Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"...a DirectX 10 API-val kompatibilis GeForce GTX 260M típusú grafikus modult használják, mely 1 GB-os GDDR3 szabványú fedélzeti memóriát alkalmaz. A grafikus processzor szerepét a 65 nm-es gyártástechnológiával készülő G92 chip látja el..."

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#2) marcias válasza lezso6 (#1) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Na ja. Cseppet sem megtévesztő... A legalsó kép viszont LOL. :DDD

(#3) devast

devast
(őstag)

Fedlapját kéne teflon bevonatúra csinálni, hogy ne égjen le a tojás meg a szalonna :)

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#4) F_Zolee

F_Zolee
(őstag)

Amilyen áron adják abból le merném fogadni, hogy 2 jó asztali gép is kijönne. ;]

(#5) b3er válasza devast (#3) üzenetére

b3er
(fanatikus tag)

Ez nagyonfájt.... :O :DDD :DDD
Eztbírom, GTX260M aztán van benne 112 SP, meg csak a dx10.1...
Én úgy vagyok vele egy notebook nem komoly játékra való, max 1-2 gamma eldöcögjön rajta unaloműzésként.

[ Szerkesztve ]

http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=73553

(#6) lezso6 válasza marcias (#2) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Odáig már nem voltam képes olvasni.

LOL, de mostmár látom ezt már az Anus is csak a zöld szemüvegeseknek ajánlja. :Y :C

[ Szerkesztve ]

(#7) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Nekem már a cím mindent elárul:) Külön-külön se kutya, de így együtt...

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#8) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

GeForce GTX 260M 112 SP-vel... :U Teljesitmenye egy desktop 8800GT "green"-el vetekszik... :DDD

(#9) nixx-21: ha 216 SP, a noti onolvadast vegez... :D

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#9) nixx-21 válasza lezso6 (#1) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

gusztustalan ezaz üzletpolitika :((( :((( vérpistike azt hiszi h kap egy 216SP-s GTX260 erre csak egy éppenhogy 9800GT-vel felérő teljesítményt kap :(

ATi érdekes módon nem csinál ilyet...mobility radeon 4870 800SP-s igaz csökkentett órajelek dehát ez elvárható mivel notebookba szánják de ez h az nv-nél nem is az a chip van benne......ez valami undorító

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#10) gfefe

gfefe
(őstag)

De azért nem rosz kis készülék ez....
multimédiás :DDD van benne. webcam... nagy vga... és még a sütési funkció is benne van... rá a serpenyőt kis olajat bele és már csinálhatjuk is a sültkrumplit :DDD

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#11) marcias válasza nixx-21 (#9) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Sajnos ez sincs már teljesen így. :(

(#12) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ősztől Vista? :U

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#13) Devid_81 válasza nixx-21 (#9) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Ezen azért én is kiakadtam, hogy az nV itt meg összevissza nevez mindent, így sem lehet már átlátni , hogy mi mire van nevezve asztali fronton...erre a notikba meg...áh hagyjuk :W :W
És akkor még az nV akar itt bekeményíteni note VGA fronton...hát van mit behozni neki. :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#14) t72killer válasza Devid_81 (#13) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lesznek azért neki komoly darabjai. Bár a GTX 260M helyett sokkal szivesebben látnék GTS 260M-et, ami kb uennyit tud, csak feleannyit fogyaszt, mint a GTX. Használják, ha már egyszer be lett jelentve.

GTS 250-260M+P9700-zal egy nagyon tuti kis gamernoti lenne, civilizált fogyasztás mellett.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#15) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elég kicsi a kijelző felbontása. Ha már multimédiás a gép. :U

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#16) P00By válasza lezso6 (#1) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Keverem-kavarom... :D

(#17) Atis707

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Zöldszemüveges pistike az alsó képen Nv-s hírben... :C Köszi abu! :))

Attila

(#18) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És ha nekem 10.1-es API kell? :(

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#19) t72killer válasza Napfénysüti (#15) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mit kezdenél 16"-on fullHD felbontással? az emberi szem felbontásának szvsz ez bőven elég, így legalább, ha valaki komolyabban játszani kezd natív felbontásban, legalább jól bírja majd a rendszer.

Ha fullHD-s filmet akar nézni az ember, arra meg ottvan az LCDTV vagy külső nagymonitor.

#18: noigen, emiatt is jó lett volna, ha a GTS 240-260M szériából válogatnak, vagy ATI 4670-4860-at tesznek bele. Ezekre a notikra nem fog felkerülni a windows 7 premium matrica, hiába kerülnek majd 2000+$-ba.

[ Szerkesztve ]

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#20) evone válasza nixx-21 (#9) üzenetére

evone
(őstag)

hmmmmmmmmmmm, "ATi érdekes módon nem csinál ilyet".

ez elég érdekes, nem tudtam hogy az nvidia gyárt notebookokat, raadasul erre is asus van irva. :( sajnos nem értem hogy jon ide az ati :S

ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

(#21) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

Elég az a 112 Sp ekkora kijelzőhöz, bőven! Ekkora felbontáson minden megy rajt csutkón :DD

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#22) Solten válasza evone (#20) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

"sajnos nem értem hogy jon ide az ati"

Akkor fusd at megegyszer amit irt.

(#21) darkarthur: 1366x768-on? Ja... :D

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#23) Gergő_ válasza Napfénysüti (#15) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

fél éven belül kibukna a vga teljesítménye az újabb és újabb játékoknál :P

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#24) t72killer válasza nixx-21 (#9) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Végülis nekem mind1, mit írnak rá, azt veszem meg a piacról, amire ár/teljesítmény rációban szükségem lesz. Remélhetőleg ez majd egy radeon 4860-ban vagy GTS260M-ben fog majd megtestesülni, vagy méginkább a DX11-es utódjukban, a jövő év elején.

Az NVidiától már amúgyis megszoktuk az idióta nevezgetést, elvégre milyen jogon hívnak egy asztali 8800GTS-t, ami 2006-os termék (G80) 2009ben GTS 250 néven?? (najó, pici ferdítés: a mostaniak G90b magosak, ami nemigazán több, mint a kisebb csíkszélességű változata a 3éves G80-nak) Aki értelmes vásárló, már régen rájött, hogy ne a matricát, mégcsak ne is a gyártót nézze, hanem hogy konkrétan az ő szükségleteinek melyik a legmegfelelőbb kártya.

[ Szerkesztve ]

(#25) lezso6 válasza nixx-21 (#9) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ilyen már eddig is volt.
Pl mobil 9600GT = 9650xx = 9700xx => ~9500GT [link]

(#26) evone válasza Solten (#22) üzenetére

evone
(őstag)

Mit kell ezen atfutni? egy asus notirol szol a hir de o azt emlegeti hogy az ati nem csinalt sose ilyet..

(#27) t72killer válasza evone (#26) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De olyant nem írt, hogy az ATI notebookot csinált. Azt írta, hogy az ATI notebook GPU-i közelebb állnak az azonos nevű asztali megoldásokhoz...

(#28) Ste válasza ^Clown (#12) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mivel csak dx10-et tud, nem kapna kellően "hangzatos" matricát a Win7 mellé. Ahhoz ugye min dx10.1 kell. Így marad a Pista

i7 proci ménem fért bele? :D így nem is igazán izmos. Mint Hajós Schwarzi mellett :D

True Success is Blonde

(#29) leviske válasza marcias (#11) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Merthogy? Mobility fronton egyedül a HD4860 lehetne megtévesztő... Desktop fronton meg úgy rémlik, hogy a HD4790 is 640SP-al érkezik, így nincs semmi átverés.

És azt hiszem, hogy a két cég politikája összesem vethető, miután az AMD termékek esetén a vásárló megkapja azt a teljesítményt, amit várt. (De bizony sajna becsúszik, hogy többet. Borzalom.)

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#30) ^Clown válasza Ste (#28) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Á, már értem, köszi! :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#31) janos666

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az EAX 4 gondolom realtek chippel megy, host based módban. Vagy beledrótoztak egy Creative chipet, és hardware-es? (Netán még ezektől is rosszabb, és nem a Creative adott szoftveres EAX 4-et, hanem a Xonar-okról megismert emulátort használják?)

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#32) Gergo88

Gergo88
(fanatikus tag)

hát igen legalább akkora kreténnek kell lenni mint a képen a srác, különben nem pazarlod ilyenre a pénzed

Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

(#33) marcias válasza leviske (#29) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Egy szóval se mondtam, hogy ugyanott tartanak. Csupán a 4700-as széria mixelése nem tetszik, illetve a mobil 4800-é. Nekem az tökre tetszett, hogy egy széria ugyanarra a GPU-ra épül. Ebben semmi átverés nincs, csak nekem jobban tetszik a dolgokat nevükön nevezni. :)

(#34) leviske válasza marcias (#33) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ebben egyetértek, mert nekem sem tetszik ez a kavargatás, de a kiszórás ezzel jár... A HD5-ösök már valószínűleg a felhalmozott raktárkészletekhez mérten elég közel vannak,ezért kell velük valamit csinálni. A hibás RV770-eseket kiszórják gyorsabban a HD4730-on, a bent ragadt, esetleg hibás RV790-eseket pedig a HD4790-en.

Senki nem jár rosszul... :) (Bár ezt Te sem írtad, de így kerekebb lett a befejezés. :DDD )

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#35) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerencsére idézőjelben van a notebook kifejezés. :U

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#36) t72killer válasza leviske (#34) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért mire a mobil radeon 5***-esek itt lesznek, eltelik még egy kis idő sajnos. De neked legyen igazad, és kerüljön a fa alá egy mobility radeon 56**-el szerelt noti:))

(#37) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez a GTX260M nagyon megtévesztö lehet,és sokakat meg is téveszt...a reális teljesitmény valahola 9600GT és a 9800GT között lehet....(egyébként ekkora felbontáson az átlag játék simán fut,elég)
ja egyetértek a notebook nem game-ra való,bár tény vannak-lesznek brutál erös hordozható gépek,de milyen áron?
na,én azért maradok az asztali vonalon ...

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#38) marcias válasza LackoMester (#37) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Na ja, csak ezt már nem nevezhetik el 9600M-nek, hiszen az sem egy asztali 9600GT teljesítményét hozza...

t72killer: Igen, meg egy 2GHz-es, 35W-os Propus. :D

[ Szerkesztve ]

(#39) Douwe

Douwe
(lelkes újonc)

Nem lenne rossz gép, de 2db usb nagyon kevés

(#40) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Akkor inkább már egy Alienware ;]

(#41) Napfénysüti válasza t72killer (#19) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ki beszélt full HD felbontásról? :F
Nekem 14,1-en van 1440*900-as wsxga+
Valami hasonlóra gondoltam. Kell a ráknak full HD ekkora kijelzőn. De azért ne már ilyen kis alacsonnyal szúrják ki a szemünket 16-os méreten. :D

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#42) t72killer válasza Napfénysüti (#41) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem 15.4"-on van 1280*800, és kényelmesen elég. A 1366x768 is kb ekkora pixelekkel játszik, nem hiszem, hogy szemcsés lenne. Így legalább jobban mennek a játékok is natív felbontáson.

(#43) evone válasza t72killer (#42) üzenetére

evone
(őstag)

Micsoda kompromisszum, 15"on ekkora felbontas = hányás. :) Foleg az 1280. Csak onnan tudom hogy láttam már. 14"on még talán talán elmenne, de azert ide is minimum 1440x900. 15"ba meg minimum 1680.

(#44) t72killer válasza evone (#43) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

26"-on van 1920*1200-am, az sem kisebb pixelméret... Mondjuk nem 30centiről nézem.

[ Szerkesztve ]

(#45) Napfénysüti válasza t72killer (#42) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Előző gépem 15,4 volt és 1280*800-as. Most 14,1 és 1440*900. Tartottam tőle hogy ez már túl nagy lesz a szememnek de kellemesen csalódtam. Kisebb monitorra is ugyanannyi kifér. Ha dolgozik az ember akkor meg nem mindegy. :)

(#46) t72killer válasza Napfénysüti (#45) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Munkahelyi notimnak van 15.4"-on 1680*1050es felbontása, ez kb olyan sűrűségű, mint a tiéd. egyszer összehasonlítom már, milyen képet ad a heroes5 az egyiken és a másikon. Talán a látványjavítók (pl anizo szűrés) jobban érvényesülnek, ha sűrűbben vannak a pixelek :U ?

[ Szerkesztve ]

(#47) Napfénysüti válasza t72killer (#46) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Engem a játékok nem érdekelnek nem azért vettem laptopot. Dolgozgatom rajta. Mellesleg alapból nem játékra lettek kitalálva csak sokan ezt nem látják be. Az én melómnál nem baj ha néha több dokumentumot tudok egyszerre nézni. Mondjuk az igaz hogy ezt a munkát nagyobb TFT monitoron végzem. De itthon is kellemesebb a wxga+ felbontáson ügyködni.
Te csak játékra használod a gépedet?

(#48) t72killer válasza Napfénysüti (#47) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Neem, dehogy:) főleg a munkahelyit nem, kapnék is érte a főnöktől:DDD Pl Labview-t és matlabot használok rajta, matlabnál végülis kb mind1, hogy mekkorában irogatom a scripteket, de labview-nál jól esik, ha elfér az ablakban egy-egy nagyobbacska driver. mondjuk a munka szempontjából a képminőség nem annyira számít.

3D-re egyelőre szintén nincs túl sokszor szükségem, viszont a CUDA-t/OpenCL-t tervezem majd kihasználni Matlabon vagy egyebeken keresztül, ha túlságosan számításigényes problémába ütköznék. - Ebből a szempontból egyelőre az nvidiónak áll a zászló, mert a CUDA már eléggé felhasználóbarát, több alkalmazás van rá, remélem idővel megegyeznek a GPU-gyártók, és lesz egy közös nyelv, amivel egyetemesen lehetne akár mindennapi feladatoknál (tömörítés, fotófeldolgozás) a GPU-kat és a VRAM-ot bevetni a gyorsítás érdekében.

[ Szerkesztve ]

(#49) Napfénysüti válasza t72killer (#48) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Labviewt én is használtam suliban. Matlab nekem kimaradt, az öcsém reszortja. :D

(#50) booss

booss
(lelkes újonc)

A vga kéne a gépből, egyébként asus-t inkább kihagynám :N

Ez egy ilyen stílus. Van, akinek bejön, van, akinek nem... Miért? CSAK. █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.