Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) ksasa

ksasa
(kvázi-tag)

Ötletes ez a Wii kormány, de mintha láttam volna már valami hasonlót.

(#2) DEJVID válasza ksasa (#1) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

Azt a Mario kart mellé adják. Kb ugyanez.

Az egeret meg nem értem, a Salmosa is kb ugyanez: Razer fapad edition

[ Szerkesztve ]

Én vagyok a PH! királya.

(#3) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennek a Razer egérnek most tényleg nincs semmi értelme, nincs olyan hely, ahova beékelődhetne, leválthatna valamit, stb. Ez most kifejezetten rossz.

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#4) Teszla_

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

A kormányt adták már nem egy játékhoz szerintem. Mind egy kaptafára épültek és 0 újdonság van bennük.
Az egér tényleg fapad kategória lehet így első ránézésre. Ennyiért meg sokallok 10e ft-nál is több pénzt. Annyiból szvsz sok olyan egeret lehet venni, ami többet nyújt ennél.

(#6) mephi666 válasza Duree (#5) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az 1db egér, csak 2irányból fotózva :) rendesen túl van árazva... ennyiért "nemfapados" logi-t lehet simán kapni... nem sok értelmét látom én sem... annak szánják, aki drágán alap egeret akar, ami azért razer? :F

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#7) Teszla_ válasza mephi666 (#6) üzenetére

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, ennyiért van logitech és ms egér is. Egy mx 518, vagy mx 1100 az én szememben többet érne.

(#8) Jhonny06 válasza mephi666 (#6) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nemfapados logit? Annyira a Logitech sem jó, sőt; nem jobb a Razernél. És ez sem fapados, csak nincsenek rajta plusz gombok. A többiben amúgy egyet értünk.

(#9) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tetszenek ezek a Wii-s cuccok :K

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#10) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

az egér fapad a kormány meg sablonos :)
retrózunk?:)

(#11) kukorizz

kukorizz
(lelkes újonc)

Jól fest ez az egér :)) Remélem az ára se lesz rossz :))

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

(#12) moli.hu

moli.hu
(senior tag)

apro problema, hogy a nintendo ajanlasa szerint a motionplus-rol tilos levenni a jacket-et, igy ez a kormany hasznalhatatlan.

(#13) lezso6 válasza moli.hu (#12) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Miért? A motionplus szenzora észreveszi, hogy nincs jack, és áramütéssel jutalmazza a szófogadatlan júzert?

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#14) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

A kormánynak van valami rögzítése? Mert anélkül elég vicces lehet használni... Kb, mint a kisfiam amikor a fedővel brümmög... :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#15) h-yle válasza atike (#14) üzenetére

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Pont annyi értelme van. :R ;]

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#16) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Razer egér nem igazán tetszik, de a kormány legalább olcsó. Bár egy heves autózásnál kipottyanhat az a kontroller...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#17) BemApo

BemApo
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez a Razer most tényleg csak 3 gombos ? Nem sok jövőt jósolok így neki, bár a dizájn jó :K

UpTheBruce!

(#18) Jhonny06 válasza BemApo (#17) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is itt van a sokgombos Lachesis és a két alapon kívül egyiket sem használom. :) Ez csak egy hülye reklámfogás, ami a felhasználók nagy részét egyáltalán nem érinti, nem csak ezért lehet jó egered.

(#19) BemApo válasza Jhonny06 (#18) üzenetére

BemApo
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem Razer DA -m van és eltudnék képzelni +1 gombot rá a jobb oldalra is, bőven ki van használva az 5+görgő, persze semmi másért csak hogy jó legyen a márketing :DDD persze a lachesis 9gomb+görgő meg 4000dpi az tényleg túlzás, az áráról nem is beszélve, teljesen fölöslegesnek tűnik és röhejesen drága is, de van akit ez elégit ki ;)

[ Szerkesztve ]

UpTheBruce!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.