Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Az a fejhallgató nem rossz kütyü, nem csak sportolóknak lehet jó választás, hanem azoknak is akik utálják, hogy mindig, mindenhova beleakad az mp3 lejátszó kábele.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#2) doc

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"multimedias fejhallgato", jajj :DDD
amugy jo cucc, pont jo lenne egy ilyen snowboardozashoz :U

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#3) bigga

bigga
(tag)

A joyok elég átlagosak, meg ez az egyedi színvilág hmmm, csoda hogy nem azt írták rá hogy Sony, hanem M-Tech, a füles viszont egész jónak tűnik, de vétel előtt azért meghallgatnám milyen lehet.

" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

(#4) lujó55

lujó55
(őstag)

Fantasztikus dolgok ezek! Abszolut nélkülözhetetlenek! :U

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#5) Srodney válasza woland_y2k (#1) üzenetére

Srodney
(senior tag)

bizarr szerintem

(#6) Kobaljov

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

A fülesen a gombok elhelyezését még nem teljesen értem, a tarkóra kerültek? (vagy ezt fordítva kell hordani és a pántja a homlokon van)

(#7) Tomcat válasza Srodney (#5) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Én is azon gondolkodtam hogy ha a fülbe be van dugva ez a fülhallgató akkor a gombokat használat közben hogy nyomkodja a felhasználó? Találomra? Egyébként hol lehetnek a gombok a használat közben a felhasználó tarkóján, fejebúbján vagy a torkánál? :)

Tomcat

(#8) TESCO-Zsömle válasza Tomcat (#7) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem egyértelmű.

A tarkón vannak, gombbal felfelé. És nem hiszem, hogy 3 gombot olyan nehéz kitapintani...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#9) bsh válasza TESCO-Zsömle (#8) üzenetére

bsh
(senior tag)

gombbal lefelé

(#10) Atos23

Atos23
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem enyhén Motorola S9 koppintás :D

[ Szerkesztve ]

Eladó Acer 65-90W adapter, Asus 65 - 90W adapter - Ha sürgős kérlek írj PÜ-t vagy hívj fel telefonon 0630-2257059 - Egerben: http://href.hu/x/gfjs

(#11) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Es ez a teljes szerkezet a hallojaraton tamaszkodik? Mert akkor csak hason alvasra alkalmas. ;]

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#12) szaszabee

szaszabee
(fanatikus tag)

Zenélö hajpánt :D Jóó

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#13) Boxi88 válasza szaszabee (#12) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Tényleg érdekes megoldás :DDD

(#14) MaUser

MaUser
(őstag)

Futáshoz totál alkalmatlan lesz a füles a hátsó túlsúly miatt... Másrészt jól látom, hogy agybadugós? Köztéri sportoláshoz ezzel használhatatlan (bár suicid hajlamúknak és emosoknak lehet bejön ;] ).

Ami nekem számtalan próbálkozás után bejött futáshoz az a Sennheiser PMX 80 [link] és egy Sansa clip+. A füleshez van csipesz, simán odafogatja az ember a póló gallérjára a kábelét (fejmozgásnak elég helyet hagyva), Sansa rácsiptet az övre, a fölös kábelt meg bebuktat a melegítő/rövidnadrág gumírozása mögé és lehet is maratont futni. Ráadásul egész tűrhető a hangja ennek a combo-nak és nyitott is a füles, hogy halljunk is valamit a külvilágból.

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#15) zotyi85

zotyi85
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Media-Tech 3MOTION MT830 elfogadnám :)

http://logout.hu/blog/zotyi85/index.html

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.