Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Franklin

Franklin
(senior tag)

Furcsa egy hírben látni a kategória tetejét és alját.

Kb. mintha egy cikkben jelenne meg egy új Suzuki és egy új BMW modell... :-D

(#2) Sasal1ty

Sasal1ty
(tag)

nemrosszak de maradok a4techél joaz.

HTC Sensation, Iphone I4S , HTC Titan

(#3) JanR válasza Franklin (#1) üzenetére

JanR
(őstag)

Uj BMW es uj Suzuki addig oke, de a Suzuki az optikai tuningos :D

Nagyon undorito a Trust, szerintem, de az is biztos, hogy soha nem vennek... Egyszer mar porul jartam a 'Predator' tipussal!

www.oaziscomputer.hu

(#4) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem rosszak az egerek, de nekem személy szerint a Logitech G5 és G500 formailag is jobban bejön.

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#5) Kissjeno

Kissjeno
(tag)

Már volt nálam Trust Gm-4800 egér de ezeknek a bal oldalsó gombjai még hátrább vannak mint annak voltak pedig már ott is majdnem kitört a hüvelykujam hogy visszanyúljak addig.

Egyébként aki fogott már 4800-as egeret az tudhatja, hogy igencsak odaver a Logitech minőségnek.

(#6) szaszayanou

szaszayanou
(fanatikus tag)

az mx 518-nál még nem találtam jobbat

(#7) bolvar válasza szaszayanou (#6) üzenetére

bolvar
(fanatikus tag)

Hát ezek az egerek:Dvicc:Da legtöbb profi játékos még mindig M.s 1.1 vagy 3.0 játszik egy lanon néhol 1-2 mx 510v518 de semmi ilyen batár dögöt nemlátni:D

énis a jó öreg 518 nyüstölöm mert amiket manapság kiadnak "gamer" egerek inkább valami futurisztikus fegyvernek jó de játszani nem:D

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#8) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Razer se sokkal jobb mint az NV :DDD
egykicsiide egykicsioda és kész az új drága egér :U
Én már nem tudom észrevenni 1800 és 3500 dpi között a kül-t..

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#9) mindfreak

mindfreak
(őstag)

Kár, hogy a DA lakkozott anyagát nem cserélik le. Szerintem túlságosan is gyűjti az ujjlenyomatokat, karcolásokat és könnyen ragadóssá is válik egy idő után. Majd a harmadik releasenél... :)

(#10) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Egy jó giga m-6880 tökéletesen elég. Ráadásul 3k alatt van. :DDD

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#11) Fáraó

Fáraó
(őstag)

"Az egér 1000 Hz-es mintavételi frekvenciával dolgozik, 1 ms-os válaszidővel."
Az ilyen egeréknél ez hogy megy? Vajon minden tizedik lépésre reagál vagy a ki nem mutatott 10 lépés vmilyen függvényében válaszol?

[ Szerkesztve ]

VIGYORRRGAZMUS.....

(#12) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Jo pofak ezek a GXT egerek.

(#13) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Trust, de csúnya :Y :D

(#14) Csaber

Csaber
(kvázi-tag)

egyik sem tetszik :( mondjuk 16K sem adnék egérért az biztos

(#15) SP!T válasza Csaber (#14) üzenetére

SP!T
(őstag)
LOGOUT blog

Én sem, de pro gamerek érthető, hogy kiadnak ennyi pénzt.

[ Szerkesztve ]

(#16) JanR válasza SP!T (#15) üzenetére

JanR
(őstag)

Ez nem 'pro' gamer-segrol szol, inkabb parasztvakitasrol...

Mert nem hogy rondak ezek az egerek, de meg kenyelmetlenek is, foleg a trust-ok, szerinte! :(((

www.oaziscomputer.hu

(#17) kovsol válasza bolvar (#7) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

szintén MX518 használó vagyok, még ezer éve vettem amikor nagyban toltam a warcraft3 -t meg utánna a BF2 -t, azóta is remekül szuperál nem is fogom lecserélni amig darabokta nem megy a kezem alatt :B

(#18) P00By: én szétkaptam a kicsikét és újra összerakás után megszünt a fura katintási hang, piszokkal ment tele és azért volt olyan nálam

[ Szerkesztve ]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#18) P00By válasza kovsol (#17) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

:K A bal gombnak már igencsak csúnya hangja van :U :D Mondjuk nem zavar :)

(#19) superecneB válasza SP!T (#15) üzenetére

superecneB
(őstag)

A pro gamerek 5000ft os ms 1.1a val játszanak meg 3.0val elvétve vmi régebbi mx5XX, illetve játszottak, az utóbbi 1-2 évben felvásárolta őket a razer és a steelseries

(#20) kovsol válasza superecneB (#19) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

én ms 1.1 -t próbáltam tökéletes az is
a razer egerek fogása nekem kényelmetlen :(
az mx500-510-518 fogás viszont számomra tökéletes
igazából nem hiszem, hogy bárki jobb játékos lesz attól ha mondjuk egy mx500 -t lecserél mondjuk egy G5 -re pedig papíron menyivel jobb egy g5

[ Szerkesztve ]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#21) SP!T válasza JanR (#16) üzenetére

SP!T
(őstag)
LOGOUT blog

Én nem is erről a két egérről beszélek... Csak egy reakció volt az előttem írt hozzászóláshoz, hogy ettől függetlenül megértem ha valaki ennyi pénzt áldoz egérre.

(#22) xeon.Szabi

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Ez a Trust 14S undorító.

Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

(#23) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Az tuti, hogy szert fogok tenni a Razer DeathAdder felújított egerére. :K

(#24) Tomi_Sci

Tomi_Sci
(senior tag)
LOGOUT blog

Minden tiszteletem az MS 1.1A nak, de eljárt felette az idő, kis érzékenységen pontatlan es felrant. Elleneb a 3.0 egy igazan jó egér :) Semmi csili vili, csak kőkemény progameing :D
A Razer DA uj verziója miben is különbözik a régitől? Felbontás? Mert ha igen, akkor felesleges lesz cserélni. Elvégre a jót nem kell bolygatni.
De azárt itt látszik már, hogy nem jött be a sok Parasztusz Vakitusz egér, és inkább visszanyulnak a gyökerekhez :)
Lásd mx500-> mx510 -> (najó ezek azért nem voltak annyira tökéletesek) mx518 -> G5 (rev 2)-> G500 , vagy DA -> DA2. Biztosak lehetnek benne hogy előbb veszik meg a mar bizonyitott tipusokat, mint egy G-akárhányezrest, vagy egy 8csilliárd DPI -s razert. Legalábbis aki tényleg komolyan gondolja :)

Egy elégedett G5 tulaj :) (volt DA-m , 1.1A-m , 3.0-m is)

[ Szerkesztve ]

Sun Singletrack 26" átütős kerékszett eladó: http://href.hu/x/hvzt **** AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b

(#25) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

USB csatlakozója a jobb jelátvitel érdekében aranyozott

A szokasos parasztvakitas, ilyen kis sebessegu digitalis jelnek tokmindegy, milyen a csati.

Analog jelnel megertenem, hogy kulonben torzulna a jelforma, vagy par mHz koruli digitalisnal mar annyira szetkenodik a negyszogjel, hogy a dekoder felreertelmezi, na de par kHz-nel???

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#26) nyunyu válasza Fáraó (#11) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

"Az egér 1000 Hz-es mintavételi frekvenciával dolgozik, 1 ms-os válaszidővel."
Az ilyen egeréknél ez hogy megy? Vajon minden tizedik lépésre reagál vagy a ki nem mutatott 10 lépés vmilyen függvényében válaszol?

Masodpercenkent 6000-szer fenykepezi az asztalt az optikai/lezeres szenzor, igy csak ki bir szamolni 1000 elkuldendo koordinatat :))

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#27) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

DeathAdder-mintha a Lachesis klónja lenne,bár az max.4000dpi-vel rendelkezik,és az ára 50-60 euró között van,de másban szinte ugyanat(1000 Hz,1 ms válaszidö).....nemrossz :K de azthiszem maradok a Lachesis-nél...
Trust az ára végett érdekes vélasztás lehet,igaz optikus,de annyit megér :K

Nyunyu-parasztvakitás az aranyozott USB csati,ez igaz de a Razer egér tényleg jó :U

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#28) Sareth

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Ez a GXT kicsit hajaz a Logitech G9-re. Én sokat vacilláltam mielőtt megvettem a G9-et de nem bántam meg. Nem túl olcsó az igaz (és nem is a legszebb) de szerintem fenomenális ha lehet ilyet mondani egy egérre :)
Ezt csak azért említem mert a másik lehetséges esélyes a Razer Deathadder lett volna :)

„Jézus, Buddha, Lao-ce és Krisna és gonzzo410! ¤ http://www.youtube.com/watch?v=P6UgjLFEOhc ¤ Dubstep® Alliance ¤ Okay, fuck* it, I lied it's drum and bass.. what you gonna do!? ¤ Remélem 129+ értékelés mond neked valamit!

(#29) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ejj ha, de ocsmányak azok a Trust-ok :DDD

(#30) superecneB válasza Tomi_Sci (#24) üzenetére

superecneB
(őstag)

Az 1.1a ban és a 3.0 ban ugyn az az optika van. Az mx500 pedig a logitech legjobb egere, igen az optikája is annak volt a legjobb ha kicsit körülnézel tesztekben érdekes dolgokra bukkanhatsz hogy veri szarrá a mai egereket 1000hzn.
Nem is tudom miért esnek hanyatt az emberek az 1mstől mikor már az ősrégi 3.0 is el lehet érni mx500 al is stb... jó nem gyárilag , de kb 2 kattintásból és baja garantáltan nem lesz

[ Szerkesztve ]

(#31) Sanyix válasza luw2win (#8) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

senki sem, de a pr0 gémerek azt hiszik ettől jobban játszanak :D
Amolyan földművelővakítás.

[ Szerkesztve ]

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#32) Sareth válasza Sanyix (#31) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Sanyix - nem kötekedésből de szerintem ha napi 8-9 órát ülsz a gép előtt totál nem mindegy milyen egérrel dolgozol (jobbesetben játszol). Direkt bevittem az otthoni G9-et a munkahelyemre és a Photoshop is teljesen más értelmet kapott a korábbi A4Tech után. Megjegyzem ez egy nem „pr0 gémer” személyes tapasztalata.

„Jézus, Buddha, Lao-ce és Krisna és gonzzo410! ¤ http://www.youtube.com/watch?v=P6UgjLFEOhc ¤ Dubstep® Alliance ¤ Okay, fuck* it, I lied it's drum and bass.. what you gonna do!? ¤ Remélem 129+ értékelés mond neked valamit!

(#33) Tolkarius

Tolkarius
(kvázi-tag)

Jajam, egészen más milyen egy ilyet fogni, és dolgozni vele mint egy hagyományossal. Sokkal komfortosabb, főleg ha az ember az egeret használja sűrűn...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.