Ez a Mionix nagyon felkapott márka lett. Vajon az olcsóbb, nem gamer egerek körében is neveznek?
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Ez a Mionix nagyon felkapott márka lett. Vajon az olcsóbb, nem gamer egerek körében is neveznek?
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Nem szoktam perifériákra sokat költeni, de ez a Gigabyte gyors-töltős egér nagyon bejön. Ha tényleg ilyen gyors, na jó ne is legyen, de pár másodperc alatt formába hozza az egeret legalább pár órás használatra, és az adatátvitel is kellőképpen gyors, akkor lecserélem a régi madzagos rágcsálót.
Kíváncsi leszek az árakra.
[ Szerkesztve ]
Azért egyszer kipróbálnám a Gigabyte Aivia M8600 Wireless Macro Gaming Mouse-t, mennyire töri az ember tenyerét.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Ez a Gigabyte egér úgy néz ki mint az új VGA dizájnja
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Jól néznek ki ezek az egerek!
Nekem ez az a billentyűzet nagyon bejön, vajon magyar kiosztással kapható lesz?
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
Szepek, az egerek, drotos verzioban nem lesz vajon kaphato a Giga egere, mert kulsore nagyon bejon. 
powerd by mango, no more droid
Nekem is úgy elnyerte a tetszésemet már csak a fogása érdekelne.
én nagyon hozzászoktam az A4tech hez mert piszkos kényelmes. de lehet beneveznék 1 ilyenre
persze csakis drótosban

A billentyűzet vezeték nélküli?
twitter: MatrixfanLive
Már most kapható igen hasonló megoldás a Giga kínálatában, és drótosban 
Gigabyte GM-M8000
Nekem mindkettő nagyon tetszik, csodaszépre sikeredtek
Lehet, hogy eladom a 2 a4tech-em, és veszek egy ilyet

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

uhh az a Gigabyte egér nagyon tetszik , a Lamborghini Reventon jut az eszembe róla ![;]](/dl/s/v1.gif)
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

A beépített akkumulátor 24 órás aktív használatot képes elviselni, ám akkor sincs gond, ha lemerülne, hiszen a QSBS technológia rendkívül gyorsan cseréli a telepet. A vállalat egészen pontosan 0,1 másodperces időtartamot adott meg.
Ennek a GigaLOL marketing rizsanak fussatok neki megegyszer, mert meg a vegen az egyszeri gamer azt fogja hinni, hogyaz eger a torkolattuz erejet hasznalja az lemerult elem kivetesere, es az uj elem betoltesere.
(0.1mp alatt az egeret nem emeled meg, nem hogy akkut cserelj ropteben benne...)
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Ennek a 3200-as Mionixnak nagyon eltalálták a formáját. Nincs valami hasonló ergonómiájú egér más gyártók termékei között? /eléggé ismerős/
Sun Singletrack 26" átütős kerékszett eladó: http://href.hu/x/hvzt **** AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b

(Faxomat a PH intelligens hibajavitojaba.)
[ Szerkesztve ]

frankó egerek, ámbár én Logitech párti vagyok ... valahogy mióta élek azt használok, a legrosszabbtól a legjobbig mindenféle volt,
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Ez a Mionix rágcsáló nagyon szép lett. Van tapasztalatotok ezzel a márkával kapcsolatban?
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Nekem a billentyű jön be, lehet le is cserélem a Wave-t ha kapható lesz OLCSÓN
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

Ezek szerint Te vak vagy... xDDD
Amúgy gigabyte egeret SOHA se vaegyetek, ultrapontatlan a felülete MINDEN gamer egérpadon! Teszteltük... 100% Gagyi

nem találtam külön egér-vásárlós topicot, sz'al ide írok (ez lehet csak az én vakságom, mely esetben kéretik engem átirányítani
)
szóval van nekem egy a4tech XL750F egerem, ami teljesen korrekten szolgál vagy két éve, azonban a legutóbbi tisztítás során megsértettem a felületkezelést, ami nagyon zavar és úgy gondoltam lecserélem. a következők az opcióim (rendelni nem akarok a környéken ezek maradtak, amiket tuti be tudok szerezni és tetszenek:
A4Tech XL750BH ~5k
Roccat Kova ~10k
Microsoft Sidewinder X5 ~10k
(volt még Razer Abyssus ~9kért de neki túl kevés gombja van az én ízlésemnek)
tehát ezek közül melyiket érné meg legjobban megvásárolni? egész pontosan a roccat v az ms megér-e kétszer annyit mint az a4tech, amellett, h az egyik nem lézeres, a másiknak meg alacsonyabb a felbontása, mint a jelenlegi egeremnek?
Az analizáló elme élveboncolja az érzelmeket.

Pedig nem volt olyan melyre sullyedve a Melyik egeret topik...
[ Szerkesztve ]

Ahoj

Ez most a Sidewinder X8 vagy egy Gigabyter egér?????
Üdv
Tomi
[ Szerkesztve ]
"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."
Egy kb 1 éves topikot élesztettél fel, gratulálok a szintlépéshez, level 2 necromancer 
Egyébként a google képkeresővel 1 másodperc alatt megtudtad volna, hogy ez MS egér, sőt, ha új ablakban nyitod meg a képet, látszik a fájl nevében is.
http://zone.polomania.hu/