Szóljon, aki végig tudta nézni az összeset. 
TRON addict

Szóljon, aki végig tudta nézni az összeset. 
TRON addict

Az első felét meg bírtam nézni, de nem bírtam tovább.
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

Én őszintén megmondom, láttam már pár japcsi reklámot, és pont ezért inkább meg sem próbálom bármelyiket is megnézni ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Egyszerűen imádom őket. A stílusuk (ami nem létezik), esetlen, de tele van alázattal.
És dögöljek meg, ha a kiugró zoom nem fallikus szimbólum!
[ Szerkesztve ]
We are Outcast Consensus 1

És még csodálkozunk, ha egy-egy japán gyártó nem érti meg az európai felhasználók igényeit.

nem kellene megértenie. egyszerűen csak le kéne gyártania.
http://mlzphoto.blog.hu/

Igen sajátságos az a tipikus japán naivitás ami ezekből a filmekből árad. Más világ, más értékrend és más kifejezésmód árad a válogatásokból. Ma már nem kicsit megmosolyogtató ez a stílus.
Ettől függetlenül amikor én az első komolyabb SLR gépemet egy Nikon N50-est vettem '94-ben a megjelenésekor ezeket a reklámokat még hírből sem láttam. De ha láttam volna is akkor sem változatta volna meg az elképzelésemet a tervezett gépvásárlásról. 
Tomcat

Végignéztem! (szinte
) A Canon animéje fájt a legjobban. Az óótoboy és wonderlánd mindent vitt
A Pentax és a Oly már közel sem volt ennyire bárgyú. Na és amilyen aláfestő zene ment a reklámok alatt, azzal tényleg büntetni lehet.
Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

Úgy gondoltam, már miért ne menne? De a Canon végignézése után pár nap szünetet kell tartanom, olyan szinten fárasztó. 

hát ezen elestem...
Nem merek belevági........ 
[ Szerkesztve ]
" Nosce te ipsum " http://tinyurl.com/86qvtpr
Zseniálisak, egyszerűen itt kezdődik a hardcore marketing.
A mostani japán fényképező reklámok ezzekkel összehasonlítva rengeteget finomodtak. Mostanában valamelyik zenei vagy közéleti híresség pózol az új gépekkel, egész kellemes muzsikával meg menő animációkkal, bár tagadhatatlan tény hogy az új reklámok már közel sem ennyire viccesek, mint az itt listázott régi gyöngyszemek. 
Earphones in. Volume up. Ignore the world.

Micsoda bugyuta filmek nyomi emberekkel. Csoda hogy ezekkel bármit is el lehetett adni.