Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) TeeBee73

TeeBee73
(őstag)

A 3 gombos Raptor-ért 30€? Ennél azért jóval olcsóbb egy Diamondback 3G. :N

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#2) viszta99 válasza TeeBee73 (#1) üzenetére

viszta99
(fanatikus tag)

Szerintem is,s jobban is néz ki !

Telefon : 70-403-8474

(#3) benedekco válasza TeeBee73 (#1) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

és az legalább nem copy, hanem eredeti ;)
ez a verbatim meg eléggé vicces, a nano elnevezés meg... via után szabadon...
Miért van az, hogy ha egy cég kitalál valami fantázia nevet akkor a többieknek azonnal rá kell mozdulni és lemásolják azt? - költői kérdés :(((

[ Szerkesztve ]

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#4) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Tiszta Transformers... :DDD

(#5) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Raptor razer koppintzás, a Verbánál meg érdekelne mennyivel emeli meg a hátulját az "kinyitott" állapotban? A képek alapján max 0.5-1cm-ről van szó, ami szerintem annyira nem helyspórolós

True Success is Blonde

(#6) L4D1K

L4D1K
(senior tag)

Bioxar :DDD . Hiába, jó érzés reggel fáradt fejjel a lényeget meglelni egy hírben :)

# ANTAL Tuning #

(#7) xT4ken

xT4ken
(kvázi-tag)

Az Raptor eger amellett hogy ronda (kulonosen az a bazi nagy gorgo) nagyon gagyi munkanak nez ki...foleg az illesztesek. :N

(#8) Muton válasza xT4ken (#7) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

az egy dolog, h h néz ki a nagy görgő, de lehet, h kényelmes

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#9) vitko

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

Hogy ez a Raptor mekkora koppintás!

Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%

(#10) KicsiUbul válasza Muton (#8) üzenetére

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Mindemellett elég igénytelen terméknek tűnik...

[ Szerkesztve ]

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#11) Muton válasza KicsiUbul (#10) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem a görgővel nincs gond, kicsit olyan, mintha egy játék holdjáró kereke lenne, és ez pozitív élményeket juttat eszembe (szerintem nem csak nekem) :))

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#12) KicsiUbul válasza Muton (#11) üzenetére

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Ja én nem e görgőre mondtam, hanem úgy mindenestől. A görgő még a legjobb részének tűnik :))

[ Szerkesztve ]

(#13) Yaye válasza TeeBee73 (#1) üzenetére

Yaye
(őstag)
LOGOUT blog

8500 pénznél "jóval" olcsóbb a DB 3G? Mondd meg hol, mert veszek rögtön hármat :)
Inkább a 3 gomb, amit mókásnak érzek egy "gamer" egérnél.

(#14) TeeBee73 válasza Yaye (#13) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

~8.800 Ft-ért lehet kapni 3G-t. A Raptor árához még az adót és a kisker hasznot is rá kell számolni. (Csak arra céloztam, mire ez ideér, simán 10k felett lesz.)

[ Szerkesztve ]

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#15) Elijah Baley

Elijah Baley
(tag)

Nekem is Razer koppintásnak tűnik az a Raptor, és kicsit túlzásnak tűnik az ára is... de hát gazdaági válság van, cégek mennek tönkre ;]

"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

(#16) shadeofme

shadeofme
(tag)

Ötletes ez az emelhetős egér, mert ugye laposabban is elfér a noti táskában, nem dudorodik, így esetlegesen nem szenved az ember a zipp-zárral/patenttal/tépőzárral, ha pont passzentos a tasi. (Bár nálam nem sokat számít ez az emelhetőség, mert amúgy sem simul az egér a kezembe... 1k-nál drágább egeret meg nem veszek. :D )
Az a "gamer" egér meg cirka 10k-ért, kicsit túlzás... Ennyi pénzért már valóban jó "gamer" egeret lehet kapni, nem csak egy kékledes "gamerlookalike" egeret.

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#17) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Designer szabadsagon? :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#18) KicsiUbul

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Ha az a lényeg, hogy kis helyen elférjen, akkor egy ilyen jobb megoldás. Elfér egy PCMCIA bővítőben, és az akksit is onnan tölti. Igaz, iszonyat kényelmetlen...

(#19) sp@rtan válasza littlelion21 (#4) üzenetére

sp@rtan
(senior tag)
LOGOUT blog

Amikor megláttam a címet, nekem is ez volt az első szó ami eszembe jutott :DDD

(#20) Tomi_Sci válasza Yaye (#13) üzenetére

Tomi_Sci
(senior tag)
LOGOUT blog

Jól teszed hogy hármat veszel, amig kettőt gariztatsz, a harmadikkal tudsz játszani :)

Sun Singletrack 26" átütős kerékszett eladó: http://href.hu/x/hvzt **** AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b

(#21) DroneZ

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

na ennél már csak [ez] rosszabb

[ Szerkesztve ]

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

(#22) DroneZ válasza Yaye (#13) üzenetére

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hát például [itt]. igaz nem újonnan, de az nem is volt kikötésed. mellesleg én is 7,5k-ért vettem az enyémet Dark-ban. ;)

(#23) P.e.t.ya. válasza DroneZ (#21) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez meg mi :DD :Y

(#24) Yaye válasza TeeBee73 (#14) üzenetére

Yaye
(őstag)
LOGOUT blog

Én az összevethetőség végett a kinti árakat néztem, és sehol nem látok 39$ alatt DB3g-t. És nyilván nem használt, kéz alatti, seftes, meg szuperakciós kamionról leesett árakról beszélünk, amik egy-két boltban, ideig-óráig érvényesek, hanem a rendes, jogtiszta, tartós, átlagos bolti árakról.
De nincs ennek akkora jelentősége hogy emiatt itt rágjuk a centeket, csupán tévesnek tartom azt hogy azonos körülmények között a db3g olcsóbb, főleg jóval olcsóbb lenne, mint ez az egér.

(#25) DroneZ válasza P.e.t.ya. (#23) üzenetére

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

vásárolható pótalkatrész Razer Copperheadhez :D

(#26) TeeBee73 válasza Yaye (#24) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Például. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.