Újabb topik a "mire jó a gamer laptop" jellegű hozzászólásoknak.
Hatalmas hiba egy DX10.1-es grafikus vezérlő.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Újabb topik a "mire jó a gamer laptop" jellegű hozzászólásoknak.
Hatalmas hiba egy DX10.1-es grafikus vezérlő.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
...így képen irtó gagyinak néz ki... hiába drága.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Szerintem inkább egy ilyen szolíd gépházban legyen a cucc mintsem egy MSI bazári burkolatban.
www.youtube.com/molnarmate

ÓÓÓ, mindig is ilyenre vágytam. Egy akkus sütőlapra.
Azért remélem annyit kibír mire megcsinálom az ebédet a természet lágy ölén. 
Amekkora áramot ez felvesz játék közeben, ha kihúzzuk akkor visszaszámol 10-ről mielőtt leáll.
Amúgy nagyon ütős, tisztelet a kivitelezés miatt.
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

ha kihúzod, durván leszabályozza a procit és a videokártyát, és így elpötyög vele talán fél óráig is.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

igaz
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Aztán szerinted kinek elvárása egy játékos notinál, hogy bírja az akku?

15,6 hüvelykes kijelzőn nekiállni játszani, kész bűncselekmény 
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
Főleg az áramzabáló GTX 285... Én így képzelek el egy gamer notit, aminek értelme is van (erős, de nem gyilkolja ki az akksit fél óra alatt):
CPU: core i7-620M proci (2.66GHz-3.33GHz, ha a játék nincs komolyan 4+ szálra optimalizálva, akkor az ÖSSZES 4magosnál jobb): fogyasztás 35W
VGA: mobility radeon HD 5730, fogyasztás: 26W
Ennyit egy átlagos noti is megeszik manapság, ráadásul a régebbi játékok simán mennek rajta (és sztem egy starcraft2 se fog gondot okozni neki). Ha vki ennél komolyabb játékost akar, akkor asztali gép.
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Egyetértek, maximálisan. Ideális összeállítás.

Az utolsó kép és hozzá a szöveg nagyon találó,de így helyesebb lenne: "design your laptop destiny"..mert kb úgy fog belülről megsülni az egész gép egy éven belül. még egy 17-es notiba sem tudnak rendes hűtést rakni izmos vga-hoz,h időtálló maradjon nem hogy egy kisebbe.
Kétszer volt gammer laposom, mindegyik megsült...soha többet. 
[ Szerkesztve ]
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO
Sajnos egy gyártónál sem láttam ilyen kombinációt
vagy kiszúrják az ember szemét az i7- 720QM procival, vagy a proci mellé beraknak egy intel GMA grafikust.
Alig-alig van cég, aki a földön 2lábbal járó játékosnak hajlandó lenne notit gyártani.
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
Nem a csicsa hiányzik, félreértettél. Hanem pl a hátulja milyen már... nagy kihasználatlan felület, a csatlakozók ránézésre véletlenszerűen szétszórva rajta... (..és legalább egy vonallal megtörni a nagy felületet, hogy ne tűnjön már olyan rohadt vastagnak)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Na, ilyet se hallottam még errefelé. Maximális tisztelet az úrnak! 
[ Szerkesztve ]
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

Gyönyörű az a VGA benne.
Pusztán kíváncsiságból kérdem: Hol van benne az akku, elől?
Ui.: Egyébként a 4.2cm-es vastagságával azért jelentősen nagyobb némely gamer MSI laptopnál, talán a hűtést is nagyobbra tervezték benne.
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Most lesem a gyártó oldalát. Van nekik egy 18"-os laposuk is. Abba már képesek voltak 285 SLI-t rakni.
Kicsi lol, hogy a 18"-os kijelző is ugyanazt tudja minden tekintetben, mint a 15"-os. Egyébként ki az aki 1920x1080-ban akar játszani 15.6"-on?
Az asztali gépeik sem egyszerűek CF 5970 meg TRi-SLI GTX285, persze van SLI 295-ben is, persze adnak hozzá 1.2kW-os tápot. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Belevan ebbe minden rakva,van egy vastagsága..
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

Húha, régen az IBM notebookjai voltak ilyen vastagok, mondjuk azokban volt floppy, meg LTP port hátul 
Ullyoncz
Hm, de a haza azert fenyhes muanyag, ha jol lattam....azert 2000 dollarert egy magnezium fedelet legalabb elvarnek....nah mind1 
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

Csúnya, vastag, és nem ATI van benne. Ennyit erről. 
Nekem is a sütőlap ugrott be róla elégg ronda szegény. Az a lángolós kép találó. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
én tudok kicsit light-osabbat de szerintem tűrhető kombináció:
és az ára 699€(Ausztria Madia Markt)
ASUS N61JV intel i5 430(2,26), 4GB DDR3, 500GB nvidia 325GT
ACER Aspire 5942G szintén i5 430 és HD5650, 4GB DDR3, 500GB, win7HP és szintén 699€(Ausztria Saturn)
szerintem ezek még a józan ész határain belül vannak, csak azt nem értem otthon miért kerülnek ezek rendre több mint 250ezer Ft-ba 
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##
ez kimaradt ACER
lássátok nem zöldeket beszélek 
ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

"NVIDIA GeForce GTX 280M vagy GTX 285M választható a laptophoz."Ezek a VGA-k milyen asztali kártya sebességének felelnek meg?Gondolom van valami huncutság az elnevezésben... 
"MOSH TO KILL!"
Ha már a hűtés szóba esett: ugyan a gyártók (remélhetőleg) igyekeznek normális hűtést bepakolni a laptopokba, de szerintem elengethetetlen az ilyen gépekhez egy laptophűtő használata. Nálam ez bő 10 fokot jelent játék közben.
Aki meg kíváncsi, hogy néz ki egy ilyesmi gép hűtése, tessék (igaz, ez a gép már két éves, de a melegedés problematikája akkor is adott volt)
Ludo ergo sum - www.pcdome.hu
ezt tudják:[link]

Köszönöm az infót!
Hát nincsenek nagyon eleresztve teljesítmény terén... 
[ Szerkesztve ]
"MOSH TO KILL!"

én az acer-on gondolkozom, de nem tudom az 5650-es VGA-tól mekkora csodát várjak...
Érdemes alaposan utánajárni, mert ezek az új számozások eléggé megtévesztőek...Lehet, hogy egy kisebb számozású kártya sokkal erősebb 
kb HD4670 mobility szintjén van több benne a sader(320 vs.400) viszont alacsonyabb a GPU órajele(675Mhz vs. 450Mhz)
itt összeszedtem, pár hasonló kaliberű kártyát+ néhány erősebbet
egy kis tuningal könnyedén 5730 szintjére hozható 
[ Szerkesztve ]