Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) $p@rr0w válasza Lewzke (#50) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Minden gyártónak vannak jó, és rossz szériái/típusai, de tény hogy a Microsoft 3.0-s egere igen jó.

(#52) illusiON válasza Lewzke (#50) üzenetére

illusiON
(PH! addikt)

neem azokra a szarokra gondolok hanem erre meg erre :P

( : no woman no cry : )

(#53) $p@rr0w válasza illusiON (#52) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Erről beszéltem. :D

(#54) lalakov

lalakov
(tag)

Végre egy egér(Z300), amivel idővel leválthatom az MX 310-emet. Szeretem, ha a két plusz gomb jobb és baloldalt van(bár el tudnék viselni még két gombot alattuk). Munkára használva - másol/beillesztként - nagy segítséget nyújt.

SGS JVU+CF-Root

(#55) Lewzke válasza illusiON (#52) üzenetére

Lewzke
(senior tag)

Hát nem tűnnek rossznak csak az a Microsoft felirat csúnya rajtuk .... :DD
Viccet félre téve , tényleg vannak az MS-nek is jó egerei de szerintem minden kategóriában drágák .

[ Szerkesztve ]

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(#56) $p@rr0w válasza lalakov (#54) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Szerintem sokkal kényelmesebb ha mindkettő bal oldalon van...

(#57) GeGexx

GeGexx
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Ez a Z500 nekem nagyon tetszik!

Ami elromolhat... az el is fog.

(#58) Vezér válasza benedekco (#42) üzenetére

Vezér
(lelkes újonc)

Nekem is razer diamonback-em van, már vagy 5 éve. hihetetlen jó és már anyám is félrebiggyeszti a száját ha másik egéret kell használnia. Pedig ő csak netezik vele.

Egyébként az adatok alapján és kinézetre is nagyon jó vételnek tűnnek ezek az Icon egerek és senkinek ne legyen kétsége afelől hogy 800 dpi felbontás mellett tud akorát rántani az egeren hogy az ne tudja lekövetni. Tehát innetől kezdve már csak a kinézeten és a kényelmen van a hangsúly. 3200dpi? brutál, de minek, ezzel 1ütt még mindíg olcsóbb mint logi vagy razer tehát megéri.(elvileg)

(#59) LonGleY

LonGleY
(senior tag)

A Z500 leírásnál:

"A szoftver ugyanaz az iConfig for Gamers, mint amit a Z300-nál is láttunk már. Az ottani beállítások mindegyike elvégezhető a Z300-nál is..."

Gondolom ez utóbbi 300-as egy 500-as akart lenni.
Tetszetős az 500-as egér, valahol meg kellene tudni fogdosni... :]
Annyi kérdésem lenne, hogy a scrollgomb és a dpi választó
badarság is beállítható más funkcióra?

[ Szerkesztve ]

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#60) LonGleY

LonGleY
(senior tag)

Közben sejtem, hogy igen a válasz – a driver screenshotjai alapján. Az viszont nem valami meggyőző a gyártó részéről, hogy:

1. csak regisztráció után lehetne letölteni drivereket
2. ha egyáltalán működne az email verifying

...

[ Szerkesztve ]

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#61) Csoltojev

Csoltojev
(újonc)

Hello !!

Van már valakinek z500-as egere?? Mert én vettem egyett tegnap de van egy kis problémám vele. :F :F

Van élet a halál elött???

(#62) TheDragon007 válasza Csoltojev (#61) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Esetleg leírhatnád h mi a probléma lehet h látatlanban is tud rá gyógymódot valaki.

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#63) tupacamaru válasza Godefroy (#48) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Akkor gery-nek nagyon jó egere van. :B ;) Bocsi magas labda volt. :R

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#64) hemaka válasza illusiON (#52) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Ezek nagyon pro MS egerek, mondhatni a legjobbak :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#65) Csoltojev

Csoltojev
(újonc)

Nos az a problémám : Amikor sikeresen lefut a telepités majd újrainditás. Utána klikk az óra melletti ikonra amit kipakolt, bejön az egér config képernyője de semmi felirat. http://kepfeltoltes.hu/view/081111/R_gz_t_s-2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ime a hibajelenség. Az elején még lehet választani a nyelvek közül , én buta a magyart választottam. Utána hiába távolitom el , törlöm a registry-ből már csak magyarul hajlandó felrakni. Akkor meg nincs felirat . Ami elég idegesitő. Hát ennyi röviden ,ha valaki tud segiteni előre is köszi. :W

(#66) TheDragon007 válasza Csoltojev (#65) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

A képfeltöltés.hu használata nem volt túl jó választás, nekem még 5 perc után sem jön be a linked...
Így csak a következőket tudom ajánlani:
A feltelepített programban nem tudsz valahogy mégis nyelvet beállítani? Esetleg próbáld ki egy másik gépen is vagy más oprendszeren. Jah és csekkold a driverfrissítéseket.

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#67) Csoltojev válasza TheDragon007 (#66) üzenetére

Csoltojev
(újonc)

http://images.netbag.hu/20081111/16524732942.jpg

Hátha ez már jobb...
Ja igen ...a icon7 hivatalos weboldalán a regisztráció után se tudtam letölteni semmit. A másik amikor kiválasztanád a terméket amihez szoftvert akarsz letölteni, ott nincs is még feltüntetve se a z300-as se az 500-as. Próbáltam másik gépen ugyanaz lett a vége. Programon belül nem hiszem hogy lehet állitani. Biztosan nem tudom mert nem láltom hogy hol is lehetne állitani. Mert semilyen szöveg feliratot nem látni. :O

(#68) TheDragon007 válasza Csoltojev (#67) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Kösz ez a link azonnal bejött. Fú ez nem semmi amit látok. A Beállítások gomb sztem a legalsó gombok közül lesz, mondjuk a leghosszabbik.

(#69) Csoltojev válasza TheDragon007 (#68) üzenetére

Csoltojev
(újonc)

http://prohardver.hu/dl/rev/2008-11/2572/pic/z300__setup_trig_b.jpg

Nézem ezt a képet de sajna ettől se vagyok okosabb.....
Próbáltam a beállitás gombot a kép alapján de semmi siker.

(#70) Csoltojev válasza Csoltojev (#69) üzenetére

Csoltojev
(újonc)

Most hívott egy barátom ő is vett egy z500-ast és nála is ugyanaz a gebasz van....

Szívás...

(#71) Csoltojev válasza Csoltojev (#67) üzenetére

Csoltojev
(újonc)

No csoda történt!! Tegnap még semmi az icon7 weboldalon ma már fent van a driver.
Gondolom volt némi reklamáció. Talán most már sínen vagyok. Köszi azért a segitséget. ;]

(#72) Godefroy válasza tupacamaru (#63) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Jó volt! :C Télleg.

(egyébként azért volt magas pontszáma mert gyógyító volt a lelkem ha megnézed a képet mellette az ikon, és azok gyógyításoként 5 pontot kapnak. Sok frag hunter megy is rájuk ezerrel :K )

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#73) Nickson

Nickson
(újonc)

Hi! Vettem egy Icon7 Z500-as gameing egeret. minden szép és jó csak egy gondom van. Felrakom a szoftvert és mikor megnyitnám az egér beállítást nincsenek betűk, tehán semmit nem jelez ki, beadja az ablakot de nincs semmi írás, beállítani be tudnám csak nem láto mit xD

Ha vki tudja, hogy mi a gubanc és hogy tudom megoldani megmentené az életemet.

A válaszokat előre is köszönöm!

(#74) TheDragon007 válasza Nickson (#73) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Az előző hozzászólásokat ha elolvasod, rájössz h csak le kell húzni a friss drivert. :))

(#75) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Tegnap tettem szert egy Z500-as egérre. Már képek és az ajánlások alapján is nagyon bejött. De élőben mégjobban tetszik. Olyan nagykezű embereknek mint én tökéletes. Nemfárad el a csuklóm használat közben. Precíz szépen működik. Szép a körítés is mellé. Egyedül a hozzá adott driver rossz (feltelepíted és nincsen szöveg a menükben) de ez orvosolható a honlapról letölthető új driverrel.
Az új drájverrel már szépen tetreszabható minden gomb és a lézer érzékelője is. Eddig pirospont az egérnek. :C

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#76) juger89

juger89
(újonc)

Üdv!

Szóval semmi gond nincs az egérrel(Z500)? Semmi rossz tapasztalat? Mert akkor holnap megyek is megvenni. :)

(#77) Kovido válasza juger89 (#76) üzenetére

Kovido
(tag)

Én is ilyenre pályázom. Te hol veszed meg?

Lenovo N200 B8HV T7700 4GB RAM

(#78) juger89 válasza Kovido (#77) üzenetére

juger89
(újonc)

pécsi vok, szal Pécsen a Databoxban. Legalábbis a netes árlista szerint van nekik 8.000ért.

(#79) juger89

juger89
(újonc)

Persze elfogyott... akkor asszem marad vmelyik webshop.

(#80) Zolás

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Ezek szerint enyém az egyetlen progi a Z500 hoz ami jó gyáriba is:)
Mondjuk felraktam a honlapról a frissített változatot mert a legfrissebb driverekkel szeretem a gépemet :DDD . Csatlakozom az előttem szólóhoz nekem is nagy a kezem szóval már nem egér hanem patkány kell a kezembe :DDD . Ez jó nagy és jól írányítható is. Már csak egy nagyobb egérpad kéne amin jól szalad és minden bajom megoldódik ezen a téren :))
Mindenkinek csak ajánlani tudom akinek a tenyere egy lapátéval vetekszik :)) :DDD :))

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#81) juger89

juger89
(újonc)

Hello, megvettem a Z500at, jónak tűnik, egy gondom van vele. Nemtom van-e vki aki COD4ezik, de ha beállítom görgőt, mint középső gombot gránáteldobásra, akkor hiába tartom nyomva, egyből eldobja. (nyomva tartva ki kéne biztosítania és pár másodperc múlva robbannia), úgyanígy viselkedik a stun-flash gránát ha beállítom a plussz gombokra. Régi egerem nem csinált ilyet, vhogy biztos át lehet állítani. Nálatok mi a helyzet?

(#82) juger89

juger89
(újonc)

Na teszteltem, az van h ha letörlöm a drivert, akkor jól működik a játékban, viszont nem tom beállítani windowsban a másolás/beillesztást a program nélkül. Ha meg felrakom a konfigprogramot, megin fos lesz játékban. :W

(#83) juger89

juger89
(újonc)

Közben találtam egy jó kis progit, ami megoldotta a problémámat:itt van, ha kéne vkinek
Frankón be lehet programozni az extra gombokat, de akár programonként más-más utasítást is rendelhetsz hozzájuk. így az iConfig feleslegessé vált.

(#84) jeni

jeni
(PH! addikt)

Hello

Van egy gondom az icon7 egerekkel(!)
Tavaly az Icon7 Z300 vettem meg,és annak kb.fél év használat után a görgető kereke visszafelé forgatva egy ponton elakad. Gariban az Iponnál cserélték,cseréltettem a Z500-ra. Sajnos a mostani Z500 idény februárjától van meg és ennek is szintén a görgető kereke szarakodik visszafelé,egyszerűen megakad,kiesebb erőt kell kifejteni,hogy tovább görgessem a kereket.

Ez is olyan amilyen. Ezek után az összes Z sorozatú egér görgője olyan amilyen a kukába való(?).

Tutira cseréltetni fogom egy más márkájúra. Igaz most már nem adnak 3 év garanciát egyikre sem. ezek szerint emiatt is. Sorozatosan elromlanak,érdekes,hogy másik irányban nem akad el,csak visszafelé tekerve. Ha nem lenne leplombálva szétszedném és megnézném mibe akad el egy ponton állandóan.

[ Szerkesztve ]

(#85) pepe792

pepe792
(újonc)

Melyik egeret vegyem meg szerintetek?
Icon7 Z500 vagy Razer Abyssus

(#86) jeni

jeni
(PH! addikt)

A nálam levő Z500 szerencsére most jó,kipróbáltam. remélem egyedi hiba volt vele :U

(#87) TROG AIR

TROG AIR
(fanatikus tag)

Z300 -am van .....kb 2 hónapja.......a hangos görgőn kívűl semmi gond vele...

Gut...besser....tróger. :)

(#88) jeni válasza TROG AIR (#87) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

ott már kezd történni valami,majd akkor szólj ha vissza felé tekerve megszorul vagy elakad a görgő

(#89) TROG AIR válasza jeni (#88) üzenetére

TROG AIR
(fanatikus tag)

Lefelé tekerve hangos....felfelé szinte néma... :)
(még van pár hónap garim rá....tekergetem mint az állat... :D )

(#90) jeni válasza TROG AIR (#89) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

nem 3 év garisan vetted?
mert a Z300-t és a Z500-t (Z500-t a Z300 helyett kértem hátha az jobb,mert vissza adták a pénzt) görgő hibával vissza vittem és az Iponban szó nélkül cserélték.

(#91) TROG AIR válasza jeni (#90) üzenetére

TROG AIR
(fanatikus tag)

1 év garival adta a pcx.... :(

(#92) jeni válasza TROG AIR (#91) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

A dobozon is szerepel a 3 év garancia meg a Icon 7 honlapján is szerepel a 3év garancia a ternékeikre.
Szerintem érdemes elmenni a XIII.ker.PCX boltba és ott érdeklődni,hogy miért csak 1 év garancia van rá ha dobozon is szerepel a 3év garancia

Érdekes itt 3 év garancia szerepel a terméken

[ Szerkesztve ]

(#93) GabN73 válasza illusiON (#52) üzenetére

GabN73
(őstag)
LOGOUT blog

Kodiak powah :P

mai hszre válaszoltam....Okés,este van :))

[ Szerkesztve ]

Eladó M-Audio Q40 -----> http://href.hu/x/hv4r

(#94) TROG AIR válasza jeni (#92) üzenetére

TROG AIR
(fanatikus tag)

Mikor vettem a használt cuccok között hirdették,de bontatlanul...akkor kb 6.5 k volt az ára a bill-egér menüjükben lévő ugyanilyeneknek ,míg ennek meg 5k...
.így vettem...mindegy...max nem rajtuk keresztül gariztatom
majd hanem az icon 7 -nél.. :)

[ Szerkesztve ]

(#95) jeni válasza TROG AIR (#94) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

a számlát nézd meg,azzal sokra mész,mert a nagykerben cserélik egyből

(#96) bertike16

bertike16
(újonc)

Üdv Mindenkinek!

z300-as Icon7-es egeremmel az a probléma, hog ya görgető gumi gyűrű ragad és meg kéne takarítsam...

Van erre valamilyen mód? Szét lehet szedni az egeret kalapács nélkül?

Választ előre is köszi!

(#97) jeni válasza bertike16 (#96) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Szia
Azon a z300 egérnél nem ragad a kerék hanem megszorul idő után mivel az a csíkos gumis megnyúlik későbbiek folyamán. Azt ha vetted a boltban 3 év garival azt egyből cserélik újra. Nekem már 3 db-t cseréltek ki gariba.1 z300 és 2db z500.

Sose többet z300 és z500
hiába 3év garancia rá,fél éven belül elromlik. Ha nincs gari rá akkor szétlehet szedni és a nyáklapból kicsit lereszelni,egy kicsit meg emelni a kereket,és ha a tetőt ráteszed akkor a tető nyílásánál ahol még hozzá ér onnan is lereszelsz egy kicsit. Ugyanis maga a görgőből nem érdemes mert akkor nem lesz olyan szép,vagyis tojás alakú lesz.

Amúgy nagyon kényelmesek főleg a Z500,de a görgő miatt szarok azok,hogy a tekerésnél elnyúlnak kissé,és emiatt akadnak meg egy irányba való elforgatásnál.

(#98) Kelvin válasza jeni (#97) üzenetére

Kelvin
(őstag)

Így van, senkinek sem ajánlom az icon7 egereket. A görgő nekem is megadta magát és valahogy az egész olyan gagyi, anyaghasználat, kinézet. Nem is tudtam megszokni, vissza se küldtem gariba mert ebből nekem nem kell több. Nem is értem mért nem egy mx518-at vettem ebből a pénzből. Most már azt használom nagy megelégedéssel, ég és föld a kettő.

Senkinek nem ajánlom, igazi noname sz×r az icon7!

[ Szerkesztve ]

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#99) TROG AIR

TROG AIR
(fanatikus tag)

Mióta lecseréltem....nyugi van.....
....a Logitech nem csak ígér.....nyújt... :K

(#100) lalakov

lalakov
(tag)

Használ még valaki ilyen egeret? XP-n nem volt semmi bajom vele, de Win 7(64) alatt hiába állítom át a gombjait, nem működik. :W Se a régi, se az újabb driverével.

SGS JVU+CF-Root

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.