tudnák az olcsóbb kompaktok szintjét hozni, csak gondolom konkurencia lenne a saját fényképezőgépeiknek...
[ Szerkesztve ]
Eladó Hp ProBook 4510s: http://tinyurl.com/proboook
(#9) DeathAdder

Nagyon innovatív a Sony 
Elképzelhető, hogy jövő ilyenkor nem az lesz emlegetve ,hogy i4s vagy SGS2 utódjai egymás ellen , hanem Sony vs xyz ? 
[ Szerkesztve ]
The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

hdr video hmmmm. várós. esetleg sw-esen nem lehet megoldani appal?
én szinte az összes fényképemre ráküldöm utolag a hdr-t Photogram-mal
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog
Én várok erre az újításra. Úgy látom a Sony beledob a telefonokba apait anyait. 
Jó térerőt mindenkinek. Sony Ericsson Xperia Mini Experia V2

szendvicskamera, szendvicsakku, ice cream szendvics.... problem?
asdaniel.blogspot.com *PopKoRn*

Jogos, bár a dinamikatartomány felső határát (telítődés) ez a megoldás kedvezően befolyásolhatja, nem beszélve az irányérzékenységről, amit a mikrolencsék rontanak le nagyon.
"Egyébként meg csak annyit mondanék, hogy Foveon X3."
Az SD1-ben mintha javult volna a hatásfoka, de az előző verziók szörnyűek voltak. Állítólag a Sigma is bejelentésre készül a közeljövőben.
Azért várjuk csak meg, hogy milyen lesz élesben.
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.
Remélem nem olyan lesz mint az Exmor R. Annak nincs annyira hatása sajnos 
Dehogynincs. Tök jól bele tudsz fotózni egy lukba, ahol a gyártó ökörsége van bent... 
Az érzékelő konstrukciójából adódóan több fényt tud észlelni, így a sötétebb téma/gyenge megvilágítás eseténe is láthatóbb/élvezhetőbb lesz a készült képen.
Ez a technológia (BSI) nem arra hivatott, hogy most aztán olyan képek szülessenek sötétben, mint ha napfényben készültek volna.
Ez a képérzékelő pedig egy továbbfejlesztés.
Ezek attól még mindig nem fognak DSLR képminőséget hozni, csupán a mobilokban alkalmazott lapkákhoz képest lesz jobb.
Itt is kéretik a méretebeli különbségeket is észlelni, hiszen igen, egy N8 jobb képet lő, de nagyobb is, vastagabb is az a kameramodul, amivel azt eléri.
Mondanom sem kell, elég furcsa lenne egy mai lapos okosmobil akkora kitüremkedéssel, amibe elférne mondjuk az N8 modulja... 
" Mondanom sem kell, elég furcsa lenne egy mai lapos okosmobil akkora kitüremkedéssel, amibe elférne mondjuk az N8 modulja..."
Ezért nem kell ilyen vékony sz@rokat tervezni, de sajnos ez globális tendencia...
A piaccal szembe menni nehéz döntés.
Végül is meg lehetne próbálni szemölcshöz hasonlító kitüremkedéssel is próbálkozni, meg lehetne a csak azért molettebb egy modell, mert nagyobb a kamera benne...
Próba cseresznye... 
Talán majd ha beindul az igazán üzemidőre való kihegyezés, és hízni fognak az okosmobilok - bár félek, inkább tepsisednek majd, és nem vastagodnak - akkor mehet majd fizikailag nagyobb képalkotó egység is...
Igen, pont az akksira gondoltam még. Én is azt remélem, hogy kicsit hízókúrára fogják a telefonokat a gyártók és akkor mehet bele normális akksi, meg nagyobb kameramodul. Viszont más kérdés, hogy akkor a fémes, minőségibb anyaghasználatot biztosan el lehet felejteni, mert nem hiszem, hogy szívesen terveznének 200g-os telefonokat. De most, hogy mondod, van valami abban, hogy iknább mégnagyobb tepsiket adnak ki, mintsem, hogy abbahagyják a "penge" ökörséget.

+1!
Nem értem miért jó ez a "vékonyítsuk a telefonokat 1-2 milliméterre" című epizód. Anno a Motorola(j) penge szériájánál még volt értelme,hiszen akkor alig volt több a telefon vastagsága 1 centiméternél,de nem volt "bántóan" gizda. Használtam anno T700-ast,annál is szimpatikus volt a 10mm-es vastagság,de ekkora kijelzők meg telefonok mellé már durva.Nem kéne intim betét számba venni a mobilokat... 
Az eredményt kíváncsian várom,érdekelne mit sikerül majd kihozniuk az új technológiával.
"Magyar az,kinek fáj trianon!" Sony Ericsson Xperia™ X8
Hát igen. Aksira gyúrhatnának az tuti. Nekem a Mini vastagsága bejön, jó a fogás, nem félek hogy eltörik. Én nem vagyok ez a minél vékonyabb annál jobb típusú ember. Szerintem a normális vastagság kell mert nem papírt akarok fogni hanem telefont.
De ez az intim betétes hasonlat nagyon tetszett