Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na majd meglátjuk ha ideér

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#2) Pulsar

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ja, egy tesztet szívesen vennék róla :K

de a doboza jó :D

[ Szerkesztve ]

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#3) Robi BALBOA válasza aram01 (#1) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Hát tesztre én is kíváncsi lennék, de mondjuk 110-120 eurós áron (venti nélkül) hát nem lesz valami kelendő (max ha viz hűtést megszégenítő hatásfokkal fog rendelkezni, amit kétlek) és kis hazánkban 150euróval is számolhatnk nyugott szívvel.

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#4) D.Orion válasza Robi BALBOA (#3) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Vízhűtés hatásfok? Van olyan sima léghűtő ami odaveri... Ez egyfajta techdemo.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#5) aram01 válasza D.Orion (#4) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

techdemo,na látod most megfogalmaztad a lényegét :K

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#6) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

"A gyártási költségekre ez nagyon jó hatással volt, ami természetesen kihatott az árazásra is."
Ez számomra kicsit nonszensz! Ennek a gyártási költsége összesen nincs 40 euró!
Egyszerűen drága volt azért, amit tudott, és nem váltotta be értékesítés terén a hozzá fűzött reményeket, ennyi!
Most fejlesztettek, és árat csökkentettek - abban bízván, hogy eredményesebb lesz!

(#7) Robi BALBOA válasza D.Orion (#4) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

ja szerintem is egy jobbfajta léghűtés megfogná ez a csoda hűtőt

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#8) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nah ez megint marketing szagu cucc rendesen.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#9) Gonosz15

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mindjárt jönnek az elvetemült harcosok, hogy olyan szó nincsen, hogy "Jóárasított"

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#10) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Sokkal többet nem ér :N

(#11) Tikakukac

Tikakukac
(őstag)

Elvben ennek agyon kéne ütnie a vízhűtést, aminek pedig a léghűtést. Szerintem egy komolyabb vizet nem verne be, max egy erősebb léghűtést. Aki akar valamit kezdeni a csenddel és a hűvössen az szerintem vizezzen nyugodtan, vagy toljon be 5 kiló rezet a procira nem hiszem hogy el fog terjedni nagyobb körben...

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#12) gempula válasza Gonosz15 (#9) üzenetére

gempula
(tag)

Hát, nem is egy értelmes magyar szó az biztos.
Ezek szerint én is egy elvetemült harcos vagyok. Jeh :))

Just when I thought I was out... they pull me back in!

(#13) Lipton

Lipton
(senior tag)

Már megint ez a jóárasítás. Mire képes egy reklám...

(#14) devast válasza Tikakukac (#11) üzenetére

devast
(őstag)

Ennek? Akkora felületen van hőleadás mint egy jobbfajta léghűtőnél. Szerintem fail.

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#15) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még egy jobbfajta léghűtés lealázná. Így csak ennyi a reakcióm: :DDD

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#16) fricz19 válasza P00By (#10) üzenetére

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

de még annyit se :N

(#17) Picturemaker

Picturemaker
(senior tag)

Na, alakul!
Majd rájönnek, hogy ez sem fogy, lesz még két-három újabb kiadás. Majd csak elérik a 40-50 eurós árat. Annyiért talán már érdeklődnének iránta.

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#18) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem értem mit akarnak ezzel. Ha így fixen szállítja a hőt az a folyékony fém, akkor nincs igazán előnye a heatpipe-pal szemben... akkor látnám értelmét, ha a vízhűtés mintájára a hűtendő felülettől messze, szabadon el lehetne tenni a hőleadó részt. Így egy teljesen hangtalan hűtés összehozható lenne (venti nélkül... és gondolom ez a keringető cucc is hangtalan)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#19) .mf válasza D.Orion (#4) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Techdemó? Ahhoz nagyon le van maradva, már régesrég vannak ilyenek. Gondolom már írtam, hogy xs-en valaki szerzett ebayről egy régi katonai szervert, ami szintén folyékony fém hűtésű volt, elektromágneses pumpával, viszont vízhűtéshez hasonló, nagyobb radiátorral.

Már megint ott rontják el, hogy túl kicsi a hűtőfelület; továbbá a folyadékhűtésnek az a másik lényege, hogy a hőforrástól távolabb legyen a hőleadás, itt viszont a léghűtéshez hasonlóan közel marad a kettő.

(#20) Hunter2

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem ezt egy fele ennyibe kerülő léghűtés agyonveri teljesítményben.
Halva született ötlet, legalábbis ennyiért.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#21) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nos, az agyonverésben nem vagyok biztos... sokmindenen múlik egy hűtő teljesítménye, és az se mindegy, hogy mit akar az ember hűteni.

részletesebben: egy hűtő hűtési teljesítménye több összetevőtől függ.
első lépcső a talp hőátadása, ez függ a felfogatástól és a talptól (valamilyen talpazat kell, víztől, hőcsőtől, fémtől függetlenül). polírral ez valameddig javítható, illetve bonyolult (ld Mega).
másodsorban ezt a hőt el kell vezetni a lamellákig, itt jönnek a képbe a hőcsövek ill jelen esetben a folyékony fém. vagy, a víz.
harmadlagosan ott vannak a lamellák (felület, vastagság).
utolsóként pedig a lamellákról levegővel kell elvinni a meleget.

a fém a talpazatot valamennyire befolyásolhatja. a lamellákig a keresztmetszetet növelheti, de a lamellák levegővel érintkezésén nem fog tudni változtatni, az marad a szűk keresztmetszet.

a lamellákat tovább nem lehet növelni, különben semelyik házba nem fér be/leszakad a lap. a ventiket bizonyos szint fölé megint nem lehet növelni, mert túl hangos lesz a hűtés. tehát ha az a szűk keresztmetszet... nos olyan 180-200Wig egy TRUE is elég, fölötte meg úgyis csak megsüketülne/megfázna a tesztelő, ha tényleg ki akarná használni.

(zárójel, víz: ott ilyen baj nincs, a meleget el lehet vezetni elég távolra, hogy valami nagy méretű radiátort is lehessen használni. a Corsair vizének többek között ezért nincs az égadta világon semmi értelme normál/nagy méretű házakban).

összességében: megkérdőjelezhető, hogy ennek mennyi értelme van. bár az ötlet minimum érdekes.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#22) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

teszt., a sima LMXről.

megveri a Noctua NH-U12őt. többfajta ventivel is. a különbség nem nagy, de low, mid és highflow ventikkel is ez a helyzet. szóval ezt arra se lehet fogni, hogy a noctuához nagyobb nyomású ventiket adnak alapból, mert nem azzal lett tesztelve. a Corsair H50et pedig lazán veri, ami azt hiszem nem sokkal olcsóbb (bár tudásához képest eléggé drága).

ha ez is megy úgy, mint az LM10, akkor légen jobb hűtő nagyon nincs. vizek közül meg ami érezhetően veri, az már egy más árkategóriában versenyez.

[ Szerkesztve ]

(#23) proci985 válasza proci985 (#22) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mármint megy úgy, mint az LMX. az U12enők is utánnanéztem, megoszlanak a vélemények, hogy a leggyorsabb, vagy van e gyorsabb nála. tesztfüggően pár fokra (jellemzően +-3) van a TRUEtől fel vagy lefelé.

ettől függetlenül ez a hűtő még jó lehet.

(#24) mmdms válasza proci985 (#22) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Azért ez elég tisztességes teljesítmény, passzívan egy core i7-est 75 fokon tart. Persze ha nem fake a teszt.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#25) Kov1024

Kov1024
(HÁZIGAZDA)

Hát itt egy magyar teszt a második generációs LMX-ről, kifejezetten nem aláz, és még drága is. Scythe Mugen 2 szintjén mocorog.

[link]

(#26) lewisfm

lewisfm
(kvázi-tag)

Egyszerűen miért nem oldják meg, hogy a számítógépház legyen a hőleadó felület? Az úgyi olyan nagy, s elég lenne csak az egyik oldalát borázottá tenni, mondjuk az alapappal párhuzamosak eggyikét, s arra átvezetni a hőt hőcsövekkel.

Máris a házon kívül van a meleg, s venitlátor sem kell.

(#27) mmdms válasza lewisfm (#26) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Valami ilyesmi asszem már van, ha jól emlékszem talán a zalman csinált hasonlót, hogy az egyik oldal volt a radiátor, mondjuk az vízhűtéssel. Na meg is találtam: [link]

[ Szerkesztve ]

(#28) Robi BALBOA válasza mmdms (#24) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

De azt figyelted, hogy 1,18kg, azért ekkora fémdarabnak illik hűténie.

(#29) mmdms válasza Robi BALBOA (#28) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Az is igaz persze, de szerintem akkor is szép teljesítmény a noctua 94 fokjához képest.

(#30) Robi BALBOA válasza mmdms (#29) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Hát igen(ennyi pénzért monduk :DDD ), meg ha nem fake, de majd egy PH-s teszt mindent megválaszol.

(#31) mmdms válasza Robi BALBOA (#30) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

:K

(#32) psylocke

psylocke
(újonc)

szerintem még kb 1 eurót lelehetne faragni az árából, ha a csövek közvetlenül érintkeznének a procival, + adna vagy 2 cfok minuszt

(#33) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nagyon kíváncsi lennék egy korrekt tesztre,hogy mennyivel jobb mint egy hagyományos Zalman,megéri e ilyen sok pénzt kiadni érte?

(#34) proci985 válasza Kov1024 (#25) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez a teszt sajnos sok mindent nem mutat a hűtő teljesítményéről. első kör, 40W, ennyire egy gyári hűtő is bőven elég. második kör, 80W, ez még mindig a gyári alatt van. harmadik kör 140W, ide elvileg még elég lenne egy AC7/TX3 is.

mondjuk a 80Wnál 77 fok már érezteti, hogy ebből nevetés lesz. egy jobb hűtőnek ott még 55-60fok alatt kéne lennie (légről beszélek).

a 140Wos 85 fok meg...

szóval a tesztnél a bordákra panaszkodtak, meg a felfogatásra. ha utóbbi rosszul sikerült, az 7-10 fokot is jelent kilós súly fölött.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.