Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) pschio

pschio
(őstag)

Hát nem tudom. Nekem a Titánról még mindig az iszonyatos zaj jut eszembe. :(

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#2) WolfheartGR válasza pschio (#1) üzenetére

WolfheartGR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Vannak jó cuccaik is. Pl Nano Grease (nem a blue, az szr...)

Jól néz ki a Fenrir EVO. Bejövős. Kicsit giccses nekem az az arany színezés de jól néz ki maga a hűtő.

X6-osom nekem is van. Csak nem a Bmw-től, hanem a Microsoft-tól.

(#3) tikodi válasza pschio (#1) üzenetére

tikodi
(tag)
LOGOUT blog

nekem az, hogy egy idő után nem indult a venti, de ha elején meglökted akkor felpörgött :D persze egy idő után akkor se pörgött. szerencsére régen is plexi volt a gép oldala így láttam mit csinál a titán és nem baszta el a gépet.

(#4) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nem mintha egy kicsit is hasonlítanának azok a lapátok egy kukrira...

Si vis pacem, para bellum.

(#5) Arkar válasza WolfheartGR (#2) üzenetére

Arkar
(fanatikus tag)

Jól mondod , meg a fenrir még jól sikerült hűtő is, ráadásul 2009-es év egyik legjobb cpu hűtője , csak hát nálunk nem lehet kapni, pedig jó lenne!
Legalább ilyen szintű hőte lesz az új verzsion is, remélem :) !

Előbb utóbb minden szerszámból kalapács lesz! CPU HQ Tuning listák: Intel, http://cpu-tuning.joruska.com #... AMD: http://www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm

(#6) aero.

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért van sok hűtőnél "elnyomorítva" a heat-pipe-ok vége?

http://pc-style.hu

(#7) Probber válasza aero. (#6) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Le vannak zárva a csövek végei, ha nem így lenne, akkor a benne lévő folyadék/gáz a hőtől utat keresne magának a szabadba egy hangos durranás kíséretében. Ez ilyen biztonsági dolog. :)

[ Szerkesztve ]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#8) WolfheartGR válasza Arkar (#5) üzenetére

WolfheartGR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Utánaolvastam az elődmodellnek. Meggyőző a teljesítménye.
Gondolom azért ha nagyon akarja valaki akkor be tudja szerezni, max macerás kissé.
Viszont elmondhatja magáról, hogy eléggé ritka hűtője van.
Gondolkodóba estem én is pöppet, márt csak a farkasos témakör miatt is. Kedvelem azokat a cuccokat amik ezzel a névvel, megjelenítéssel (pl, póló, van jónéhány, tetoválás, képek, filmek, kár, hogy Scythe Fenriswolfot sikerült fszán túlárazni...) kerülnek a fogyasztói társadalom végtelen tengerébe.

(#9) aero. válasza Probber (#7) üzenetére

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az oké. Tisztában vagyok a heat-pipe fogalmával. De:

Pirossal látod azt, amit kérdeztem. Zölddel pedig a normálisan kinéző heat-pipe vég. Mi a különbség? Mert irtó ronda egy valami. Nekem számít. :DDD

(#10) Zolás válasza aero. (#9) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Amiket a gép nem zár le azt Pista bá lenyomja fogóval. Nem tudom mit nem értesz ezen.
A nagy gyártóknál meg már csak Pista bá van mert olcsóbb mint a gép :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#11) oneiros válasza WolfheartGR (#8) üzenetére

oneiros
(kvázi-tag)

Pedig van Mo.-n Titan nagyker, a Goldcomp.
Ha 2009 óta piacon van, akkor itt miért nem forgalmaznak ilyen jó hűtőt? :W
A Frostytech listáján a 8.[link]

Welcome to the Mod Men Show!

(#12) WolfheartGR válasza oneiros (#11) üzenetére

WolfheartGR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Olvastam én is, meggyőző. Ami a listán számomra mulatságos, az az 1. és a 7. helyezett. :DDD

aero (9):Akkor vegyél olyant amin vagy szebben van összeforrasztva/roppantva a hőcső vagy olyant amin az is le van burkolva aszt szvsz.

[ Szerkesztve ]

(#13) lujó55 válasza Zolás (#10) üzenetére

lujó55
(őstag)

Igaza van Aero-nak. Ez így akkor is ronda. Nem egy régi lehel hűtő kondenzvezetékéről beszélünk ami amúgy sem látszik, mert Juli néniék jól beforgatták a frigót háttal a falnak, hanem vannak moddingolt házikók, ahol még a kábelek is szépen katonás rendben állnak.
Az viszont meglepett, hogy folyadékkal vannak a hőcsövek itt is feltöltve. Minek? Van valami szivattyú ami áramoltatja, mert ha csak természetes sűrűség- konvekcióról van szó, akkor egy nagy gány és parasztvakítás az egész! :(((

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#14) pottyantós

pottyantós
(senior tag)

Az a Kukri hasonlít a Coolink Swif ventire...

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#15) aero. válasza lujó55 (#13) üzenetére

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hő hatására áramlik a heat-pipe csövekben a gáz. Van a ph-n róla cikk, érdemes átolvasnod. Ha nincs benne az a gáz, akkor jelentősen leromlana a hűtési teljesítmény.

(#16) WolfheartGR válasza lujó55 (#13) üzenetére

WolfheartGR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ronda, nemronda. Nemtetszik, mástveszel.
A cikk amit aero említett. Átolvasás után érteni fogod mitmivan. :)

[ Szerkesztve ]

(#17) nednez

nednez
(kvázi-tag)

Nekem a Titan márkáról a gagyiság,búcsúsi termékek jutnak az eszembe :U de a színük is rájátszik :DDD :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

Nagy tételben veszek hardvert pü-ben keress ha van valmid !!!Mielőtt hívsz írj üzit nem akarok keverést !!!

(#18) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

De kiváncsi lennék rá,hogy hány orán át "Nem lazítottak a nyáron a Titan mérnökei" mire ezt összehozták.
Én valahogy ugy látom,hogy a nagyja forma ,technika adott amin ha változtatnak akkor csak elronják.
A többit meg csiszolni kell csak.
Bár én még egy processzor hütőt sem csináltam... :)

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#19) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Lehet, hogy most jó páran megköveznek, de nekem ebben a kategóriában az egyik hűtő olyan, mint a másik...

(#20) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Nahát, még vannak új termékeik? Olyan rég halottam már róluk. Pedig régen sok titán bordát használtam, még az athlon xp-k idejében. Az akkoriban nagynak számító rézmagos darabok, egy jófajta nagylégszállítású 8-9 centis ventivel teljesen jók voltak tuningra.

A sok elhulló gyártó ,melett végre egy jó hír, hogy a Titán még talpon van. Az egészséges verseny jegyében további sok sikert nekik.

(#21) Phvhun válasza aero. (#9) üzenetére

Phvhun
(fanatikus tag)

Elvileg ugy is meg lehetne oldani, hogy menetet vágnak a csőbe és hernyócsavarral zárják le, így lenne a legszebb, csak sokkal több vele a munka.

wnbcbrg | EVE Online main char : Faeyan Piraat

(#22) Ribi válasza Phvhun (#21) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Menetet vágni, hernyócsavar ? Felesleges munka + azt is kell tömíteni+ hülye user kicsavarja.
Szerintem sehol sincs hernyócsavaros megoldás. Főleg hogy az a réz cső nem egy fűdekemény anyag és tartok tőle nem szeretné a csavarozást.

(#23) Phvhun válasza Ribi (#22) üzenetére

Phvhun
(fanatikus tag)

Tudom, ez csak tényleg csak akkor lenne szükséges, ha "tökéleteset" akarnának alkotni, de persze csak egy nagyon szűk rétegnek lenne szüksége rá.

wnbcbrg | EVE Online main char : Faeyan Piraat

(#24) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát a Titán sohasem tartozott az élgyártók köze,a termékei erösen közepes szinten voltak,kíváncsi vagyok,hogy ez mostanra mennyit változott

(#25) zazahoho válasza aero. (#9) üzenetére

zazahoho
(őstag)

Scythe Mugen 2 megoldotta ott is így vannak elzárva a csövek,csak tettek rá kupakot ,mai kb 3 ft/db :DDD ,de sok nagy nevű cég ezt már nem bírja kigazdálkodni :(((

[ Szerkesztve ]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#26) Gabboo

Gabboo
(tag)

Nekem tetszik.

--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

(#27) lujó55 válasza WolfheartGR (#16) üzenetére

lujó55
(őstag)

Köszi! Már világosság van az én fejemben is :R

[ Szerkesztve ]

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#28) nuendo

nuendo
(kvázi-tag)

hát..nem tudom ti hogy vagytok vele, de a 25dB zajszint nekem sok :DDD

(#29) daru

daru
(kvázi-tag)

nekem tetszik ez a hűtő,,gondolom az ára se rossz.

cod4---- 87.229.77.165:28973 W.o.T., Xfire:Szivacs75 ,,Az életem szomorú, de legalább a fizetésem nevetséges!" (ToPy)

(#30) lizRRR válasza daru (#29) üzenetére

lizRRR
(őstag)

Tetszik nekem is de neonnossal , mien faszán nézne márki ! :K

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

(#31) savanyaw

savanyaw
(újonc)

Sziasztok!

Eladó ilyen tipusú (Titan Fenrir EVO TTC-NK85TZ/CS2(RB)) hűtő, bontatlan csomagolásban, Szegeden!
12.000 Ft/db, több darab is van belőle, ha többet rendelsz, akkor az ár változhat.
Ha valakit érdekel szóljon!

Üdv!

Szebb Magyar Jövőt!

(#32) savanyaw

savanyaw
(újonc)

Inkább kövesd az apróhirdetéseim között!
Az ára jelenleg 7000 Ft/db.

[ Szerkesztve ]

Szebb Magyar Jövőt!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.