Hm, lassan már a 400-as tápegység kimegy a divatból...

alba gu brath
Hm, lassan már a 400-as tápegység kimegy a divatból...

alba gu brath
Divat?
van ahol még a retró hódít
vágyom már egy ilyen táp kialakításra kezdenek zavarni a kanócok a gépben :S
Várom már a 2500W-os tápokat.
Semmi ok a nyugalomra, mindenki őrizze meg a pánikot!!!

A cikk címe láttán rögtön az "energiatakarékosság" jegyében arcunkba dörgölt kW-s tápok jutottak eszembe, hál'Istennek nem lett igazam. Bőven jók ezek az 5-600-as moduláris tápok dupla videokaris gépekhez is. (Nyilván itt most nem vérpistikés konfigokra gondolok.)
Meg jó érzés látni, h nem csak a teljesítménynövelésre mennek rá, hanem a hatékonyságfokozásra és zajcsökkentésre is.
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
Tényleg lassan mindenki tápot gyárt már, s csak 500W felett...
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Nekem az lenne a "jó érzés látni, h nem csak a teljesítménynövelésre mennek rá, hanem a hatékonyságfokozásra és zajcsökkentésre is". Ez alatt azt értem, h 90% hatékonyságú 250W és 400W-os HALK tápok özönlenék el a piacot (ez az otthoni igények 99%-át kielégítené).

Kellenek az eros tapok, itt az Osz a gazartamogatast meg mindig csak piszkaljak 
"A tagnapi napon"
.::www.megadanceradio.hu::.

Hatékonyság és halkság tényleg jó lenne de a a 250w.
Szinte senki se használ már olyat. Utoljára a 1999-ben kapott gépembe volt 230w-os
Inkább akkor 400-700w között kéne, hogy legyenek.
CSS (Hun)Bloodkiller
Jaja . Nekem a netezős gépembe (adataim, AMD konfig) elég lenne egy ~150W -os is , mivel jellemzően a fogyasztása 45W .... max.-on 85W.
Egy SLI-s konfigurációba is bőven elégnek kéne lennie egy valódi 400W-os tápnak.
Nekem is ilyen Nexus 600W-os tápom van és tényleg halk, nem hallani egyáltalán. Moduláris is ráadásul, szal tényleg ki van nyalva a fenekünk... 
Üdv,
Vik
~ Arcana ~

Persze, anyám gépébe internetezésre 600-as táp kéne, csak mert az a divat.
Nem is, legyen rögtön 700-as, nehogy kicsi legyen a CeleronD mellé.
A Nexus-ba ki gyártja a Belet?
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
egy olyan 530assal asszem jól ellennék. még sok is lenne
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
általába Fsp
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Ezt szerintem nem az FSP műhelyéből származik mert csak egy 12 voltos ága van.
Inkább CWT-re vagy Seasonic-ra tippelek.
A világon két fajta ember létezik, az egyik a megoldást keresi, másik a kifogást.
ja igen,énis Cwt-re tippelek,csak azt hittem,hogy Frenk úgy kérdezi,hogy általába ki gyártja nekik
[ Szerkesztve ]
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Minek ez a sok sza...?sr tápok hajjajj 
[ Szerkesztve ]

Nem rosszak, De inkább a tegnapi Seasonic 
nem tudom.. elméletileg az lenne a fő szempont h minél nagyobb erő minél kisebb energia felhasználással
ezen elv követése mellett nem lenne szabad eljutnunk a 2500W os tápokig 
"elméletileg az lenne a fő szempont h minél nagyobb erő minél kisebb energia felhasználással"
Ez igaz is. A helyzet az, mondjuk 4X a teljesítmény növekedés és 2X az energiafelvétel.
Egységnyi számításhoz fel annyi energia kell de mégis nagyobb táp kell.
Mindegy, 10 év és télen mindig jó meleg lesz a szobában.

A tápok teljesítménye mennyiben függ össze azzal, mennyit eszik a rendszer? Mert leginkább semennyiben, ha eltekintünk a hatásfokbeli különbözőségektől...egy 1 kW-os táppal annyit fog enni, mint egy 400-assal...
Amúgy nem rossz a kisebbik Nexus, csak legyen 450-esben is pl.
Dluinet: nézz meg egy P4 Prescott (vagy dual core)+X1950XT fogyasztását, és hasonlítsd össze egy Q9000 széria+HD4870-nel Jelentősen erősebb, és nem fogyaszt 3x többet.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Szevasz vlkvy king! 
CSS (Hun)Bloodkiller

De egy 1kWattos tapra azert nem egy netes konfigot szokott a jonep rakotni
.::www.megadanceradio.hu::.
nekem már most is meleg
úgy hívják: radiátor...
de ha így folytatjuk akkor a Nyírtávhő új szolgáltatás után nézhet;)

hali sziasztok a minap cseréltem el a vga-mat ami 1 3870 most 1 3870x2 nyüstölök de
van 1 problémám a tesztek alapján az x2 390w-ot képes felemészteni és a volt 580w-os
black pwer tápom a mi 4-évig szolgált kifuladt a kari alatt most néztem 1 teckhsolo 720-ast
tudtok rola valamit?megköszöném a segitséget
GÉPEM
pu
henom II x3 be,4Gb ocz DDR3, Gigabyte 790XT UD4p,3870x2 +2 vinyo,1dvd
AMD Phenom II + ati a király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!