Kinézetre nálam nem nyerők! De a többi rendben van.
www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!
Kinézetre nálam nem nyerők! De a többi rendben van.
www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

Az E50 szép, a többi nekem sem tetszik.
Üdv / Thx, BANDIIE
(#3) hejesírásó
az e50 stílusos a 46 os meg egyszerű.
a többi csúnyácska, nem szeretem a vastag kávát.
(#4) antikomcsi

Végre bővűl a 120Hz-es monitorok sora, ráadásul full hd-ben teszi ezt.
Na én ennek a tesztjére vagyok a legkíváncsibb, mert ígéretesnek tűnik.

Annyira azért nem néznek ki rosszul, legalábbis szerintem; kicsit vastag a káva az első két képen, meg az a színezés se hiányzik rá, de még vállalható.
Az viszont jobban érdekelne, hogy mennyivel takarékosabbak ezek. 5W? 10W? 15W? Megnéznék egy tesztet/összehasonlítást erről is, egy modern ledes 22-23" FullHD vs egy régebbi CCFL 24" WUXGA.
Nekem pont az E50 nem kéne, nem szeretnék az asztalomon egy ilyen lila borzalmat 
IBM pöcökegerek | Intel Pentium matricák --> http://bit.ly/eLWpUo

nem olyan csúnya az
Neked az lenne a legelfogadhatóbb öngyilkossági mód, ha leugranál az egódról az IQ-dra.

A többi túl szögletes. A lekerekített formái miatt tetszik jobban.
Üdv / Thx, BANDIIE

Az E50 nekem bejön. Mennyi a válaszideje?
Suhognak a Fuck.
Jön majd az Acer GD245HQ is 120 Hz-en full hd-ben. Az jobban néz ki, viszont csak 1 HDMI csatija van a DVI mellett. Csak győzzem kivárni.
LG Optimus 2X - v20l Hell_97 (BGB) - 725 RIL/BB

Csak a TN...
De legalább a háttérvilágítás komolyabb.
Nem tudom, hogyha 37-42"-os LCD TV-kbe - amik azért jóval többet tudnak egy közönséges monitornál - bírnak pakolni (P)VA meg IPS paneleket, akkor mi a francért kell még mindig a TN-nel szenvedni a 20-24"-os monitoroknál??
Egy normális, IPS paneles 22-24"-os monitor árából meg már egész jó, 37-40"-os FHD TV-ket lehet venni... szerintem egyértelmű, hogy melyik éri meg jobban. 
A 120 Hz-et megint csak nem értem, egy ilyen TN paneles monitornak már 2D-ben is jelentősen torzulnak a színei, szóval szerintem a polarizációs 3D-t se kellene feleslegesen eröltetni...
Te is fiam, Bluetooth?

Korábbi monitorjaik design-ja szerintem is szebb. Én is egy 24"os LG szerencsés gazdája vagyok, nekem bevált, TN paneltől amit el lehet várni azt tudja a monitor.
http://hardverapro.hu/apro/elado_uj_vroom_tok_ipod_touch_2g_3g-hez/hsz_1-50.html