A 3 gombos Raptor-ért 30€? Ennél azért jóval olcsóbb egy Diamondback 3G. 
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

A 3 gombos Raptor-ért 30€? Ennél azért jóval olcsóbb egy Diamondback 3G. 
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

Szerintem is,s jobban is néz ki !
Telefon : 70-403-8474

és az legalább nem copy, hanem eredeti
ez a verbatim meg eléggé vicces, a nano elnevezés meg... via után szabadon...
Miért van az, hogy ha egy cég kitalál valami fantázia nevet akkor a többieknek azonnal rá kell mozdulni és lemásolják azt? - költői kérdés
[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.
A Raptor razer koppintzás, a Verbánál meg érdekelne mennyivel emeli meg a hátulját az "kinyitott" állapotban? A képek alapján max 0.5-1cm-ről van szó, ami szerintem annyira nem helyspórolós
True Success is Blonde

Bioxar
. Hiába, jó érzés reggel fáradt fejjel a lényeget meglelni egy hírben 
# ANTAL Tuning #

Az Raptor eger amellett hogy ronda (kulonosen az a bazi nagy gorgo) nagyon gagyi munkanak nez ki...foleg az illesztesek. 
az egy dolog, h h néz ki a nagy görgő, de lehet, h kényelmes
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
Hogy ez a Raptor mekkora koppintás!
Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%
Mindemellett elég igénytelen terméknek tűnik...
[ Szerkesztve ]
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!
szerintem a görgővel nincs gond, kicsit olyan, mintha egy játék holdjáró kereke lenne, és ez pozitív élményeket juttat eszembe (szerintem nem csak nekem) 
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
Ja én nem e görgőre mondtam, hanem úgy mindenestől. A görgő még a legjobb részének tűnik 
[ Szerkesztve ]
8500 pénznél "jóval" olcsóbb a DB 3G? Mondd meg hol, mert veszek rögtön hármat 
Inkább a 3 gomb, amit mókásnak érzek egy "gamer" egérnél.

~8.800 Ft-ért lehet kapni 3G-t. A Raptor árához még az adót és a kisker hasznot is rá kell számolni. (Csak arra céloztam, mire ez ideér, simán 10k felett lesz.)
[ Szerkesztve ]

Nekem is Razer koppintásnak tűnik az a Raptor, és kicsit túlzásnak tűnik az ára is... de hát gazdaági válság van, cégek mennek tönkre ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

Ötletes ez az emelhetős egér, mert ugye laposabban is elfér a noti táskában, nem dudorodik, így esetlegesen nem szenved az ember a zipp-zárral/patenttal/tépőzárral, ha pont passzentos a tasi. (Bár nálam nem sokat számít ez az emelhetőség, mert amúgy sem simul az egér a kezembe... 1k-nál drágább egeret meg nem veszek.
)
Az a "gamer" egér meg cirka 10k-ért, kicsit túlzás... Ennyi pénzért már valóban jó "gamer" egeret lehet kapni, nem csak egy kékledes "gamerlookalike" egeret.
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

Designer szabadsagon? 
.::www.megadanceradio.hu::.
Ha az a lényeg, hogy kis helyen elférjen, akkor egy ilyen jobb megoldás. Elfér egy PCMCIA bővítőben, és az akksit is onnan tölti. Igaz, iszonyat kényelmetlen...

Amikor megláttam a címet, nekem is ez volt az első szó ami eszembe jutott 
Jól teszed hogy hármat veszel, amig kettőt gariztatsz, a harmadikkal tudsz játszani 
Sun Singletrack 26" átütős kerékszett eladó: http://href.hu/x/hvzt **** AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b
hát például [itt]. igaz nem újonnan, de az nem is volt kikötésed. mellesleg én is 7,5k-ért vettem az enyémet Dark-ban. 
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?
Ez meg mi

Én az összevethetőség végett a kinti árakat néztem, és sehol nem látok 39$ alatt DB3g-t. És nyilván nem használt, kéz alatti, seftes, meg szuperakciós kamionról leesett árakról beszélünk, amik egy-két boltban, ideig-óráig érvényesek, hanem a rendes, jogtiszta, tartós, átlagos bolti árakról.
De nincs ennek akkora jelentősége hogy emiatt itt rágjuk a centeket, csupán tévesnek tartom azt hogy azonos körülmények között a db3g olcsóbb, főleg jóval olcsóbb lenne, mint ez az egér.
vásárolható pótalkatrész Razer Copperheadhez 
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?