Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) mrlujoak

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Várjuk őket (is) sok szeretettel!

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#2) Hennet

Hennet
(tag)

mostmár minden szendvics lesz?:D

"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."

(#3) Apika

Apika
(PH! addikt)

Engem meggyőzött... Tényleg részletgazdagabb lett a kép...

(#4) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

Hajnalban olvastam valahol... Én várom és kíváncsi vagyok, mit is produkál a mindennapokban

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#5) tixem

tixem
(kvázi-tag)

na végre egy értelmes újítás, várjuk :K

Alcatel 715 -> Alcatel 756 -> SE K300i -> SE W800i -> Sony Ericsson Live with Walkman

(#6) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Majd meglátjuk...

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#7) GhanBuri Ghan

GhanBuri Ghan
(fanatikus tag)

Mivel minden pixelnyi szenzor fölött van egy lencse, ami a fényt rávetíti, ezért szerintem nem lesz éri annyival több fény az érzékelőt, mint amit az ábra alapján remélni lehetne.
Egyébként meg csak annyit mondanék, hogy Foveon X3.

(#8) bigmasterg

bigmasterg
(őstag)

Rakjanak a telefonjaikba inkább simán nagyobb érzékelőt és nagyobb optikát.

Fix objektívvel tudnák az olcsóbb kompaktok szintjét hozni, csak gondolom konkurencia lenne a saját fényképezőgépeiknek...

[ Szerkesztve ]

Eladó Hp ProBook 4510s: http://tinyurl.com/proboook

(#9) DeathAdder

DeathAdder
(senior tag)

Nagyon innovatív a Sony :C

Elképzelhető, hogy jövő ilyenkor nem az lesz emlegetve ,hogy i4s vagy SGS2 utódjai egymás ellen , hanem Sony vs xyz ? :DDD

[ Szerkesztve ]

The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

(#10) RaveForce

RaveForce
(őstag)

hdr video hmmmm. várós. esetleg sw-esen nem lehet megoldani appal? :B én szinte az összes fényképemre ráküldöm utolag a hdr-t Photogram-mal

az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

(#11) sdd2

sdd2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én várok erre az újításra. Úgy látom a Sony beledob a telefonokba apait anyait. :C

Jó térerőt mindenkinek. Sony Ericsson Xperia Mini Experia V2

(#12) bok92

bok92
(őstag)

Nagyszerű! :)

Miui 2.5.25 Om nom nom...

(#13) daniel909

daniel909
(senior tag)

szendvicskamera, szendvicsakku, ice cream szendvics.... problem?

asdaniel.blogspot.com *PopKoRn*

(#14) ROBOTER válasza GhanBuri Ghan (#7) üzenetére

ROBOTER
(őstag)

Jogos, bár a dinamikatartomány felső határát (telítődés) ez a megoldás kedvezően befolyásolhatja, nem beszélve az irányérzékenységről, amit a mikrolencsék rontanak le nagyon.

"Egyébként meg csak annyit mondanék, hogy Foveon X3."

Az SD1-ben mintha javult volna a hatásfoka, de az előző verziók szörnyűek voltak. Állítólag a Sigma is bejelentésre készül a közeljövőben.

(#15) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért várjuk csak meg, hogy milyen lesz élesben.

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#16) sdd2 válasza kolosanyi (#15) üzenetére

sdd2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Remélem nem olyan lesz mint az Exmor R. Annak nincs annyira hatása sajnos :(((

(#17) kolosanyi válasza sdd2 (#16) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Dehogynincs. Tök jól bele tudsz fotózni egy lukba, ahol a gyártó ökörsége van bent... :D

(#18) mrlujoak válasza sdd2 (#16) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az érzékelő konstrukciójából adódóan több fényt tud észlelni, így a sötétebb téma/gyenge megvilágítás eseténe is láthatóbb/élvezhetőbb lesz a készült képen.
Ez a technológia (BSI) nem arra hivatott, hogy most aztán olyan képek szülessenek sötétben, mint ha napfényben készültek volna.

Ez a képérzékelő pedig egy továbbfejlesztés.

Ezek attól még mindig nem fognak DSLR képminőséget hozni, csupán a mobilokban alkalmazott lapkákhoz képest lesz jobb.

Itt is kéretik a méretebeli különbségeket is észlelni, hiszen igen, egy N8 jobb képet lő, de nagyobb is, vastagabb is az a kameramodul, amivel azt eléri.

Mondanom sem kell, elég furcsa lenne egy mai lapos okosmobil akkora kitüremkedéssel, amibe elférne mondjuk az N8 modulja... :)

(#19) kolosanyi válasza mrlujoak (#18) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

" Mondanom sem kell, elég furcsa lenne egy mai lapos okosmobil akkora kitüremkedéssel, amibe elférne mondjuk az N8 modulja..."

Ezért nem kell ilyen vékony sz@rokat tervezni, de sajnos ez globális tendencia...

(#20) mrlujoak válasza kolosanyi (#19) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A piaccal szembe menni nehéz döntés.
Végül is meg lehetne próbálni szemölcshöz hasonlító kitüremkedéssel is próbálkozni, meg lehetne a csak azért molettebb egy modell, mert nagyobb a kamera benne...

Próba cseresznye... :D

Talán majd ha beindul az igazán üzemidőre való kihegyezés, és hízni fognak az okosmobilok - bár félek, inkább tepsisednek majd, és nem vastagodnak - akkor mehet majd fizikailag nagyobb képalkotó egység is...

(#21) kolosanyi válasza mrlujoak (#20) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, pont az akksira gondoltam még. Én is azt remélem, hogy kicsit hízókúrára fogják a telefonokat a gyártók és akkor mehet bele normális akksi, meg nagyobb kameramodul. Viszont más kérdés, hogy akkor a fémes, minőségibb anyaghasználatot biztosan el lehet felejteni, mert nem hiszem, hogy szívesen terveznének 200g-os telefonokat. De most, hogy mondod, van valami abban, hogy iknább mégnagyobb tepsiket adnak ki, mintsem, hogy abbahagyják a "penge" ökörséget.

(#22) zombinyul válasza kolosanyi (#19) üzenetére

zombinyul
(senior tag)

+1!
Nem értem miért jó ez a "vékonyítsuk a telefonokat 1-2 milliméterre" című epizód. Anno a Motorola(j) penge szériájánál még volt értelme,hiszen akkor alig volt több a telefon vastagsága 1 centiméternél,de nem volt "bántóan" gizda. Használtam anno T700-ast,annál is szimpatikus volt a 10mm-es vastagság,de ekkora kijelzők meg telefonok mellé már durva.Nem kéne intim betét számba venni a mobilokat... :U

Az eredményt kíváncsian várom,érdekelne mit sikerül majd kihozniuk az új technológiával.

"Magyar az,kinek fáj trianon!" Sony Ericsson Xperia™ X8

(#23) sdd2 válasza zombinyul (#22) üzenetére

sdd2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát igen. Aksira gyúrhatnának az tuti. Nekem a Mini vastagsága bejön, jó a fogás, nem félek hogy eltörik. Én nem vagyok ez a minél vékonyabb annál jobb típusú ember. Szerintem a normális vastagság kell mert nem papírt akarok fogni hanem telefont. :K De ez az intim betétes hasonlat nagyon tetszett :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.