Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) decibel

decibel
(fanatikus tag)

Nagyon profi összeállítás. A konzol vs pc téma is jól körbe lett járva, és végre valaki vette a fáradságot, hogy rávilágítson a "rejtett" költségekre is.

"you are a monkey poo-poo"

(#52) kohi válasza rudi (#44) üzenetére

kohi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nagyon jó is teszt volt :) én is folyamatosan 2-3 havonta nézegem a hardverek áralakulását. lassan már 5 éves a gépem és lehet le kellene cserélnem, de én alap konfigra gondolok.
egykérdés ez a gigabyte alaplap enniyre jó alapnak számít? :) én ey asusra gondoltam korábban de lehet megfontolom :)

(#53) KBB

KBB
(kvázi-tag)

A legtöbb PC-snek szvsz a konzol egészen addig felejtős, amig nem lesz normálisan supportálva az egér meg billentyűzet.

by KBB

(#54) ksasa

ksasa
(kvázi-tag)

Kicsit unalmas már ez a konzol-pc összevetés, mert igazából ez olyan, mintha egy hűtőszekrényt akarnék egy mosógéppel hasonlítgatni. Persze attól még a cikk nagyon jó. Úgyis mindenkinél a játékfelhozatal a döntő. Ezért döntöttem az x360 mellett, objektíven, mindenféle érzelmektől mentesen. Éveken keresztül én is pc-vel toltam, de igazából kezdett ellaposodni az egész játékfelhozatal és a kicsikémet már csak a puszta pc-s funkciójára használom. Úgy gondolom, hogy a warez megölte a pc-s játékipart, így a játékfejlesztőknek egyre inkább csak egy járható(bb) út maradt, az pedig a konzol. Szerintem a crytekes srácok is hamarosan beadják a derekukat és még az idén elkészítenek egy nextgen átíratot legújabb remekükből (legalábbis újra szárnyra kelt egy pletyka miszerint...de ki tudja). Kissé le lesz butítva?! Nem izgat. De legalább úgy fog futni, ahogy kell. Mert itt a célhardver miatt bizony nincs mese. Az igazán jó játékokat amúgy sem a grafika teszi naggyá. A cirka 5 éves kifutási idő meg bőven elég arra, hogy összegyűjtsem a pénzt egy újabb nextgen csodára, ami újabb 4-5 évre megint elszórakoztat.

(#55) rudi válasza Valdez (#49) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lehet, hogy az alap 8600 GT-nél 15%-kal gyorsabb az X1950 Pro, de alig van gyárilag alap órajeles 8600 GT, és szinte kivétel nélkül rájuk lehet pakolni 30-40%-ot órajelben, amire az X1950 Pro azért elég ritkán képes. Meg minek hangsúlyozzam, hogy változott a játékok felépítése is, erősebben kihasználják a puszta shaderes számolást.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#56) VaniliásRönk válasza rudi (#44) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Sokkal jobb egy GA-MA69G-S3H (tapasztalat), és nem is drágább. (max. 1k a difi)

Szerk.: "erősebben kihasználják a puszta shaderes számolást"
De szigorúan csak a PS-t, nehogy megfeküdjenek szegény GF8-ak. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#57) MegalodonS válasza dragonfx (#12) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

" 8800as Geforce-ok csak hardcore gamereknek éri meg megvenni"
"Szeritnme 19"es tft fölé kár menni, mert oda a csodás grafikához sli kell, annyit nem ér.

Akinek 24"tft hasznal annak alapbol 8800 sorozatot kell valasztani sajnos mert 1920*`1200 felbontasban mar kell a teljesitmeny.Persze jon meg a haz csere a nagysaga miatt meg az uj tap is kell teljesitmeny miatt.

Szerinted 19" fole kar menni,sajnos ezzel nagyon nem ertek eggyet,mert eloszor latni kell,jatszani kell 24"tftn es utana le irni a velemenyed.

(#58) Valdez válasza rudi (#55) üzenetére

Valdez
(senior tag)

Tényleg nem kötekedni akarok, de a x1950proban eleve több a shader unit is :) 8600gt 32 unified, 1950pro 36 + valamennyi vertex. Tehát puszta shaderben is jobb az 1950pro. De azt elismerem hogyha mindkettőt húzzuk, akkor talán behozható a lemaradás a 8600gt-vel.

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 955BE, 4GB Kingston HyperX DDR3, MSI R6870 Hawk, Samsung SyncMaster F2380M

(#59) Raymond válasza Valdez (#58) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nezz mar meg egy cikket a ket chip architekturajarol legyszi...aztan vilagosabb lesz minden.

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#60) Valdez válasza Raymond (#59) üzenetére

Valdez
(senior tag)

talán valamit rosszul írtam?

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 955BE, 4GB Kingston HyperX DDR3, MSI R6870 Hawk, Samsung SyncMaster F2380M

(#61) VaniliásRönk válasza Valdez (#58) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Az X1950-ben magórajelen futnak a shader egységek, a 8600-akban meg 2-3x magasabban.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#62) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért az mondjuk elég gáz, hogy egy 2008-as csúcsgéphez odaír egy GTX-et, amikor nagyjából ugyanannyiért meg lehet venni két darab 8800 GT-t SLi-ben, a különbség pedig ég és föld.

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#63) Raymond válasza Valdez (#60) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Inkabb arrol lenne szo hogy a kettot nem hasonlithatod ossze a shaderek szama alapjan. Kezd itt: [link]

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#64) Valdez válasza Raymond (#63) üzenetére

Valdez
(senior tag)

Szerintem semmit.

(#65) Neoteric

Neoteric
(őstag)
LOGOUT blog

Hát először is grt az irományhoz, jól sikerült.
Pár hónapja énis kondolkoztam egy PS3on, még a 60gbos változaton( amúgy szerintem csak azt érdemes megvenni PSből mer, 3ra még elég kevés a game) , mert ugye nekem se egy mai darab a pcm és hát bennem is az volt hoygha veszek egy konzolt akkor az jó lesz pár évig és megy rajta minden... De ugye boltba már 60gbost nem lehet venni, használtan oylan 100-120 között van, és mivel nincs tvm, és monitoron nem akarom nyomni, ezért kéne egy normális tv is, mégha nem is lcd, de azis legalább 100k, szal ott vok h 200k. Aztán ott a gamepad, amivel nemtok megbarátkozni akárhogy is próbálkozok. Még az ien autós gammák úgyahogy elmennek, na de pl halózni vagy codozni gamepaddal... hát nem vmi élménydús..
Aztán még ott volt azis hogy én elsősorban fpseket tolom, azokat is onlineon, és hát már vannak ien lehetőségek konzolon is, azér ott nem az igazi fíling... (pl h lehet chatelni gamepaddal? egyáltalán lehet? ) A harmadik meg h ps3ra nincs chip (még) ,szal minden egyes game komoly pénz lenne, ami nem kis anyagi teher... (én pl nemtok megvenni 1 gamet és azzal jáccani 2 évig, hanem szeretem kipróbálni többet is..) Aztán van még1 ok, ami már nem annyira léyneg: páran itt már megfogalmazták, hogy a konzol csak egy doboz amit, bekapcsolsz és megy, ezzel szemben a pcnek lelke van, és az első beindítás, mikor az első ventik felpörögnek, és tudod hogy a te kezed műve (szal h te raktad össze...) az vmi más érzés... Lehet h elfogult vok... de szerintem van benn vmi igazság... :)

Szal személy szerint maradok PC nél. Amúgy meg nem hinném hogy leálnának a pcs gamekkel a fejlesztők, mert akkor nem lenne szükség a mennél jobb(és drágább) vgakra, széttunginolt procikra, 1kilós tápokra... azmeg nekik se bolt

bocs h hosszúra sikeredett, de írhatnékom volt...

[ Szerkesztve ]

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#66) feka007 válasza ksasa (#54) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem a Cryteket szépen kifizették a pc-s hw gyártók, ezért lett PC exklúzív, mert ha most megcsinálták volna egy időben X-re meg PS3-ra is, akkor biztos nem lett volna akkora bevételük a gyártóknak, mindenki nyomná konzolon... Épp most jelentették be a Far Cry 2-t konzolra is, és gépigényben legalább akkora lesz, mint a Crysis (már most 8800-at, meg 2 gigát ajánlanak hozzá), látványban meg biztosan nem fog sokkal lemaradni a konzolos változat sem...

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#67) syn7h37ic

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó lett a cikk. :C
Szerintem kár volt beleszámolni a monitort, a házat, és az egyéb külső eszközöket, mert regeteget dob az árakon. És ezekkel bizony lehet rendesen variálni is (bár ez egy nagy előnye a PC-nek).
Az viszont jól látszik, hogy a 22"-es kategóriában történt a legnagyobb áresés, a kisebb, és a nagyobb monitorok ára gyk. változatlan maradt.

(#68) Int3l

Int3l
(újonc)

van benne vetites
nVidia 3way SLI-nek ugyanis nem techdemoja a Crysis, legalabbis eleg szar reklam volna, mert a 3dik 88Ultra a 40FPS-re kb rapakol 3at 1920as kimaxolt grafika alatt
tehat 170ezret kirakni az ablakba azert hogy 40>43ra felmenjen az fps hat ezt meg az nVidiasok is belatjak hogy karcsu

Hard work pays off later. Laziness pays off now!!

(#69) decibel válasza feka007 (#66) üzenetére

decibel
(fanatikus tag)

Azért azt vedd figyelembe, hogy egy év különbség lesz a FC2 és a Crysis között, 2008 második felétől már remélhetőleg normális áron kapható lesz a 88gt/hd3870. Arról meg, hogy milyen különbség lesz pc/konzol verzió között nem érdemes beszélni amíg nincs az orrunk előtt.

"you are a monkey poo-poo"

(#70) feka007 válasza decibel (#69) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mostani állás szerint áprlisiban lesz FC2, az nem egy év. ;) Persze csúszhat, de attól még, hogy nincs akkora hypeja, még megjelenhet áprilisban, gondolom már nagyon rég fejlesztik fű alatt.

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#71) vedini

vedini
(őstag)

tetsztett a cikk, bár kitértem volna a 3850 és a 3870 CF-re is, mert költségkímélő és egyre jobban értelmet adó megoldás a 8800 ultrával szemben

workworkwork...

(#72) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

semmi

[ Szerkesztve ]

(#73) Bally

Bally
(senior tag)

Nem semmi, egy mai konzol kijön 100e alatt, amin minden rá irodott játék elmegy, pc-s vonalon csak a vga ennyi. Persze egy PC-t nem csak játékra lehet használni...

http://www.illatosut.hu/ - 14 nap az élet? | http://www.pwned.nl/ - cheater?

(#74) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Galaxy GeForce 8800 GTS 320 MB 74 200 Ft
:Y ilyet ki vesz?? Egyik helyen 140k a GTX a másikon 113k. Elírás lenne? :F:F :W

All Black...

(#75) feka007 válasza feka007 (#72) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja bocs, ez nem ide akart jönni. :Y :D :U

(#76) Bally válasza Stalker-2572 (#74) üzenetére

Bally
(senior tag)

Dátumot is nézz :S

http://www.illatosut.hu/ - 14 nap az élet? | http://www.pwned.nl/ - cheater?

(#77) Stalker-2572 válasza Bally (#76) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Dátum: 2008-01-05 :F

A cikket saját magával hasonlítottam össze. Nem értem.

All Black...

(#78) (Kolombusz) válasza Stalker-2572 (#77) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Khm, olvasd is el a cikket és le fog esni, hogy egyik másik táblázatban miért olyan amgasak az árak.

(#79) Stalker-2572 válasza (Kolombusz) (#78) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Ok, amint lesz rá időm :B

All Black...

(#80) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Király a cikk, jól mutatja az áresést is! :)

[ Szerkesztve ]

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#81) -=Lord Tom=- válasza Bally (#73) üzenetére

-=Lord Tom=-
(őstag)
LOGOUT blog

ha van egy szerényebb pc-d (mondjuk ami a belépőszintűnek van itt írva a cikkben) és arra ráköltöd egy konzol árát akkor egész jól használható lesz játékra is, sztem.

Jó cikk lett!

(#82) Des1gnR válasza WonderCSabo (#80) üzenetére

Des1gnR
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen áresés az jól észrevehető még ugy is hogy jobb cuccok vannak a júniusi és a januári gépek között bár én kicsit máshogy variáltam volna össze a gépeket hamár "játékgépek" :K

Gigabyte X38-DS5 alaplap 48 300 Ft
Intel Core 2 Quad Q6600 61 000 Ft
Zalman 9700LED
4GB GEIL BLACK DRAGON 1066Mhz
SLi 8800GTX/8800GT/G92/512MB
150 GB-os Western Digital Raptor merevlemez 49 500 Ft
320 GB-os SATA-300 merevlemez 17 700 Ft
NEC AD7173 DVD-író 7 000 Ft
Dell 2407 WFP 24"-os széles monitor 167 000 Ft
Cooler Master Mystique 632 miditorony 27 200 Ft
Corsair HX620
Logitech G5
Logitech G15 Update billentyűzet 19 200 Ft
Razer Exactmat egéralátét 6 500 Ft
Zalman Theater 6M mikrofonos fejhallgató 8 500 Ft

mod:Ez saját vélemény nem kell leugatni hogy ez is jobb meg az is... :U

[ Szerkesztve ]

(#83) djtoomi

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fenébe, dupla, légyszi töröljétek ezt...

[ Szerkesztve ]

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#84) djtoomi

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A legoclsóbba meg 800-asat ajánljatok, és 2db-ot, plussz 4500 az mi? :F :U
Na meg Logitech G11 és E2160,inkább valami olcsóbb bill és E4500 helyett...
Meg azért ne P35-DS3L lap legyen, hanem sima DS3. ;)

[ Szerkesztve ]

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#85) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gigabyte X38-DS5 alaplap 48 300 Ft
Intel Core 2 Quad Q6600 61 000 Ft
Cooler Master Hyper TX2 processzorhűtő 5 500 Ft
4 GB Kingmax DDR2-1066 RAM 28 000 Ft
Asus GeForce 8800 GTX 113 000 Ft
150 GB-os Western Digital Raptor merevlemez 49 500 Ft
320 GB-os SATA-300 merevlemez 17 700 Ft
NEC AD7173 DVD-író 7 000 Ft
Dell 2407 WFP 24"-os széles monitor 167 000 Ft
Cooler Master Mystique 632 miditorony 27 200 Ft
Corsair VX450450 wattos táp 16 800 Ft
Logitech MX 518 optikai egér 11 800 Ft
Logitech G15 Update billentyűzet 19 200 Ft
Razer Exactmat egéralátét 6 500 Ft
teflontalpak MX 518-hoz 2 000 Ft
Zalman Theater 6M mikrofonos fejhallgató 8 500 Ft
Összesen 589 000 Ft

Minek ilyen drága lap?P35-ös bőven elég lenne,mondjuk DS4.
Proci+hűtő mondjuk ok.
Ram inkább Geil v. más.
Kártya CF 3870.
36-os raptor elég lenne szerintem.
Házból egy Giga Triton v. Poseidon.
Nem értem minek 11 k-s egér,20k-s billentyűzet, 6k-s alátét és teflontalpak 2k.Nem hinném,hogy nagyobb lesz a teljesítménye ezektől a gépnek.Ezen simán lehetne spórolni.

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#86) djtoomi válasza Vandit. (#85) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lapból legyen Mondjuk Gigabyte P35-DQ6, vga-ból télleg CF-be HD3870, házból a mistique egy kalap sz@rt sem ér, inkább Cooler MAster RC690, vagy ennyiért már van Aurora, jobb helyeken már majdnem stacker 810, minek 150-es raptor?egy 74-es is bőven elég, és helyette inkább 2db 500-as WD,Ramokból fölösleges az 1066-os, G15 inkább felejtős...MX518 helyett G5 vagy G9, vagy MX Revolution, dvd íróból NEC-et senkinek!Hangos, és melegszik,Pioneer 212D annál inkább, egérpadnak nova winner,3k-ért sokkal jobb mint az exactmat, és annál a zalman fejhallgatónál van jobb is 8-ért a Zalman 5.1-es verziója, mikrofon nélkül, sokkal jobb. :K

(#87) faber24 válasza szasanyi (#1) üzenetére

faber24
(őstag)
LOGOUT blog

Azért ehhez had tegyük hozzá, hogy a konzol hiába bírja évekig lejátszani a cuccokat,
1. A fejlődés megy tovább, 1-2 év után a konzolok már messze nem ütik meg a mércét, újat venni meg több pénz, mint PC-ben ezt-azt lecserélni.
2. 2-3 évente a konzolokból is kijönnek újak. Ugyan ki játszik manapság a ma már 8-10 éves (nem tudom pont, mikor jelent meg) PS1-el pl?
3. Ha a géped normálisan karban tartod, fél-1 évente beleölsz egy kis kp-t, bírja az annyi ideig , mint a konzol.
4. Tény, hogy pár dologban (blue ray, stb) jobb a konzol, de pl. játékon és filmen kívül én még mindig nem tudnám sok mindenre használni, és az meg, hogy a cikkben is írták, vegyek még mellé egy laptopot is...na nem...
5. Én azt hiszem, a PC-s játékok még mindig alatta vannak valamennyivel a konzolosnak, talán több is van kicsit...még akkor is inkább amellett voksolok, ha esetleg (ld. Gears of War) várni kell 1 évet a PC-s portra...

Ez mondjuk személyes vélemény részemről, úgy, hogy minidg is PC párti voltam és maradok is, mivel ez a munka- és tanulási eszközöm is, amellyett, hogy szórakozási forrás (konzolból csak PS1 volt ezer éve, nem is lesz más mostanság, jöhetnek akármilyen csili-vili extra vackok...)

Ja, és most rendeltem meg egy elég jó közepesnek mondható (C2D 6550, Gigabyte lap, GF8800 GT, 2 giga 800 MHz ram, 320Giga winyó, Logitech egér, Cooler Master ház, Chieftek táp) konfigot, billentyűzet, monitor és DVD nélkül -ezekből jó a régi is- cakumpuder 195k-ért, tehát szerintem reális pénzből is lehet jó gépet összerakni...

[ Szerkesztve ]

(#88) Des1gnR válasza Vandit. (#85) üzenetére

Des1gnR
(senior tag)
LOGOUT blog

Jobban kijönnék a 8800GT Sli vel ;]
És hidd el kel az az egér nekem se véletlenül van G5-öm nagyon jó egér és ha lenen rá pénzem vennék hozzá egy exactmatot mert tudom menniyvel jobb lenne :K

(#89) djtoomi válasza Des1gnR (#88) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is G5-öm van, de G15 minek?AZ télleg fölösleges, max G11 ha annyira, de egy sima logitech elite is bőven jó... ;)

(#90) footy

footy
(senior tag)

Végre beletettétek a konzol dolgot. Helyes :C
A hozzászólásokban elég sok érdekes dolgot olvastam:

DeSanto Én azért egy fps-t nem szívesen nyomnék konzolon.
Gondolom nem nyomtál még Metroid Prime 3-at vagy Resident Evil 4-et Wii-n.
Meg fog változni a véleményed ha kipróbálod. :Y

Alex91 Es, ha a PC-dhez is veszel 4 db extra kontrollert?
Próbáltad már amit írtál? Teljesen esélytelen. 2 még működik de alig támogatják ezt a módot a mai játékok. Ma amikor már minden periféria USB-s akkor az a 4 port amúgysem hiszem hogy mindenkinek ott árválkodik.(Mert ugye különböző ütközések miatt nem tudod HUB-ra dugni őket.) :F

faber24
A konfigodban hol van pl. a blue ray lejátszó? 200K-nak a 3adából megveszed bármelyik konzolt (PS3 árából is le lehet vonni a BD lejátszó árát)

Saját vélemény:
A számítógép szerintem nem kifejezetten arra van hogy játszon az ember. Jó aláírom, hogy a jó öreg Neuman Jani bácsi is univerzális gépet tervezett, de egy Rolls Royce Phantommal sem gyorsulási versenyekre jár az ember azért mert 5,9 alatt van 100-on.

Az 580K-t ha valaki így is el lehetne osztani:

Nagyon játékos User:
Notebook: 150K (Mert ugyen ott van még a CS meg az SC aminek nincs párja azóta sem se pc-n sem konzolon)
PS3: 100K
Wii:50K (+30 controllerre)
X360:80K
LCD TV: 170K (vagy ha van akkor házimozira)

Közepesen játékos User:
Notebook: 150K
Wii:50K (+30 controllerre)
LCD TV: 170K (és vagy házimozira+80K)

Filmnézős Játékos User:
Notebook 130K
TV:350K

(A játékokat meg vagy meg veszed vagy nem, azt PC-hez és konzolhoz is ugyanúgy)

Annak aki képes 100.000ft-ot kiadni egy hardverért ami 1 év múlva "kidobható" természetesen továbbgörgethet nyugodtan a hsz-en.

[ Szerkesztve ]

Liter

(#91) balintka

balintka
(őstag)

NEC 7173 helyett tegyünk már bele 7203-at... Elég öreg modell már a 7173. Van 7191, és 7200 is már.

(#92) balintka válasza dragonfx (#12) üzenetére

balintka
(őstag)

Azért a Kingmax és a Geil mint márka közt van egy kis különbség... a 667 mhz-es ramot se kéne erőltetni...

(#93) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó cikk lett rudi, szépen összefoglaltad azt a véleményt, amit már lehetett olvasni tőled fórumok hozzászólásai között. :R

Számomra a pc-s játék ott kezd meghalni, hogy egyre inkább a nullához közelít a játékélmény. Ugyan kipróbálok pár jónak igérkező új címet, de pl. egy Tony Hawk 2-vel vagy egy Vice City-vel a mai napig jobban szórakozom, mint a rengeteg új játékkal. Habár azért a Gears Of War cooperativ módja tetszett...Vagy pl. Snes és Megadrive emulátorokkal ütöm agyon az időt. :))
Tehát 12 év pc-s játék után én is egyre inkább gondolkozok egy konzol vásárlásán, pc-s vonalon úgy tünik, hogy a nagy grafikai fejlődés egyre inkább háttérbe szorítja a lényeget, mégpedig a játékot, ami a grafikai motor mögött van...

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#94) MaciG

MaciG
(őstag)
LOGOUT blog

Jó kis teszt, grat :R

Bár szerintem a közepes játékos konifgba a HB3850 mellé a Intel Core 2 Duo E2160 helyett, bőven elférne egy E6550-en

BANZAII

(#95) VaniliásRönk válasza balintka (#92) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Milyen különbségekre gondolsz? :U

(#96) JoeYi válasza szasanyi (#1) üzenetére

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

és ami másik fontos dolog, és mindig elfelejtik a konzol vs pc összehasonlításban, hogy a PS3 Xbox360 gamék átlagosan 5000 forinttal drágábbak PC-s társaiknál, ami évi 10 játék esetében 50k, két év alatt 100k, és ha az alapgép 100k-s árát is hozzávesszük akkor már 200k-nál járunk, TV nélkül. Ennyiből már lehet korrekt PC-t venni.

Szerintem így teljes a kép.

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#97) Vandit. válasza Des1gnR (#88) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De az egértől nem lesz gyorsabb a rendszer. :P
Nekem 3 k-s egerem van és tudja amit kell tudnia. :)

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#98) N4r4ncs

N4r4ncs
(fanatikus tag)

Én a mostani gépem mellé hamarosan szintén PS3-al újítok,egyre kevesebb iőm van a PC-vel szöszmötölni,ha jácchatnékom lesz ott van a konzol..
Ráadúsul az Endwar és a Force Unleashed nem jön PC-re ezek pedig alapkövettelmények nálam. :U

[ Szerkesztve ]

Mátyással együtt az igazság is meghalt

(#99) Des1gnR válasza Vandit. (#97) üzenetére

Des1gnR
(senior tag)
LOGOUT blog

de nem is gémlesz ;] ;] :))

mod. egyszer én is veszek egy PS3-mat majd ha már olcsón adják mert kijön valami ujj :))

[ Szerkesztve ]

(#100) Johnny Cage válasza rudi (#29) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

Pedig a Panasonic-ban elvileg pont van beégés elleni védelem (a processzor kicsit arrébb mozgatja a fixen álló képrészleteket, pl. a TV logót).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.